eteinen hankinnat Lifie sisustus Sisustusliike Dreams torkkupeitto

Synttärikuukausi & eteisen uusi ilme

Ihanaa alkanutta Helmikuuta <3

Tämä kuukausi onkin erityinen nimittäin blogi täyttää 2 vuotta!

Ensimmäinen postaus on kirjoitettu 22. helmikuuta 2015. Tuntuu, että siitä on kauemmin aikaa! Paljon on ehtinyt tapahtua ja on ollut hienoa jakaa taivalta kanssanne. Iso kiitos jo tässä vaiheessa teille kaikille ja toivon, että saan pitää teidät jatkossakin mukana 🙂

Odotan jo niin kovasti kevättä! Pohjanmaalla saimme nauttia keväisistä päivistä kauniissa auringonpaisteessa. Vaikka tiet lainehtivatkin vettä se ei fiilistä latistanut. Saamme nauttia päivänvalosta koko ajan enemmän ja enemmän. Pian olemmekin jo kesässä, noh ehkei ihan vielä, mutta kohta 😉 Kevään tuntua aion tuoda sisustukseen pastellin väreillä ja ennen kaikkea puuterin sekä roosan sävyissä. Värit tuovat kaivattua piristystä pimeän talven jälkeen.

Muistatteko vielä miltä meidän eteinen näyttää? 

Jos ette niin kurkatkaa aiempi postaus tästä.

Mikäli tuo aiemmin ollut sivupöytä olisi vielä eteisessä ei sinne mahtuisi Minean vaunuja. Vaikka sivupöytä on kapea on se sen verran pitkä, että tulisi ahdasta. Löysinkin ennen joulua Tori.fi:sta kaksi Ikean nojatuolia ja nyt tämä toinen on sijoitettuna eteiseen. Toinen tuoli on tällä hetkellä Minskun huoneessa. En ole varma onko tätä mallia enään valikoimissa, joten uusia päällisiä ei ehkä taida saada.. Täytyy vain olla varovainen valkoisen kanssa, koska vaunut saattavat joskus osua tuoliin niitä vietäessä takapihalle. Siirsin aiemmin takan päällä olleen peilin eteisen seinälle. Se tuo kivasti tilantuntua muuten kapeaan käytävään. Tämä ihana Riviera Maisonin torkkupeitto on Sisustusliike Dreamsistä. 

Mitäs pidätte muutoksesta? 

– Marjut –

No Comments
Previous Post
1.2.2017
Next Post
1.2.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • It's our 4th Engagement Day ❤️ Kiitos tuestasi vuosien varrella ja etenkin kahden viimeisen vuoden aikana. Olet todella hieno isä lapsellemme ja hyvä puoliso ❤️ Kuva @iinalaura 😘
  • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
  • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb
  • Kaupallinen yhteistyö @nextorycom //
Äänikirjojen kuuntelu on parasta ajanviettoa etenkin sairaslomalla 🎧📚 Niin kätevää, kun yhden klikkauksen päässä on tuhansia kirjoja ja ne kulkee aina mukana puhelimessa!

Mikä on sun lempikirja?

Biosta löytyy linkki 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon tai klikkaa www.nextory.fi/kampanja  ja käytä koodia Marjut 📓
#nextory #rikkaampielämä
  • Tälle viikolle on luvassa useita ihania tapahtumia ja niistä eniten odotan tyttöjen pikkujouluja ❤️🥂 Nykyään tulee nähtyä niin harvoin kaikkien tyttöjen kesken, mutta onneksi niistä hetkistä otetaan aina joka hetki irti❣️
Onko teillä ollut jo pikkujouluja tai vielä tulossa?
.
.
I already wait girls' pre-Christmas party on weekend ❤️🥂
  • ✨ARVONTA // PÄÄTTYNYT kaupallisessa yhteistyössä @havishome kanssa✨
Meillä poltetaan kynttilöitä oli kesä tai talvi, mutta etenkin näin pimeän aikaan kynttilät tuovat ihanan tunnelman 🕯️
Nyt pääsen arpomaan yhdelle teistä 75€ arvoisen tuotepaketin, joka sisältää ihastuttavia HAVI'S tuotteita, josta riittää tuotteita antaa vaikkapa lahjaksi 🎁
.
.
Arvonnan säännöt :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @havishome
3. Tägää kaveri ketä ilahduttaisit HAVI'S tuotteilla
4. Osallistumisaikaa 3.12.19 asti
Instagram ei ole osallisena arvontaan.

Onnea✨
#havishome

Follow Me!