fashion Lifie oma tyyli tyyli Yleinen

10 + 1 asiaa minusta

Kivaa perjantaita!

Oon ehkä hieman kade, kun kuulin kotisuunnalla olevan hellepäivä tänään. Täällä on heti niin harmaa ja suttuinen päivä että. Nyt iltaa kohden alkoi hieman aurinkokin paistamaan. Viikko on menny tosi nopsaan reissussa ja huomenna sitten suunnataan jo kotiin päin.

Ajattelin tämän tämän postauksen myötä kertoa itsestäni hieman enemmän. Luvassa paljastuksia, joista en oo teille aiemmin kertonut!
Saas nähdä osasitteko odottaa minusta tällaisia juttuja 😉

1. Mulla on hammasraudat
Jep, sitä ei monikaan tiedä, koska raudat on alhaalla takana eikä niitä näe. Mulla on melkein aina ollut jonkinlaiset raudat ja ihan ekana taisi olla ne ihastuttavat ”kiskot” edessä 😀

2. Oon koukussa kaunareihin
Minean syntymän jälkeen jäin koukkuun kauniisiin ja rohkeisiin! Välillä en oikein kehtaa asiaa edes sanoa ääneen 😀 Onneksi tiedän muitakin koukussa olevia äitejä 😉

3. Duppaan eläimiä
Se on mun mielestä tosi hauskaa ja teen sitä aika useasti 😀 J monesti sanoo, että voisin vaihtaa alaa, hahaa! Varsinkin koiria on kiva dupata 🙂 En kuitenkaan mielelläni muiden kuullen tätä harrasta ;)’

4. En osaa sukeltaa
En muutenkaan oo kovin uimataitoinen saati osaa sukeltaa. Nenästä kiinni ja menoks 😀 Ehkä nyt Minean uinnin myötä mäkin joskus opin sukeltamaan!

5. Pelkään pimeää ja ukkosta
Inhoan olla pimeässä ja aina kotona olleassani yksin yötä nukun valo päällä. Ukkonen on tosi pelottava ja pelkkä jyrinä saa sydämmen kurkkuun. Tiedän ettei siinä oo mitään pelättävää, mutta joku siinä pelottaa. Pienenä oon pelännyt myös suihkaria, mutta siitä pelosta oon päässy jo yli 😉

6. Mun päätä on liimattu
Juoksin pienenä meidän kerrostalon pihalla olevan metallisen roskalaatikon kulmaan. Vitsi sitä verta tuli paljon, mutta onneksi selvittiin ilman tikkejä. Liimauksesta on vieläkin pieni vekki vasemmalla puolella hiusrajassa. Onneksi muuten on tähän asti selvitty ilman sairaalareissuja.

7. Miss Hiekkasärkät 2009
Oon myös Miss Rovaniemi II perintöprinsessa sekä Miss Pietarsaari I perintöprinsessa. Hahaa, kaikkea on tullut koettua ja näistä on vain hyviä muistoja. Tapahtumista on saanut paljon kokemusta esiintymisestä ja se taas on tuonut lisää itsevarmuutta.

8. En voi sietää raakaa sipulia
Sipuli on aina ollut ihan hyihyi! Vasta J:n aikana oon alkanut syömään paistettua sipulia ja siitä tykkään kovasti. Raa’an sipulin suutuntuma se, kun sipuli raksahtaa suussa on ällöttävä. Ja joo oon kyllä maistanut sitä joskus, mutta en usko, että opin sitä ikinä syömään raakana.

9. Napakoru
Kävin laittamassa napakorun joskus ollessani 14-vuotias. En enään ikinä uskaltaisi laittaa sitä uudestaan vaikka silloin sen kävinkin yksin laitattamassa. Muistan vain mielikuvan siitä, kun sukkapuikko oli mun mahassa poikittain 😀 Otin korun pois raskausaikana ja vielä se on kaapissa. Kokeilin, että se menisi vielä takaisin, ihme kyllä. Oon myös joskus teininä laittanut itelle kulmakorun hakaneulalla(!), jota en ikimaailmassa enään uskaltaisi tehdä! Huoh!

10. Oon maatilalta kotoisin
Meillä oli maalla ihan kaikki mahdolliset maatilan eläimet ankoista lehmiin. Meidän lähimpään naapuriin oli useampi kilometri ja kuljin taksilla kouluun.

+ 1.En juo kahvia
En tiedä mikä siinä on etten oo koskaan oppinut kahvia juomaan. Välillä oikein mietin pitäiskö alkaa harjoittelemaan ihan seurustelujuoman vuoksi. Pienenä joskus oon juonut, mutta laitoin kuppiin kuulemma ainakin viisi palaa sokeria 😀

Pants Scarf GINA TRICOT / Shirt HM / Coat MANGO / Bag GUESS

Lämmintä alkanutta viikonloppua, nauttikaa <3

Terkuin,
Marjut

3 Comments
Previous Post
19.5.2017
Next Post
19.5.2017

3 Comments

 • ChandelierHome

  Nää on mukavia postauksia aina ! 🙂 Aina oppii “tuntemaan” kirjoittajaa paremmin ja mielenkiintoisia paljastuksia on aina kiva lukea. Saatanpas itsekkin joskus tällaisen toteuttaa! Ps. Ukkosta pelätään täälläkin. Meillä on metsä takapihalla talon vieressä ja pelottaa milloin sinne salama osuu puuhun ja kaatuu vielä huushollin päälle, lisäksi pelottaa kun ei ole ukkosenjohdattimia. Viime kesänä oli kerran niin kova ukkonen että seinät sisällä tärisi, silloin lähti tämä leidi puudeli kainalossa autoon istumaan ja ajelemaan maakunta lenkkiä :`D

 • Iina / Laskettu aika- blogi

  Kivoja uusia juttuja tuli sinusta 🙂 Minä ja mieheni emme myöskään juo kahvia ja meillä oli muutama vuosi niin, ettemme edes omistaneet keitintä. Saimme hirveästi asiasta kritiikkiä, että emmekö ajattele yhtään vieraitamme. Minä oon itse sitä mieltä, ettei se kahvi kyläpaikassa ole kenellekään pakollinen. Kaikkea muutakin voi juoda. Lisäksi meidän kahvin juomattomuutta ihmetellään hirveästi ja kuulemma vaikeutamme muiden elämää kun emme kahvia juo. Olen sanonut kaikille, että me voidaan kyllä juoda ihan mitä tahansa muuta.. teetä, kaakaota, mehua, maitoa, vettä.. ei niin väliä 😉

 • Jenna / Perhosena lennän

  Tämä oli ihan mahtava! Ja kuvat aivan käsittämättömän upeat!

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @sokostavaratalot // Pian koittaa paluu arkeen ja se tarkoittaa myös vaatekaapin päivitystä. Kokosin Sokoksen syksyn huikeasta valikoimasta itselleni työlookin, mitäs pidätte? Kurkkaa uudesta postauksesta toinen asuvalintani myös!
Soon it's gonna be work mood 🖤
.
.
.
.
.
.
.
.
#sokos #sokostavaratalot #löydäitsesi #sokosmuotiviikot #kaupallinenyhteistyö #style #lovingwhitestyle
 • ♡ Sunday bliss ♡ 
Today we have familytime 💕 What's your plane for today? .
.
.
.
.
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #
#homestyle #bedroom #interiordesign #interiorstyling #interior124 #interior4all #homeinterior #whiteinterior #inredning #interior_and_living #interior #interior4you #passioninterior #scandinavianinterior #like4like #nordiskhem
 • Minea spends quality time with her grandparents and we are going to our friend's housewarming party 🍾🏠
What plans you have? .
.
.
.
.
.
#childrensroom #kidsroom #kidzroom
 • Is it really already Thursday?? Where did this week go 🙉 Have a lovely evening♡
.
.
Nuo pampaheinät on niin suloisia ♡ 
Ihanaa iltaa! .
.
.
.
.
.
#livingrooom #interior4you1 #interior
#homestyle #bedroom #interiordesign #interiorstyling #interior124 #interior4all #homeinterior #whiteinterior #inredning #interior_and_living #interior #interior4you #passioninterior #scandinavianinterior #like4like #nordiskhem
 • How was your Tuesday? We were visiting Minea's new day care place and seeing our friends ♡ 
Have a relaxing evening!
.
.
.
.
.
.
.
.
#dinnertable #interior4you1
 • Rainy day but who cares cause we have two lovely B-day parties today ♡ Do you have any plans for tonight? .
.
.
.
.
.
.
.
#guestroom #interior4you1 #interior #interior_and_living #interior4all #interior9508

Follow Me!