inspiration Lifie sessak noah sisustus

Makuuhuoneen uusi Sessak Noah kattovalaisin

Makuuhuoneen tapetoinnin yhteydessä huoneen valaisin myös vaihdettiin. Ajattelin, että valaisimen ei tarvitse olla riippuva vaan plafondi mallinen olisi parempi (ennen kuvat tästä) Näin tapetti pääsisi esiin eikä valaisin olisi pääosassa huoneessa. Jostain syystä aloin kuitenkin kaipaamaan huoneeseen juurikin riippuvaa kattovalaisinta .Huone tuntui jotenkin alastomalta katon rajassa olevan valaisimen kanssa.

Mietin pitkään eri vaihtoehtoja, koska halusin valaisimen, joka sulautuu huoneeseen mahdollisimman hyvin. Valaisimen, joka ei olisi liian raskas tai veisi huoneesta kaikkea huomiota.

Törmätessäni Sessak Noah valaisimeen tiesin etsintäni päättyneen! Tämä ankan höyhenistä valmistettu valaisin on unelman keveä ja sopii huoneeseen täydellisesti. Valaisimen halkaisija on 60cm (Noah 55) eikä se suuresta koostakaan huolimatta saa huonetta näyttämään raskaalta.

Päinvastoin se antaa pehmeän tunnelman kauniin valon ansiosta. Valaisin on näyttävä, mutta samalla niin kevyt ja herkkä. Valoa tuleekin pidettyä nyt aiempaa enemmän päällä. Kuviin on hieman vaikea saada vangittua juuri se oikea valo, joka on luonnossa todella kaunis. Valaisimen ansiosta huone näyttää nyt ylelliseltä ja seesteiseltä. Tunnelma on nyt kauniin harmoninen.

Noah valaisimia löytyy viisi erilaista. Kolme eri kokoista kattovalaisinta sekä pöytä- ja lattiavalaisin. Varsinkin lattiavalaisin olisi myös upea, jos meillä vain olisi paikka sille 😉

Sessak * on Porvoolainen perheyritys, joka on jo yli kolmen vuosikymmenen ajan tuonut Suomeen uutta valoa. Kokemusta ja ja asiantuntemusta ei Sessakilta puutu. He tuovat markkinoille ainutlaatuista, jatkuvasti uudistuvaa muotoilua valaistukseen.

Heidän asiakastyytyväisyys perustuu monipuoliseen tuotevalikoimaan, kuukausittain vaihtuviin uutuuksiin ja heidän omien suunnittelijoiden tuotteisiin. He takaavat tuotteiden nopean saatavuuden ja erilaisiin tiloihin räätälöidyt valaisinratkaisut.

Mitäs pidätte uudesta höyhenekevyestä valaisimestamme?

Instagramissani käynnistyy huomenna arvonta, jossa voi voittaa tämän samaisen kattovalaisimen itselleen! Käykäähän osallistumassa 😉

Ihanaa iltaa <3

*yhteistyössä
– Marjut –

No Comments
Previous Post
8.4.2017
Next Post
8.4.2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • Thank you for your comments on my last photo 🙏❤ Have a lovely evening ♡
  • On wednesday I got a pap test result letter. There was some changes on my womp. I was afraid that same hell is starting again. But thank God that minor change is not dangerous 🙏
.
Keskiviikkona saadun papa-kokeen vastaus löytyneestä solumuutoksesta säikäytti todella pahasti ja pelkäsin saman helvetin alkavan uudelleen.. Onneksi kyseessä oli vain lievä muutos, jota seurataan 🙏 aiheesta lisää blogissa! .
.
.
📸: @mk_maison
  • So ready to bed 💤 How was your Tueday? ♡ .
.
.
.
.
#bedroomdecor #bedroominspo #bedroom
  • Look how cute little 🐶friend ♡ He will stay hole night with us ✨ Minea is so excited about Frank but nothing beats babies on Youtube 🙈 .
.
Have a lovely evening 🖤
  • Happy Women's Day you all beautiful ladies ❤ 
Haluan kiittää teitä jokaista elämässäni olevaa naista, jotka olette antaneet voimia, rohkaisua, tukea, inspiraatiota, olkapään suruille ja murheille. Yhdessä meissä on voimaa 💪🏻
  • Kaupallinen yhteistyö @airamelectric // Finally we have a new lamp 💡 Kaipasin meidän työ- ja vierashuoneeseen uutta valaisinta, joka olisi yhtäaikaa siro, pelkistetty ja riittävän tehokas. Tämä Tapio Wirkkalan suunnittelema Wirkkala K-2 kattovalaisin* on juurikin kaikkea sitä 👌🏻 Mitäs pidätte?
.
.
.
*saatu 
#airam #airamelectric

Follow Me!