ARKI Lifie perhe

Aina ei tarvitse jaksaa, eihän?

Heissan!

Täällä on jouduttu flunssan kouriin jo sunnuntai-illasta alkaen. Onneksi ei ainakaan vielä ole ollut lämpöä, mutta nessuja kuluu, köh köh! Toivotaan ettei Mineaan tartu 🙁

Olen sellanen, että kerään Minean lelut viltteineen aina kasaan hänen päikkäreiden ajaksi. Vaikka tiedän, että hetken kuluttua levitän ne siihen uudelleen. Teen tämän varmaankin siksi, että oloni on levollisempi katsellessani ympärilleni kodissamme. Toki tiedän, että tämä tulee muuttumaan, kun Minsku alkaa itse kuljettamaan leluja pitkin poikin 😀 Siihen asti mennään näin, paitsi eilen.

Eilen tunsin huonoa omaatuntoa siitä etten jaksanut kunnolla enkä ollut ihan kympillä mukana Minskun leikeissä. Olo oli kuin jyrän alle jäänyt, vaikkakin J olisi voinut jäädä kotiin, sanoin pärjääväni kyllä. Hyvinhan me pärjättiinkin ei siinä mitään, mutta eilen ei kerätty leluja kasaan eikä tehty mitään muutakaan paitsi ruoka. Laitoin J:lle viestin etten sitten oo tehny MITÄÄN kotitöitä. En jaksanu pyykkejä laittaa narulta kaappiin saati pedata sänkyä. Hän vastasi; ”Hoidat meidän lasta kotona ja oot vielä kipeänä. Älä ressaa! ” Tiedän ettei aina tarvitse olla superäiti ja jaksaa täysillä. Enkä tarkoita superäitiydellä mitään sen ihmeellisempää kuin lapsesta huolehtimista ja kotitöiden hoitamista. Oon pyrkinyt siihen, että koitan pitää kotia myös pystyssä J:n käydessä töissä. Olen kyllä sellainen ihminen etten osaa edes levätä/rauhoittua, jos koti on ihan hyrskyn myrskyn. Mieli on tyynempi, kun koti on siisti ja järjestyksessä.
Tietysti se harmittaa, ettei ihan samaan tapaan jaksanut Minskua leikittää kuin yleensä, mutta eihän siitä vahinkoa synny. J:n viesti oli hyvä muistutus siitä, ettei aina tarvitse jaksaakkaan. Tehtäväni on hoitaa Minskua ja muu tulee sen jälkeen. Toki ruoan pyrin tekemään päivittäin ihan itseänkin varten. Kotityöt hoidetaan yhdessä tai riippuen viikonpäivästä, mutta meillä kyllä J osallistuu kotitöiden hoitoon siinä missä minäkin. Tästäkin olen kovin kiitollinen <3

Noh onneksi tänään on jo hieman parempi olo, joten toivotaan, että pian helpottaa kokonaan!

Miten teillä hoidetaan kotityöt? 

Onko kaikki kotityöt yhteisellä vastuulla vai oletteko kenties jakaneet ne puolison kanssa?

Tällä viikolla luvassa ainakin vielä asupostausta pitkästä aikaa, kuvissa näkyvien kynttilöiden sekä Minskun huoneen uusien suloisuuksien esittely, pysykää kuulolla! 

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
14.3.2017
Next Post
14.3.2017

2 Comments

 • Annika / Pellavaajapastellia

  Tää oli Marjut aivan ihana postaus, mun sydän suorastaan sykähti tälle <3 Olet aivan ihana äiti ja vaimo. Olet niin rakastava ja vastuuntuntoinen, tiedän sen vaikkei me olla koskaan edes tavattu <3 Ei ole helppoa antaa itselleen armoa ja lupaa olla vain. Helposti tulee paha mieli jos ei ehdit/jaksa tehdä kaikkea mitä oli aikonut tai mitä yleensä jaksaa tehdä. Mulla on kans ollut huono vointi pitkän aikaa jo ja kotityöt laahaa perässä. :/ Sen nyt vain täytyy antaa olla niin ja nauttia elämästä siinä määrin kuin pystyy 🙂 Meillä kotityöt ovat 95% minun vastuulla, tästä olemme yhdessä sopineet mieheni kanssa ja mulle se on pääsääntöisesti ihan ok järjestely. Olen nopea aikeissani eikä mulla kestä missään kovin kauaa. Oikea tehopakkaus, etten sanoisi 😀 Tsemppiä sinulle kovasti ja lämmin hali! <3

 • Marjut

  Kiitos ihanasta kommentistasi <3 Todella kauniisti kirjoitettu ja kosketti kovasti! Aina ei vaan voi olla superäiti mutta parhaani yritän <3 Pääasia, että kotityöt tulee hoidettua ja niistä on sovittu jotenkin 🙂 Uskon ettei sinulla kauaa mene, kun laitat hihat heilumaan 😉

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!