Lifie perhe

Viikonlopun herkkuhetkiä

Huomenta ihanaiset ja kivaa alkanutta viikkoa!

Me saimme nauttia J:n vanhempien seurasta koko viikonlopun ajan ja sen takia tietokone olikin suljettuna. Pakkasin kuitenkin kameran mukaan lähtiessämme vaunulenkille ja nappasin muutamat kuvat, kun istahdimme kahvittelemaan Robert’s Coffee Varistoon. En tiedä mikä siinä on ettemme ole kumpikaan J:n kanssa opittu juomaan kahvia(!). Itsehän sen sijaan rakastan herkullisen pehmeää chai lattea ja sitä voisinkin nauttia litratolkulla 🙂 Jos teiltä löytyy hyviä ohjeita kotitekoiseen chai latteen niin ohjeita tänne, kiitos!

Pullia taisi mennä yksi jos toinenkin viikonlopun aikana, mutta kukapa niitä laskee 😀 Nuo Robert’sin astiat on muuten todella kivat, erityisesti nuo tekstit niissä. Käväisimme myös Cobellon liikkeessä Petikossa. Tällä kertaa minä poistuin tyhjin käsin, sen sjaan anopin matkaan tarttui pieni pussillinen kotiinviemisiä.

Muuten meidän päivät meni pitkälti kotona ollessa ja yhdessä olosta nauttien.

Perjantaina makuuhuoneen seinä koki muutoksen ja siitä kuulettekin pian lisää!

Saimme myös olohuone-ruokailutilaan sekä Minean huoneeseen uuden järjestyksen, kiitos anopin avun 😉 Niin ja uudet ruokapöydän tuolit on myös tulleet ja odottavat paikalle pääsyään, joten niistäkin luvassa postausta lähiaikoina!

Pysykää siis kuulolla, kaikkea kivaa on luvassa!

– Marjut –

1 Comment
Previous Post
6.2.2017
Next Post
6.2.2017

1 Comment

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Year's goes but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka

Follow Me!