eteinen hankinnat Lifie sisustus Sisustusliike Dreams torkkupeitto

Synttärikuukausi & eteisen uusi ilme

Ihanaa alkanutta Helmikuuta <3

Tämä kuukausi onkin erityinen nimittäin blogi täyttää 2 vuotta!

Ensimmäinen postaus on kirjoitettu 22. helmikuuta 2015. Tuntuu, että siitä on kauemmin aikaa! Paljon on ehtinyt tapahtua ja on ollut hienoa jakaa taivalta kanssanne. Iso kiitos jo tässä vaiheessa teille kaikille ja toivon, että saan pitää teidät jatkossakin mukana 🙂

Odotan jo niin kovasti kevättä! Pohjanmaalla saimme nauttia keväisistä päivistä kauniissa auringonpaisteessa. Vaikka tiet lainehtivatkin vettä se ei fiilistä latistanut. Saamme nauttia päivänvalosta koko ajan enemmän ja enemmän. Pian olemmekin jo kesässä, noh ehkei ihan vielä, mutta kohta 😉 Kevään tuntua aion tuoda sisustukseen pastellin väreillä ja ennen kaikkea puuterin sekä roosan sävyissä. Värit tuovat kaivattua piristystä pimeän talven jälkeen.

Muistatteko vielä miltä meidän eteinen näyttää? 

Jos ette niin kurkatkaa aiempi postaus tästä.

Mikäli tuo aiemmin ollut sivupöytä olisi vielä eteisessä ei sinne mahtuisi Minean vaunuja. Vaikka sivupöytä on kapea on se sen verran pitkä, että tulisi ahdasta. Löysinkin ennen joulua Tori.fi:sta kaksi Ikean nojatuolia ja nyt tämä toinen on sijoitettuna eteiseen. Toinen tuoli on tällä hetkellä Minskun huoneessa. En ole varma onko tätä mallia enään valikoimissa, joten uusia päällisiä ei ehkä taida saada.. Täytyy vain olla varovainen valkoisen kanssa, koska vaunut saattavat joskus osua tuoliin niitä vietäessä takapihalle. Siirsin aiemmin takan päällä olleen peilin eteisen seinälle. Se tuo kivasti tilantuntua muuten kapeaan käytävään. Tämä ihana Riviera Maisonin torkkupeitto on Sisustusliike Dreamsistä. 

Mitäs pidätte muutoksesta? 

– Marjut –

No Comments
Previous Post
1.2.2017
Next Post
1.2.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
  • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋
  • Ihana viikonloppu vietetty Pohjanmaan vieraiden kanssa💗 Leivottiin vielä Minean kanssa tänään pipareita, kun oli jäänyt taikinaa pakkaseen 😋
Miten teidän viikonloppu meni?

Follow Me!