jollyroom lastenhuone Lifie sisustus

Minean huone

Heips ja kivaa palmusunnuntaita!

Onko siellä käynyt virpojia? Meillä varauduttiin virpojiin aikamoisella suklaa määrällä ja kyllähän siinä niin kävi, että herkkuja jäi meillekkin syötäväksi 😀 Äänestämässäkin on käyty ja nyt jännätään  pääseekö oma ehdokas läpi. Eilen käväsin yhdessä tapahtumassa, josta kuulette ensi viikolla lisää. Tulen myös jakamaan teille herkullisen reseptin pääsiäispöytään 🙂 Ensi viikolla on luvassa myös Minean 6 kk kuulumiset.

Tänään kävin ystäväni kanssa pyörähtämässä Kevätmessuilla. Pakko kyllä myöntää, että messut olivat hieman pettymys sisustus-osaston suhteen. Muutenkin jotenkin vaisut tänä vuonna. Tai sitten oli niin, että kun ei ole rakentamassa eikä omaa mökkiä niin ei messuilta paljoa käteen jää.Onneksi kuitenkin kukkia löytyi 🙂 Toivottavasti joskus vielä messuilta pääsee hakeman ideoita oman talon rakentamiseen 😉

Messuilla käyneet, mitä te piditte?

Lupasin paljastaa teille vielä tällä viikolla miltä Minean huoneen toinen kulmaus näyttää. Isompi pinnis tosiaan sijaitsee nyt hänen huoneessaan ja se on sijoitettu heti oven viereen. Tällä hetkellä huone on aika lailla valmis, mitä nyt joku uusi hylly olisi kiva. Tämä kulmaus pinniksen kanssa on aika valkoinen. Onneksi pinnikseen saa ainakin helposti väriä erilaisilla reunapehmusteilla. Kauniin vaaleanpunainen reunapehmuste sopii huoneen värimaailmaan kivasti. Tuo valkoisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä mielestäni nyt on vain <3 Reunapehmusteiden käyttö on mielestäni aika ehdoton tai ainakin meillä. Neiti kun tykkää työntää jalkojaan pinnasängyn laidasta ulos. Pehmuste estää ainakin jonkin verran jalkoja pääsemästä laitojen väleihin.

Olen kovasti haaveillut Jollyroomin kauniista katosverhoista, jotka sopisivat tähän kulmaan täydellisen hyvin. Katosverho toimisi huoneessa myös ilman pinnasänkyä. Se, kun pitää kuitenkin jossain vaiheessa siirtää takaisin meidän makuuhuoneeseen. En voisi kuvitella, että hän siirtyisi jo omaan huoneeseensa nukkumaan.

Salmiakkiruutu toistuu jälleen ihanan pehmoisessa viltissä, jonka toinen puoli on fleeceä. Meillä viltti on joka päiväisessä käytössä Minean ollessa lattialla. Se päällä on helppo pyöriskellä ja opetella liikkumista. Välillä viltti on kyllä rutussa ja neiti pelkän lattian päällä 😀 Viltti toimii loistavasti myös vaunuissa lämmikkeenä. Erilaisia vilttejä ja huopia alkaa meiltä kyllä löytymään kohta joka nurkasta 😀 Eikä asiaa ainakaan auta Jollyroomin laaja valikoima toinen toistaan suloisempia vilttejä.

Miltäs neidin huoneen kokonaisuus näyttää? 

Sopisiko verhokatos mielestänne kulmaukseen?

Iloista pääsiäisviikkoa!

– Marjut –

6 Comments
Previous Post
9.4.2017
Next Post
9.4.2017

6 Comments

 • Annika / Pellavaajapastellia

  Aivan häkellyttävän söpö pikkuneidin huone!<3 Tuo pinnasänkynurkkaus on tosi kaunis ja luulen myös että vuodekatos sopisi siihen tosi hyvin! Ne on vaan melko tyyriitä Jollyroomissakin, mutta valikoima heillä on hyvä 🙂 Minkäväristä vuodekatosta olit ajatellut tähän?

 • mummeli puuhamaasta

  Ihana pikkuprinsessan huone.

 • Huli/Meanwhile in Longfield..

  Kaunista on! Meillä on nyt kolmen viikoinen ikäinen poika ja kyselisinkin, että minkä ikäisenä teidän tyttö siirtyi nukkumaan omaan huoneeseen? Meillä ole toki ole asian kanssa mikään kiire, mutta kiinnostaa mihin aikaan siirtoa voisi alkaa suunnitella.

 • Marjut

  Voi kiitos <3

 • Marjut

  Kaunis kiitos <3 Verhokatos olisi varmastikin joku vaalean sävyinen 😉 Katoksia myydään tosi huonosti suomessa 🙁

 • Marjut

  Kiitos <3 Meidän neitihän ei siis vielä nuku omassa huoneessa 😀 Siirrettiin pinnis hänen huoneeseensa koska meille tuli pienempi pinnis rullilla meidän makuuhuoneeseen. Se on paljon kätevämpi makkarissa kun on enemmän tilaa. Saa nähdä milloin pitää vaihtaa isompi takaisin! Mut joo en kyllä tiiä millon raaskin hänet omaan huoneeseensa siirtää 😀 Hän on kerran niin pieni <3 Onnea pienikaisesta, nauttikaa joka hetkestä <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!