Lifie perhe

Minean 6 kk kuulumiset

Minea täytti viime viikolla jo 6kk.

Ikäväkseni joudun toteamaan sen mitä kaikki ovat sanoneet, aika menee nopeasti. Todella nopeasti. Meidän neiti ei ole enään mikää pikku-vauva vaan enemminkin vauvan ja taaperon sekoitus <3 Siitä pienestä nyytistä on kasvanut iso tyttö.

Tuossa tuo neiti leikkii lattialla soppakauha kädessä tyytyväisenä 😀 Välillä hän katselee äitiä hymyillen ja jatkaa taas leikkejään. Hän viihtyy hyvin omissakin touhuissaan milloin minkäkin lelun kanssa. Se tietysti helpottaa esim. ruoanlaittoa. Yleensä en kylläkään blogia päivitä hänen ollessa hereillä, mutta tänään meillä on ollut normaalia lyhyemmät päikkärit. Juuri ehdin muut hommat tekemään ennen kuin hän heräsi 😀

Puolivuotis -neuvola meillä oli vasta eilen ja siksi tämä postaus tuleekin vasta nyt. Halusin odottaa neuvolan kuulumiset mukaan. Jännitin oliko 8kg raja vielä rikki ja se olikin tasan sen verran 🙂 Pituus on nyt 65cm ja hän onkin ottanut nyt enemmän kiloja kuin senttejä, mutta sen on normaalia tässä vaiheessa. Seuraavaksi saattaa tullakkin sitten yhtäkkinen kasvupyrähdys. Muutenkin kaikki oli oikein hyvin. Hän varaa jaloillaan ja pian päästäänkin testaamaan hyppykiikkua uudemman kerran. Istumiseen liittyvää ei ole vielä havaittavissa, mutta liikkuu kyllä kovastikin akselinsa ympäri. Varpaat hän on myös löytänyt ja niitä tutkiskellaan ihmeissään. Hän osaa myös hienosti kurottaa leluje perään peppu pystyssä. Saas nähdä milloin lähtee liikkeelle 🙂

Olen todella onnellinen meidän 6kk täysimetyksestä. Minun toive tästä täyttyi ja Mineakin vaikutti nyt valmiilta aloittamaan soseet. Se tapahtuikin tasan 6.4. ja ekana meillä maisteltiin bataattia. Tein bataatin itse ja pakastin muutaman minigrip pussillisen myös. Täytyy sanoa, että olipahan neidillä ilmeet ensimmäisellä kerralla. Voi raasua, kun silmät pyöri ympäri ja koko tyttöä vain puistatti 😀 Eihän se nyt mikään ihme olekkaan, kun tähän asti on vain äidinmaitoa saanut. Olisi sitä itsekkin ihmeissään!

Tarkoitus oli antaa bataatin jälkeen porkkanaa, mutta meidän blenderi irtisanoi sopimuksensa.. Ostin kaupasta luomu tuotteita persikkaa ja muutamaa erilaista hedelmäpuuroa. Tähän asti ei mitään merkkejä allergioista ja hyvä niin. Tosin ei ole minulla eikä J:kään. Harvemmin kuuulemma tulee, jos vanhemmilla ei ole mitään. Olen miettinyt, että yrittäisin tehdä itse mahdollisimman paljon ruokia hänelle. Se tulee varmaankin halvemmaksi vaikkakin on työläämpää. Ei sillä, että kaupan valmiissa ruoissa olisi vikaa, mutta niissäkin olen suosinut pääasiassa luomutuotteita. Tämäkin voi muuttua, kun syöntikerrat lisääntyy 😀 Ihmeen hyvin Minsku on soseita syönyt eikä nyt varsinaisesti ole niitä suustaan ulos työntänyt. Tämä varmasti kertoo myös siitä, että oli oikea aika hänelle aloittaa maistelut. Mitä hän nyt alkaa välillä päristelemään jolloin ruoka meinaa lennellä 😀 Siinä on kyllä itsellä naurussa pitelemistä, kun pitäisi näyttää hänelle ettei niin saisi tehdä. On tämä syöminen kyllä melkoisen sottaista puuhaa sanon minä! Tähän asiaan liittyykin yksi juttu, josta kerron enemmän vauvan tavaroiden hankinta postauksessa.

Kaikki siis täällä hyvin ja neiti kasvaa sekä voi hyvin <3

Huomenna meille saapuu Kemin mummu ja pappa pääsiäisen ajaksi 🙂

Instagramissa on käynnissä Sessak Noah 55 höyhenvalaisimen arvonta vielä tämän päivän!

– Marjut –

Ei kommentteja
Previous Post
12.4.2017
Next Post
12.4.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts