alice&fox teltta Jollyroom.fi lastenhuone Lifie sisustus tiipii

Leikkihetkiä tiipiissä & mietteitä sisarussuhteesta

Moikka ja ihanaa alkanutta viikonloppua!

Täällä ollaan pikkuhiljaa reissusta selviydytty ja päästy taas kotiutumaan. Paluumatka meni yhtä hienosti kuin menomatkakin, joten kaikin puolin todella onnistunut reissu 🙂 Mitä nyt tullessa onneksi huomattiin jo kentällä, että meidän matkalaukun lukkoon oli osunut jokin eikä laukku auennut. Jouduttiin siellä sitten hetki odotella, että eräs mies sai sen tiirikoitua auki 😀

Meille on yhteistyönä Jollyroom.fi:n  kanssa saapunut pari viikkoa sitten tällainen supersuloinen tiipii teltta! Kaunis valko-vaaleanpunasävyinen kuosi sopii Minean huoneeseen täydellisesti. En ollut kuvasta edes tajunnut, että teltta on oikeasti niin iso että minäkin mahdun siellä J:n kanssa istumaan kunnolla. Ajattelin, että tämä Alice & Fox teltta olisi sisustuskäytössä nyt ja pääsee kunnolla käyttöön vasta Minean kasvaessa.  Miten kävikään, kun pikkusiskoni oli meillä niin nehän oikein asuivat teltassa Minskun kanssa 🙂 N halusi sisustaa teltan ja pyysi meitä aina katsomaan ja sitten sinne jäätiin leikkimään. Voin vain kuvitella miten kiva telttaa on käyttää kesällä!

Meillä on pikkusiskopuoleni kanssa 23 vuotta ikäeroa ja välillä tuntuukin kuin hän olisi oma lapseni. Moni aina luuleekin, että hän on tyttäreni 😉 N on aina ollut todella tärkeä minulle ja otan hänet enemmän kuin mielelläni meille aina kyläilemään. Hän on myös aina niin odottavaisin mielin meille tulossa ja laskee öitä tulopäivään. On todellinen rikkaus, että olen saanut elämääni 3 vuotta nuoremman pikkuveljeni lisäksi pikkusiskon. Meillä on niin mukavaa aina yhdessä mitä sitten teemekään. Aina sen ei tarvitse olla mitään ihmeellisempää ihan vaikka vain toistemme hiusten harjaamista suihkun jälkeen.
Mietin ennen Minean syntymää, että onkohan N mustasukkainen Mineasta, mutta se oli täysin turhaa. On upeaa katsoa vierestä millä rakkaudella N hoitaa Mineaa <3 Näkee kuinka hän aidosti välittää ja haluaa olla koko ajan mukana hoitamassa Mineaa. N halusi välttämättä, että pumppaan maitoa, jotta hän voisi antaa sitä tuttipullosta Minealle 🙂 Nuo kaksi ovat kyllä niin ihania yhdessä ja taisi sitä muutamaan otteeseen silmakulmakin kostua heidän touhujaan katsellessa <3

N pääsee kasvaessaan vain enemmän ja enemmän hoitamaan Minskua ja sitäkös hän odottaa 🙂
Heistä taitaa tulla erottamattomat <3

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
3.3.2017
Next Post
3.3.2017

4 Comments

 • Annika / Pellavaajapastellia

  Ihana postaus, tuli aivan kyyneleet silmiin ajatellessani siskosi ja tyttösi lämmintä suhdetta. Tiipii on näköjään yllättävän tilava, työthän saattaa kasvaessan tehdä "telttaretken" terassille kesällä ja nukkua tiipiissä koko yön 😀

 • Iina / Laskettu aika- blogi

  Ihana postaus :') Ja voi että, tuo tiipii onkin noin iso!! Olen monesti miettinyt hankkivani sen pojilleni leikkihuoneeseen, mutta olen kuvitellut sen olevan pienempi ettei aikuinen pystyisi siellä lasten kanssa leikkimään.. Kyllä taitaa lähteä teltta tilaukseen 😉

 • Marjut

  He ovat niin ihanaa katseltavaa niin yhdessä kuin erikseen <3 Uskon tosiaan heidän olevan aina hyvin läheiset. Kyllä varmasti tulee retkeiltyä ja äitikin haluaa mukaan 😀

 • Marjut

  Kiitos <3 Joo koko yllätti minutkin täysin, kun sitä pystytin! Istumaan mahtuu mutta makuultaan jalat toki tulee ulos 😀

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @lapland_hotels
Viime viikonloppuna vietin #mytime aikaa upeassa Tampereen @lapland_hotels issa 💭🖤 Näin siellä muutamia kavereita ja pääsin osallistumaan upeaan Winemaker's Dinneriin, joka oli🌲/5
Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, joten suosittelen #pohjoinenstaycation irtiottoa yksin tai yhdessä ✨
Mites teidän viikonloppu meni? #staycation #laplandhotelstampere
 • My Valentine now & forever❤️ Ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille sinne 💋💋
 • Tuhannet kiitokset teille ihanat kaikista viesteistä ja kommenteista ero asiaan liittyen ❤️🙏🏻 Helpotti saada sanottua asia ulos, vaikka se yhtä aikaa jännitti. 
Helppoa tämä ei ole, vaikka päätös onkin oma. On vain mentävä eteenpäin ja annettava ajan kulua 🕊️ Kuva: @inanen
 • Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan ja me jatketaan Jannen kanssa tästä eteenpäin eri teitä. Avaan asiaa sen verran, että päätös on ollut kokonaan mun ja Janne on aivan mielettömän hieno ihminen ja upea isä meidän tyttärelle❤️ Upeinta mitä ollaan yhdessä saatu aikaan on Minea ja siitä oon ikuisesti kiitollinen ❤️🙏🏻Sairastumisen jälkeen asioita vain ajattelee eri tavalla ja se on vaikuttanut mun päätökseen. Muutot uusiin asuntoihin on jo kuun lopussa, joten seuraavaksi aletaan pakkailemaan. Toivon teiltä rauhaa asian osalta ja palaan asiaan myöhemmin, jos siltä tuntuu.

From now on we go separate ways with Janne. This is my decicion and I'm so thankful that Minea has so amazing father ❤️🙏🏻
 • Kaupallinen yhteistyö @newbielovers 🐰 Minea on aivan erityisen ihastunut uusiin #newbie sisustusmalliston tuotteisiin ja etenkin näihin matkalaukkuihin💗 swaippaa lähikuviin 💼
Mitäs tykkäätte?

#newbie #newbielovers #newbie10years #thenewbieroom #newbieborastapeter #borastapeter #newbiewallpaper
 • 💗 WORLD CANCER DAY 💗
Tämä päivä iskee ja kovaa, mutta tässä sitä ollaan entistä vahvempana kaiken sen koettelemuksen jälkeen. Se valtava koettelemus on jättänyt ikuiset arvet, mutta ne tekee musta sellasen kuin oon nyt 💪🏻
Tämä päivä on meille syövän läpikäyneille ja niille, jotka ovat sen vuoksi tärkeän ihmisen menettäneet ❤️
#fuckcancer

Follow Me!