inspiration Lifie sessak noah sisustus

Makuuhuoneen uusi Sessak Noah kattovalaisin

Makuuhuoneen tapetoinnin yhteydessä huoneen valaisin myös vaihdettiin. Ajattelin, että valaisimen ei tarvitse olla riippuva vaan plafondi mallinen olisi parempi (ennen kuvat tästä) Näin tapetti pääsisi esiin eikä valaisin olisi pääosassa huoneessa. Jostain syystä aloin kuitenkin kaipaamaan huoneeseen juurikin riippuvaa kattovalaisinta .Huone tuntui jotenkin alastomalta katon rajassa olevan valaisimen kanssa.

Mietin pitkään eri vaihtoehtoja, koska halusin valaisimen, joka sulautuu huoneeseen mahdollisimman hyvin. Valaisimen, joka ei olisi liian raskas tai veisi huoneesta kaikkea huomiota.

Törmätessäni Sessak Noah valaisimeen tiesin etsintäni päättyneen! Tämä ankan höyhenistä valmistettu valaisin on unelman keveä ja sopii huoneeseen täydellisesti. Valaisimen halkaisija on 60cm (Noah 55) eikä se suuresta koostakaan huolimatta saa huonetta näyttämään raskaalta.

Päinvastoin se antaa pehmeän tunnelman kauniin valon ansiosta. Valaisin on näyttävä, mutta samalla niin kevyt ja herkkä. Valoa tuleekin pidettyä nyt aiempaa enemmän päällä. Kuviin on hieman vaikea saada vangittua juuri se oikea valo, joka on luonnossa todella kaunis. Valaisimen ansiosta huone näyttää nyt ylelliseltä ja seesteiseltä. Tunnelma on nyt kauniin harmoninen.

Noah valaisimia löytyy viisi erilaista. Kolme eri kokoista kattovalaisinta sekä pöytä- ja lattiavalaisin. Varsinkin lattiavalaisin olisi myös upea, jos meillä vain olisi paikka sille 😉

Sessak * on Porvoolainen perheyritys, joka on jo yli kolmen vuosikymmenen ajan tuonut Suomeen uutta valoa. Kokemusta ja ja asiantuntemusta ei Sessakilta puutu. He tuovat markkinoille ainutlaatuista, jatkuvasti uudistuvaa muotoilua valaistukseen.

Heidän asiakastyytyväisyys perustuu monipuoliseen tuotevalikoimaan, kuukausittain vaihtuviin uutuuksiin ja heidän omien suunnittelijoiden tuotteisiin. He takaavat tuotteiden nopean saatavuuden ja erilaisiin tiloihin räätälöidyt valaisinratkaisut.

Mitäs pidätte uudesta höyhenekevyestä valaisimestamme?

Instagramissani käynnistyy huomenna arvonta, jossa voi voittaa tämän samaisen kattovalaisimen itselleen! Käykäähän osallistumassa 😉

Ihanaa iltaa <3

*yhteistyössä
– Marjut –

No Comments
Previous Post
8.4.2017
Next Post
8.4.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Me 6 months ago 🖤 It has been really hard time physicaly and mentally but now it's over and I beat that #FUCKCANCER 🙏 I want to thank you all for your warm support ❤ now it's time to continue life where we were back then! .
.
.
.
.
#tb #cancer 📷: @65m2_
  • ♡ ARVONTA/ GIVEAWAY ♡ 
PÄÄTTTNYT!
Meidän uudistetun terassin kunniaksi pääsen järjestämään arvonnan yhteistyössä @veke.fi kanssa ja palkintona on 100 euron lahjakortti @veke.fi verkkokauppaan 🖤
.
.
.
.
Osallistumisohjeet;
1. Seuraa @veke.fi & @lovingwhitestyle 
2. Tykkää kuvasta
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä.
.
.
Osallistumisaikaa on 17.7.18 kli 18.00 asti.  Voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan.
.
.
Helteistä viikonloppua / Have a sunny weekend 😎
  • For a long time this summer I will go to two different festivals 💯 Can't wait!! .
.
.
.
.
Use my code " LOVINGWHITESTYLE " to get -15% discount on everything @danielwellington ♡ Discount code is valid until 15.7.18 Free shipping and returns worldwide! 
#danielwellington
  • We had so lovely time with my little sister over a week ♡ They really loved these bunny chairs & table from @ekforkids ♡♡
How was your weekend?
.
.
.
.
.
.
.
.
#ekforkids #kidsroom #rabbituoli #puputuoli #therabbitseason #kidsinspo
  • We had such a lovely girl's night yesterday, so thank you my darlings ♡ Now some family & bbq time! Enjoy your evening!
.
.
.
.
.
.
.
.
#livingroom #interior #instablogitfinland
  • Hope we still have many beautiful summer  days ♡ 
Good night! .
.
.
.
.
.
.
. 📷: @studiocerell

Follow Me!