eteinen hankinnat Lifie sisustus Sisustusliike Dreams torkkupeitto

Synttärikuukausi & eteisen uusi ilme

Ihanaa alkanutta Helmikuuta <3

Tämä kuukausi onkin erityinen nimittäin blogi täyttää 2 vuotta!

Ensimmäinen postaus on kirjoitettu 22. helmikuuta 2015. Tuntuu, että siitä on kauemmin aikaa! Paljon on ehtinyt tapahtua ja on ollut hienoa jakaa taivalta kanssanne. Iso kiitos jo tässä vaiheessa teille kaikille ja toivon, että saan pitää teidät jatkossakin mukana 🙂

Odotan jo niin kovasti kevättä! Pohjanmaalla saimme nauttia keväisistä päivistä kauniissa auringonpaisteessa. Vaikka tiet lainehtivatkin vettä se ei fiilistä latistanut. Saamme nauttia päivänvalosta koko ajan enemmän ja enemmän. Pian olemmekin jo kesässä, noh ehkei ihan vielä, mutta kohta 😉 Kevään tuntua aion tuoda sisustukseen pastellin väreillä ja ennen kaikkea puuterin sekä roosan sävyissä. Värit tuovat kaivattua piristystä pimeän talven jälkeen.

Muistatteko vielä miltä meidän eteinen näyttää? 

Jos ette niin kurkatkaa aiempi postaus tästä.

Mikäli tuo aiemmin ollut sivupöytä olisi vielä eteisessä ei sinne mahtuisi Minean vaunuja. Vaikka sivupöytä on kapea on se sen verran pitkä, että tulisi ahdasta. Löysinkin ennen joulua Tori.fi:sta kaksi Ikean nojatuolia ja nyt tämä toinen on sijoitettuna eteiseen. Toinen tuoli on tällä hetkellä Minskun huoneessa. En ole varma onko tätä mallia enään valikoimissa, joten uusia päällisiä ei ehkä taida saada.. Täytyy vain olla varovainen valkoisen kanssa, koska vaunut saattavat joskus osua tuoliin niitä vietäessä takapihalle. Siirsin aiemmin takan päällä olleen peilin eteisen seinälle. Se tuo kivasti tilantuntua muuten kapeaan käytävään. Tämä ihana Riviera Maisonin torkkupeitto on Sisustusliike Dreamsistä. 

Mitäs pidätte muutoksesta? 

– Marjut –

No Comments
Previous Post
1.2.2017
Next Post
1.2.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • It's my birthday 🎉❤️
Niin kiitollinen kaikesta tällä hetkellä ettei sanat riitä kuvailemaan 🥰🙏🏻 Uskon siihen, että kaikella on tarkoitus ja kaikki tapahtuu tietyistä syistä ❤️ Kiitollinen terveydestä ja siitä, että saan viettää 34v synttäreitä kaiken kokemani jälkeen ❤️🙏🏻
Hyvää synttäriä mulle 💯😍

Mekko @hersecretfi *saatu
Kakku @kakkuneito *saatu
Kuohuva valkkari @viinilinna *saatu
  • Friday bouquet 🤍🤍 Kiitos @munkkivuorenpuutarhakeidas upeasta kimpusta 🌸 *saatu
Ihanaa viikonloppua 💕
  • Mainos @revontuliresort Meillä oli super ihana miniloma mielettömän kauniissa lasi-iglussa Revontuli resortissa Hankasalmella ❤️ Järvi, sauna, poreallas ja illallinen 💯
Suositellaan lämpimästi mikäli kaipaatte rentouttavan ja elämyksellisen lomakohteen 🤍
Onko teistä joku muukin käynyt Revontulessa?
#100syytämatkaillasuomessa
  • Kaupallinen yhteistyö @fiksuruoka.fi Mun syöpään sairastumisen jälkeen ollaan pyritty syömään enemmän #vegaani ruokia ja vähentämään lihan määrää. Tilatessasi #fiksuruoka palvelusta saatat säästää jopa 20-90% tuotteiden normaalihinnasta! Ruokahävikin vähentäminen säästää 🌍 Syöttekö te vegaanisia ruokia usein?

@boksiapp #mävähensin
  • After 8 years our lives get together ❤️❤️❤️
" I need you like a heart needs a beat."

📷: @joniautiophoto
  • " You glow differently when you're happy" ❤️
Ihanaa viikonloppua murut 😘

Follow Me!