Lifie perhe suloinen tarina sinusta. yhteistyö vauva vauvakirja

Suloinen vauvakirja

Olin koko raskausajan etsinyt mieleistäni vauvakirjaa tuloksetta. Joko ne olivat vähän hassuja, liian kummallisia tekstejä tai muuten vain sellaisia ettei ne ollut tarpeeksi suloisia mielestäni.

Monet kirjakaupat ja kaupat tuli kierrettyä sekä netti koluttua läpi.  Yhden löysin netistä, mutta yllätys sitä ei ollut enään saatavilla.

Olinkin enemmän kuin onnessani saadessani Elina Linnolahdelta viestiä, josko haluaisin hänen uuden vauvakirjan testaajaksi!

No sehän sopi aivan loistavasti 🙂

Saadessani tämän Suloinen tarina sinusta- vauvakirjan näin heti sen olevan meille täydellinen <3

Harmi vain, että Minea oli jo ehtinyt syntyä enkä päässyt kirjaa heti alusta asti täyttämään. Kirjaa kun voi täyttää aina raskausajasta pienokaisen kahteen ensimmäiseen vuoteen asti. Pidän erityisesti kirjan herkistä kuvista ja siitä, että valmiin tekstin lisäksi on tyhjiä sivuja omille tarinoille matkan varrelta. Tässä kirjassa on ajateltu valmiiksi kirjan täyttäjän puolesta kaikki ne hetket, jotka vauvan kanssa haluaa tallettaa ja vielä enemmänkin. Muutamia kirjoja, joita kirjakaupassa selailin ei muistaakseni pitänyt sisällään ihan näin kattavasti täytettäviä kohtia.

Tämä vaalea ja hempeä kirja on juuri sopiva kokonsa puolesta. Omille teksteille ja valokuville on jätetty riittävästi tilaa. En osaisi ajatella kirjasta puuttuvan mitään vaan nimenomaan päinvastoin. Sieltä löytyy sellaisiakin hetkiä, joita ei välttättä olisi muuten osannut ylös kirjoittaa 🙂

Kirjasta huokuu lämpö ja se kuinka ajatuksella se on haluttu tehdä. Tietysti omaan mieleeni kirja saa pisteet sen kauniista värimaailmasta 😉

Kirjaan on muun muassa päästy tallettamaan jo kirjoituksen lisäksi Minean ensimmäisen junamatkan liput sekä tietysti sairaalaranneke 🙂

Olen jo joutunut toteamaan sen ikävän tosiasian, että vauva-aika menee todella nopeasti 🙁

Vaikka joka päivästä yrittää ottaa vauvan kanssa kaikki hetket mielessään talteen niin tämän suloisen kirjan avulla niihin pääsee palaamaan myöhemmin takaisin <3

Tämä kirja on mielestäni täydellinen babyshower lahja!

Omasta puolestani voin lämpimästi suositella teille tätä kirjaa 🙂
Löydät kirjan ainakin vaaleansävyisten vauvantarvikkeiden verkkokaupasta, Pikkuvaniljasta!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
18.2.2017
Next Post
18.2.2017

2 Comments

 • Sashabella's

  Oih, kirja näyttää todella suloiselta! Meidän lapsilta löytyy Kulta Pieni -vauvakirjat ja sen lisäksi Oppi ja Ilo – Minun kirjani, joka on vauva-iästä täysi-ikäisyyteen saakka. Viimeisinpänä mainitsemaani kirjaan suosittelen kyllä ehdottomasIa tutustamaan, vaikkei ulkonäöllisesti kaikkein kaunein olekaan, sisältö sen sijaan kruunaa kaiken. Olen huomannut että vauva-ajan jälkeen aina vaan vähemmän ja vähemmän tulee kirjoitettua lapsista ylös. Tuossa kirjassa on mm. lapsen kasvaessa paikat joka vuoden luokkakuville ja ihania haastatteluja, joihin lapsi itse saa vastata. Ihanaa ja aurinkoista kevättä ja kiitos erittäin inspiroivasta blogista! <3

 • Marjut

  Kiitos kommentistasi 🙂 Tämä vauvakirja on kyllä kovin ihana <3 Mutta niin kuulostaa sinunkin kirjasi! Tuosta en ollutkaan kuullut, täytyypä oikein kurkata miltä näyttää! 🙂
  Kiitos kauniista sanoistasi, lämmittävät mieltä <3 Ihanaa kevättä!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
 • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
 • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?

Seuraa minua!