Decor Familon Lifie sisustus

Kurkkaus Familonin syysmallistoon

Kivaa perjantaita!

Viikko sitten perjantaiaamuni alkoi herkullisen aamupalan ja pehmeiden tekstiilien ympäröimänä. Saadessani kutsun Familon syksy 2017 lanseeraustilaisuuteen, jossa päästäisiin kurkkaamaan tulevan syksyn uutuuksia, halusin ehdottomasti mukaan. Oli todella inspiroivaa päästä näkemään millaisia tuotteita, kuoseja ja värejä tuleva syksy toisi heiltä mukanaan.

Pressitilaisuus järjestettiin Helsingin Sanomatalolla, Bonavan showroomin tiloissa. Nauttiessamme ihanan raikasta aamupalaa pääsimme samalla kuulemaan tulevista uutuuksista.
Familon Home – tuoteperheeseen syksy tuo tuttuja tuotteita uusissa kuoseissa ja väreissä. Heidän syysmallistossa pääosassa ovat luonnonmateriaalit, laadukas puuvilla, pehmeä pellava ja hotellitasoinen percale. Meille Familon Princess- sarjan pellavatuotteet ovatkin entuudestaan tuttuja kauniin valkoisten pussilakanoiden muodossa. Tämän sarjan syksyn uusi tulokas on Paanu, joka lempeitä sävyjä makuuhuoneeseen. Lisäksi Princess Ornamentti -sarja päivittyy hempeällä sinivihreä-puuterin sävyllä.

Kodintekstiilimallistossa näkyvät kauden trendikkäimmät värit, kuten sinisen eri sävyt sekä oma lempparini vaalea puuteri. Malliston kaikki tuotteet on tehty helpoksi yhdistellä keskenään. Mikäs siinä, kun tietää kaikkien käyvän yksiin toistensa kanssa niin helppo fiiliksen mukaan vaihdella tekstiilejä.

Omaa silmääni miellytti erityisesti puuterin sävyiset kivipestyt pussilakanat sekä koristetyynyt. Pellavaisissa koristetyynyissä on kauniit kanttaukset reunoissa (kuvissa sohvalla olevat tyynyt). Syksyn malliston myötä kylpyhuoneessakin siirrytään siniseen maailmaan aquan ja sinivihreän sävyissä.

Familon Ultra -percale on laadukasta perkaalipuuvillaa, joka tuo vuoteeseen ripauksen hotellista tuttua ylellisyyttä. Kukapa ei rakastaisi hotellin pehmeitä lakanoita ja nyt sen tunteen voi saada joka päivä omassa makuuhuoneessaan <3

Paikalla oli myös Allergia- ja astmaliiton asiantuntija, joka kertoi allergiaystävällisestä kodista. Toisin kuin usein luullaan, liika hygieenisuus ei ole allergioiden kehittymisen kannalta hyväksi, eikä ekologisuus ole sama asia kuin terveellisyys.

Sattuipa paikalla olemaan myös tuttuja kasvoja ja olikin ihana vaihtaa kuulumisia toisten kollegoiden kanssa 🙂

Aurinkoista alkanutta viikonloppua ihanat <3

– Marjut –

No Comments
Previous Post
5.5.2017
Next Post
5.5.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Friday bouquet 🤍🤍 Kiitos @munkkivuorenpuutarhakeidas upeasta kimpusta 🌸 *saatu
Ihanaa viikonloppua 💕
  • Mainos @revontuliresort Meillä oli super ihana miniloma mielettömän kauniissa lasi-iglussa Revontuli resortissa Hankasalmella ❤️ Järvi, sauna, poreallas ja illallinen 💯
Suositellaan lämpimästi mikäli kaipaatte rentouttavan ja elämyksellisen lomakohteen 🤍
Onko teistä joku muukin käynyt Revontulessa?
#100syytämatkaillasuomessa
  • Kaupallinen yhteistyö @fiksuruoka.fi Mun syöpään sairastumisen jälkeen ollaan pyritty syömään enemmän #vegaani ruokia ja vähentämään lihan määrää. Tilatessasi #fiksuruoka palvelusta saatat säästää jopa 20-90% tuotteiden normaalihinnasta! Ruokahävikin vähentäminen säästää 🌍 Syöttekö te vegaanisia ruokia usein?

@boksiapp #mävähensin
  • After 8 years our lives get together ❤️❤️❤️
" I need you like a heart needs a beat."

📷: @joniautiophoto
  • " You glow differently when you're happy" ❤️
Ihanaa viikonloppua murut 😘
  • "Being your mom is the best thing in the world" ❤️

Yhteistyössä @susannahynynen

Pääsin tekemään upean yhteistyön mielettömän taitavan valokuvaajan kanssa, kun kävimme neidin kanssa @susannahynynen kuvauksissa😍 Rakastuin Susannan boheemiin studioon jo aikaisemmin, mutta paikallaollessa se oli vieläkin kauniimpi 🤍🤎 Kontakti, jonka Susanna otti heti ensi hetkestä alkaen Mineaan oli ihastuttavaa seurata vierestä 🥰 Suosittelen lämpimästi Susannaa mikäli kaipaatte mitä tahansa kuvia otettavaksi 💯

Myöhemmin luvassa vielä lahjakortin arvonta!

#susannahynynenphotography

Follow Me!