ARKI Lifie perhe

Sunnuntain blogikirppistelyreissu

Sateista tiistaita teille sinne ruudun toiselle puolelle!

Aikamoista säävaihtelua, vai mitä? Ihan ei nyt tänään tuntunut keväältä vaan hyvinkin syksyltä räntäsateineen :/ Noh, onneksi ollaan kuitenkin menossa kesää kohti, joten häntä pystyyn!

Vinkkasinkin teille sunnuntaina olleesta Blogikirppis ja pienet shoppailut tapahtumasta jossa mekin nopsasti piipahdettiin. Tapahtuma paikkana toimi kokonaan uusi tuttavuus Kauppa&Galleria Talli Espoossa. Tila on ilmeisesti vanha talli ja ihan mielettömän upea paikka etenkin sisältä. En olisi osannut ulkoapäin ajatella miten tunnelmallinen tila sen sisään kätkeytyykään. Voin vain kuvitella miten mahtavia tilaisuuksia tuollaisessa tilassa voi järjestää!

Paikalla oli muutama tuttukin bloggaaja sekä yrityksiä, kuten Lil’Decor ja Kiddow. Näiltä molemmilta löytyy kyllä niin kauniita tuotteita.

 

Paikalla oli yllättävän paljon väkeä ja enimmäkseen tietty lapsiperheitä, vaikka sisätiloissa ei rattailla päässytkään liikkumaan. J nauroikin pihalla olevalle kärryparkille, joka ei ollut ihan lyhyt 😀

Tallin pihalla oli kaksi NIIN söpöä ponia ja tietysti niitä oli ihan pakko käydä moikkaamassa. Minea näkikin ponin ensikertaa <3 Ehkä ensi kerralla päästään käymään jo ponin selässä 🙂

Todella kiva tapahtuma kaikenkaikkiaan ja löytyi kirppistelijöiltä Minskulle pari vaatettakin mukaan:) Tällaisia tapahtumia saisi olla enemmänkin, me ainakin tykättiin kovasti!

Seuraavaksi kuulettekin olohuoneen muuttuneesta ilmeestä lisää!

Kivaa iltaa <3

– Marjut –

ps. Tänään alkaa Bachelor Suomi 😉

2 Comments
Previous Post
21.3.2017
Next Post
21.3.2017

2 Comments

  • Jenni / big mamas blogit

    Jaa-a… Tavattiinkohan me huomaamatta. 🙂 Meikäläinen oli yksi kirppikselle osallistuneista bloggaajista. Miljöö oli kyllä ihan huikea ja kyllä, tällaisia tapahtumia pitäisi olla enemmän. Nämä ovat lapsiperheelle ihania tapahtumia ja myös bloggaajille oivia paikkoja verkostoitua ja tavata ihmisiä brändien takana.

  • Marjut

    Ai niinkö?? 😀 Voi olisit vain sanonut jotain, jos minut hokasit 🙂 taisin pyöriä vain nopeasti kameran kanssa J:n kantaessa Minskua 😀 Oli kyllä kerrassaan upea paikka ja ihan totta loistava tilaisuus verkostoitumiselle 😉 Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!