lasipöytä Lifie olohuone sisustus

Uusvanha sohvapöytä

Huomenta!

Viikonloppu hujahti ohitse ja jälleen ollaan maanantaissa. Täytyy kyllä sanoa, että nykyään, kun herätään siinä klo 6-7.30 välillä niin päiviin mahtuu hurjasti tekemistä. Ehtii tekemään paljon enemmän kuin ennen, kun heräsi myöhemmin. Ihanahan se on herätä valoa tulvillaan oleviin aamuihin <3 Tänään on kevätpäiväntasaus ja se tarkoittaa sitä, että päivät pitenevät. Kesä täältä tullaan!

Me ollaan tähän asti käytetty olohuoneen sohvapöytänä Ektorpin rahia. J on muutaman kerran vihjaillut, että sohvamme voisi olla isompi. Sen kokoinen, että siinä mahtuisi kaksi aikuista kunnolla köllöttelemään. Päätin toteuttaa toiveen lisäämällä rahin osaksi meidän sohvaa. Näin ollen sohvapöydän tilalle tarvittiin siis joku muu pöytä. Osa teistä varmaan muistaakin vanhassa asunnossa esillä olleen lasipöydän. Tälle pöydälle ei ole löytynyt tässä kodissa paikkaa niin se on lymyillyt meidän vierashuoneessa tähän asti. Ajattelin pitää sitä nyt meidän sohvapöytänä, kunnes hankitaan kokonaan uui pöytä. Tarkoituksena olisi hankkia pyöreä pöytä, joka varmastikin olisi paras malli tähän tilaan.

Lasipöytä on hieman liian korkea sohvapöydäksi, mutta toisaalta pöydän paikka ei ole television edesssä. Näin ollen annoin sen jäädä siihen. Asetin pöydälle nipun lehtiä ja niiden päälle tuoksukynttilän sekä ruusuja. Mielestäni oikein simppeli, mutta tyylikkään näköinen kokonaisuus.

Mitäs te sanotte?

Pian kuulette lisää kuvissa vilahtaneesta matosta ja olohuoneen uudesta järjestyksestä!

Energistä viikkoa!

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
20.3.2017
Next Post
20.3.2017

4 Comments

 • ChandelierHome

  Ihana sohvapöytä! Ja katselinkin instagramin puolella että tutulle näyttää, kun sama pöytä on vilahtanut kuvissa joskus aikaisemminkin. 🙂

 • Pellavaajapastellia

  Ihana pöytä! Tuohon tilaan ehkä vähän tosiaan liian korkea. Matalampi pyöreä kromisilla jaloilla olisi aika täydellinen kuten tänään jo vähän suunniteltiinkin????

 • Marjut

  Kiitos <3 Juu on kyllä harmittanut ettei sille ole ollut paikkaa, mutta nyt onneksi ainakin hetken on 🙂 Kivaa viikonloppua!

 • Marjut

  Totta kyllä, mutta saa nyt olla kunnes löydän sopivan tilalle 😉

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!