inspiration Lifie sisustus

Muuttunut eteinen & kiitokseni teille

Mukavaa tiistaita sinne ruudun toiselle puolelle!

Haluan ensiksi kiittää teitä kaikkia jättämistänne kommenteista ja tsempeistä liittyen postaukseen Oskun tilanteesta <3 En ikävä kyllä usko, että minusta on teille kommenteihin vastaamaan.. 🙁

Tilanne on todella vaikea, joten katsotaan miten tässä nyt edetään.

Sitten itse tämän päivän postausaiheeseen nimittäin meidän eteiseen. Se on jälleen saanut uuden järjestyksen 😀 Tämä taitaa olla kyllä paras vaihtoehto tähän mennessä (tästä pääset kurkkaamaan ennen kuvat). Minean isompi pinnis siirrettiin pienemmän sängyn tullessa hänen huoneeseensa. Näin ollen sieltä piti jotain saada pois, jotta sänky sinne mahtuu. Lipastoa kokeiltiin eteiseen ensimmäiseksi ja siihen se sitten jäi. Eteinen on nyt paljon tilavampi ja avarampi. Vaikka tuoli olikin hyvä ratkaisu oli siinä yksi huono puoli. Rattaita kuljetetaan lähes päivittäin eteisestä terassille ja aina piti varoa valkoista tuolia.

Eteinen näyttää nyt enemmän osalta koko kotia. Pöytälamput tuovat tyylikkään (vaikkakin eteisessä ei ole yhtäkään pistorasiaa!! eikä siis lamppuja saa päälle) vaikutelman yhdessä hopeisen peilin kanssa.

Minskun vaatteet ovat nyt osaksi eteisessä, mutta se ei ole ollut ongelma. En jaksanut niitä alkaa siirtämään kaappiin huoneen puolelle. Ne ovatkin paljon helmpompi ottaa laatikoista, kun näkee mitä ottaa 🙂

Miltä näyttää teidän silmäänne?

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
4.4.2017
Next Post
4.4.2017

4 Comments

 • Mia Coman

  Hello,
  Very briefly: look gorgeous! A touch tidy, tasteful and refined.
  Warm hugs,
  Mia Coman

 • Anonyymi

  Mistä tuo ihana peili on?

 • Marjut

  Oh thank you so much Mia! <3 Nice to hear that you liked too 🙂 Have a great weekend!

 • Marjut

  Peili on Askosta Maria niminen muistaakseni 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!