Lifie ruokailutila sisustus verhot

Ruokailutilan verhot

Moikka!

Sain päähäni sunnuntaina, että ruokailutila kaipaa uusia verhoja. Halusin kuitenkin säilyttää valoisuuden, joten ei missään nimessä siis yhtään pimentäviä materiaaleja voisi käyttää. Ikkunan vastapäätä on naapurin keittiönikkuna ja autotieltä näkee pöydänääreen suoraan, mutta siitä huolimatta pidän sälekaihtimia aina auki.  Kaikki luonnonvalo on tervetullutta 🙂

Meiltä löytyy muutamat verhot kaapista, jotka eivät ole vielä päässeet ikkunaan. No eipä päässet vieläkään, kun hokasin kokeilla makuuhuoneen läpikuultavia verhoja ja siinä ne nyt on!

Pitkät pylväsmaiset verhot tuovat ryhtiä tilaan ja pehmentävät ilmettä. Olen aiemmin ehkä hieman arkaillut pelkkien valkoisten verhojen käyttöä, mutta tässä ne toimivat todella hyvin mielestäni. Verhot ovat Ikeasta ja täytyykin käydä hakemassa toiset makuuhuoneeseen ellei kaapista satu löytymään parempia tilalle 🙂

Oikein kaunista Naistenpäivää teille ihanaiset naiset <3 

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
8.3.2017
Next Post
8.3.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!