Lifie perhe

Viikonlopun herkkuhetkiä

Huomenta ihanaiset ja kivaa alkanutta viikkoa!

Me saimme nauttia J:n vanhempien seurasta koko viikonlopun ajan ja sen takia tietokone olikin suljettuna. Pakkasin kuitenkin kameran mukaan lähtiessämme vaunulenkille ja nappasin muutamat kuvat, kun istahdimme kahvittelemaan Robert’s Coffee Varistoon. En tiedä mikä siinä on ettemme ole kumpikaan J:n kanssa opittu juomaan kahvia(!). Itsehän sen sijaan rakastan herkullisen pehmeää chai lattea ja sitä voisinkin nauttia litratolkulla 🙂 Jos teiltä löytyy hyviä ohjeita kotitekoiseen chai latteen niin ohjeita tänne, kiitos!

Pullia taisi mennä yksi jos toinenkin viikonlopun aikana, mutta kukapa niitä laskee 😀 Nuo Robert’sin astiat on muuten todella kivat, erityisesti nuo tekstit niissä. Käväisimme myös Cobellon liikkeessä Petikossa. Tällä kertaa minä poistuin tyhjin käsin, sen sjaan anopin matkaan tarttui pieni pussillinen kotiinviemisiä.

Muuten meidän päivät meni pitkälti kotona ollessa ja yhdessä olosta nauttien.

Perjantaina makuuhuoneen seinä koki muutoksen ja siitä kuulettekin pian lisää!

Saimme myös olohuone-ruokailutilaan sekä Minean huoneeseen uuden järjestyksen, kiitos anopin avun 😉 Niin ja uudet ruokapöydän tuolit on myös tulleet ja odottavat paikalle pääsyään, joten niistäkin luvassa postausta lähiaikoina!

Pysykää siis kuulolla, kaikkea kivaa on luvassa!

– Marjut –

1 Comment
Previous Post
6.2.2017
Next Post
6.2.2017

1 Comment

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • KIITOS super paljon teidän ihanista viesteistä liittyen mun viime päivien stooreihin😭❤️😍
Rakkaus on tosiaan jotain mikä osaa yllättää silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa ❤️💯 Ja tää mun tyyppi tosiaan ajo mun vuoksi yhden yön takia 1000 kilsaa yllätyksenä 😭❤️ 
Niin onnellinen 💯❤️ #love #happy

"" You make my heart glow with so many feelings. "
  • Kaupallinen yhteistyö @hiipakkahuonekalut Vihdoin meillä on kunnolla säilytystilaa eteisessä ja vieläpä kauniit Anton - sarjan kaapistot 🤍 Aiemmin tilalla ollut naulakko sai lähteä! Avainlippumerkin saaneet tuotteet valmistetaan Jurvassa 🇫🇮
Mitäs pidätte uudistuneesta eteisestä? 🖤
  • Super ihana viikonloppu takana 💗🤍 Huomenna sitten lähdetään Minean kanssa Kokkolaan🚙
Mites teidän viikonloppu meni?
  • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
  • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
  • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️

Follow Me!