lasipöytä Lifie olohuone sisustus

Uusvanha sohvapöytä

Huomenta!

Viikonloppu hujahti ohitse ja jälleen ollaan maanantaissa. Täytyy kyllä sanoa, että nykyään, kun herätään siinä klo 6-7.30 välillä niin päiviin mahtuu hurjasti tekemistä. Ehtii tekemään paljon enemmän kuin ennen, kun heräsi myöhemmin. Ihanahan se on herätä valoa tulvillaan oleviin aamuihin <3 Tänään on kevätpäiväntasaus ja se tarkoittaa sitä, että päivät pitenevät. Kesä täältä tullaan!

Me ollaan tähän asti käytetty olohuoneen sohvapöytänä Ektorpin rahia. J on muutaman kerran vihjaillut, että sohvamme voisi olla isompi. Sen kokoinen, että siinä mahtuisi kaksi aikuista kunnolla köllöttelemään. Päätin toteuttaa toiveen lisäämällä rahin osaksi meidän sohvaa. Näin ollen sohvapöydän tilalle tarvittiin siis joku muu pöytä. Osa teistä varmaan muistaakin vanhassa asunnossa esillä olleen lasipöydän. Tälle pöydälle ei ole löytynyt tässä kodissa paikkaa niin se on lymyillyt meidän vierashuoneessa tähän asti. Ajattelin pitää sitä nyt meidän sohvapöytänä, kunnes hankitaan kokonaan uui pöytä. Tarkoituksena olisi hankkia pyöreä pöytä, joka varmastikin olisi paras malli tähän tilaan.

Lasipöytä on hieman liian korkea sohvapöydäksi, mutta toisaalta pöydän paikka ei ole television edesssä. Näin ollen annoin sen jäädä siihen. Asetin pöydälle nipun lehtiä ja niiden päälle tuoksukynttilän sekä ruusuja. Mielestäni oikein simppeli, mutta tyylikkään näköinen kokonaisuus.

Mitäs te sanotte?

Pian kuulette lisää kuvissa vilahtaneesta matosta ja olohuoneen uudesta järjestyksestä!

Energistä viikkoa!

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
20.3.2017
Next Post
20.3.2017

4 Comments

 • ChandelierHome

  Ihana sohvapöytä! Ja katselinkin instagramin puolella että tutulle näyttää, kun sama pöytä on vilahtanut kuvissa joskus aikaisemminkin. 🙂

 • Pellavaajapastellia

  Ihana pöytä! Tuohon tilaan ehkä vähän tosiaan liian korkea. Matalampi pyöreä kromisilla jaloilla olisi aika täydellinen kuten tänään jo vähän suunniteltiinkin????

 • Marjut

  Kiitos <3 Juu on kyllä harmittanut ettei sille ole ollut paikkaa, mutta nyt onneksi ainakin hetken on 🙂 Kivaa viikonloppua!

 • Marjut

  Totta kyllä, mutta saa nyt olla kunnes löydän sopivan tilalle 😉

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
 • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
 • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!