HAVI'S huonetuoksu KYNTTILÄT Lifie sisustus yhteistyö

Kauniita kynttilöitä & raikas huonetuoksu

Aurinkoista keskiviikkoa!

Täällä voidaan jo onneksi hieman paremmin, liekö myös upealla säällä olevan siihen vaikutusta 🙂

Vielä ei kuitenkaan uskalla kovin pitkäksi aikaa lähteä ulkoilemaan. Harmi sinänsä, kun olisi ihan täydellinen ulkoiluilma!

Pidän kovasti erilaisista kynttilöistä, kuten ehkä olette jo huomanneet 🙂 En aina hanki niitä välttämättä siksi, että polttaisin niitä vaan enemmänkin niiden ulkonäön vuoksi. Aina en edes raaski kauniita kynttiläitä polttaa tai sitten poltan vain vähän kerrallaan. Saatankin monesti hankkia niitä vain ”koristekäyttöön”, etenkin hintavampia malleja. Pöydällä olevista aidoista kynttilöistä ei onneksi vielä tarvitse Minean kanssa stressata. Eikä meidän kisulivanhuskaan ole koskaan pöydillä kulkenut. Vaikka meillä onkin paljon varsinkin lyhdyissä led-kynttilöitä niin toki aidossa liekissä on oma tunnelmansa.

Tuntuuko teistä joskus siltä, että on vaikeaa löytää kauniita sekä laadukkaita kynttilöitä? 

Kaikki varmaankin tietävät tutun Havin tuotemerkin? HAVI’S* on syksyllä 2016 lanseerattu kodin sisustuksen tuotemerkki ja uusi ajanjakso perinteisen Havin tarinalle. Kauniin HAVISmalliston takana ovat lahjakkaan suomalaiset suunnitteljat Elsa Vilen ja Noora Hellberg.

Näissä kynttilöissä yhdistyy juurikin aiemmin mainitsemani kaunis muotoilu että laatu. Lisäksi ne ovat hinta-laatu suhteeltaan hyvin kilpailukykyisiä. Merkkiä myy pääasiassa Sokoksen tavaratalot selä Citymarketit. Erityisesti omaan mieleeni on valitsemieni kynttilöiden ulkonäkö. Valitsin meille hennon roosan, valkoisen ja harmaan värisiä kynttilöitä. Mielestäni tuo harmaa on enemmän beigen sävyinen luonnossa. Pidän erityisesti roosan ja metallin yhdistelmästä varsinkin tässä korkeassa kynttelikössä. Vekkikynttilöissä on oma näyttävyytensä ja kooltaan sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Yhdistämällä erilaisia ja eri kokoisia kynttilöitä voi loihtia kauniita asetelmia hetkessä. Niillä saa myös kattaukseen helposti uutta ilmettä.

Tänä keväänä tuotevalikoima täydentyi sisustustekstiileillä, pyyhkeillä sekä uudella saippualla ja huonetuoksulla. Halusin ehdottomasti testata tätä uutta After the Rain-huonetuoksua jo sen nimen perusteella. Mielettömän raikas tuoksu, joka tuo mieleen juurikin kesäisen päivän vesisateen jälkeen. Tuoksu sopii kivasti makuuhuoneeseen tuoden ripauksen odotettua kesää tuoksun muodossa. Kukapa nyt ei haluaisi herätä ja nukahtaa sellaiseen tuoksuun! Tällä hetkellä huonetuoksua voi hankkia vain verkkokaupasta www.havis.fi 

Suosittelen testaamaan!

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
16.3.2017
Next Post
16.3.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
  • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍

Seuraa minua!