arvonta jollyroom Lifie perhe yhteistyö

Hempeän roosa lämpöpussi + arvonta

Lumista vappuaattoa!

Ketään ei varmaan yllätä, että vapun sääennusteesta ei ikinä voi olla varma! Koskaan ei oikein tiedä miten pitäisi varautua, joten tänä vuonna olemmekin sopineet brunssin huomiseksi meille. Eipä tarvitse murehtia sääennustetta vaikka kiva olisi, että aurinko paistaisi 🙂

Täällä ollaan herätty jo klo 6.14 neidin iloiseen höpötykseen <3
Arvatkaas mitä? Minealle on puhkeamassa ainakin yksi hammas alhaalle! Hän pureskeli sormeani ja siellä se tuntui ihan selvä hammas. Hän on jo niin iso tyttö! Minsku oli aamulla kolme tuntia normaalin reilun tunnin sijaan hereillä ennen ensimmäisiä päikkäreitä. Taitaa ikeniä kutittaa, kun koko ajan jäytää suutaan johonkin. Onneksi meillä on muutama jäälelu valmiina helpottamaan kutinaa. Mittasin varmuuden vuoksi lämmön, joka oli nyt 37 astetta. Katsotaan miten päivä tästä etenee.
Ja hei se vauvauinti, voi siellä oli ihanaa 🙂 Hän on oikea vesipeto <3 Jalat polski hirmuisesti ja hän oli ihan innoissaan koko touhusta. Muutamat pienet itkut aluksi tuli, mutta ne laantui nopeasti. Seuraavaa kertaa odotellessa!

Osaatteko samaistua siihen, että välillä on tosi vaikea tietää mitä ulos pukee päälle ja, kun miettii viime päivien ilmoja se ei varmaan olekkaan mikään ihme. Jos ei itsekään ole varma mitä pukee niin mites sitten lapsen pukeminen? Kerroin teille, että yksi ehdoton vauvantarvikehankinnoista on lämpöpussi. Lämpöpussin avulla ei vauvaa aina tarvitse pukea täysiin ulkovaatteisiin esim. kauppaan autolla mentäesssä. Meillä on ollut käytössä melko paksu lämpöpussi ja se oli aika vaihtaa kevyempään versioon. Minea nukkuu päiväunet yleensä ulkona ja silloin hän sujahtaa ulkovaatteet päällä lämpöpussiin.

Mikäli kuitenkin juuri tämä Nordlys Light Mini -lämpöpussi olisi sinun makuusi niin osallistuhan arvontaan! Pääsen arpomaan yhdelle teistä lukijoistani tämän tyylikkään lämpöpussin mieleisessään värissä!

Osallistumisohjeet;

– kommentoi mikä lämpöpussin sävy olisi juuri sinun suosikkisi, vaihtoehdot löydät täältä
– jätä myös sähköpostiosoitteesi mikäli osallistut anonyymina

Osallistumisaikaa on torstaihin 4.5.17 saakka ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 🙂

EDIT; Arvonta päättynyt ja voittajalle ilmoitettu!

Onnea arvontaan ja hauskaa vappuaattoa <3

*yhteistyössä

– Marjut –

1 Comment
Previous Post
30.4.2017
Next Post
30.4.2017

1 Comment

  • Marjut

    Kilpailun kommentointi tapahtui vanhalla sivustolla.

Leave a Reply

Artikkelit