Decor Familon Lifie sisustus

Kurkkaus Familonin syysmallistoon

Kivaa perjantaita!

Viikko sitten perjantaiaamuni alkoi herkullisen aamupalan ja pehmeiden tekstiilien ympäröimänä. Saadessani kutsun Familon syksy 2017 lanseeraustilaisuuteen, jossa päästäisiin kurkkaamaan tulevan syksyn uutuuksia, halusin ehdottomasti mukaan. Oli todella inspiroivaa päästä näkemään millaisia tuotteita, kuoseja ja värejä tuleva syksy toisi heiltä mukanaan.

Pressitilaisuus järjestettiin Helsingin Sanomatalolla, Bonavan showroomin tiloissa. Nauttiessamme ihanan raikasta aamupalaa pääsimme samalla kuulemaan tulevista uutuuksista.
Familon Home – tuoteperheeseen syksy tuo tuttuja tuotteita uusissa kuoseissa ja väreissä. Heidän syysmallistossa pääosassa ovat luonnonmateriaalit, laadukas puuvilla, pehmeä pellava ja hotellitasoinen percale. Meille Familon Princess- sarjan pellavatuotteet ovatkin entuudestaan tuttuja kauniin valkoisten pussilakanoiden muodossa. Tämän sarjan syksyn uusi tulokas on Paanu, joka lempeitä sävyjä makuuhuoneeseen. Lisäksi Princess Ornamentti -sarja päivittyy hempeällä sinivihreä-puuterin sävyllä.

Kodintekstiilimallistossa näkyvät kauden trendikkäimmät värit, kuten sinisen eri sävyt sekä oma lempparini vaalea puuteri. Malliston kaikki tuotteet on tehty helpoksi yhdistellä keskenään. Mikäs siinä, kun tietää kaikkien käyvän yksiin toistensa kanssa niin helppo fiiliksen mukaan vaihdella tekstiilejä.

Omaa silmääni miellytti erityisesti puuterin sävyiset kivipestyt pussilakanat sekä koristetyynyt. Pellavaisissa koristetyynyissä on kauniit kanttaukset reunoissa (kuvissa sohvalla olevat tyynyt). Syksyn malliston myötä kylpyhuoneessakin siirrytään siniseen maailmaan aquan ja sinivihreän sävyissä.

Familon Ultra -percale on laadukasta perkaalipuuvillaa, joka tuo vuoteeseen ripauksen hotellista tuttua ylellisyyttä. Kukapa ei rakastaisi hotellin pehmeitä lakanoita ja nyt sen tunteen voi saada joka päivä omassa makuuhuoneessaan <3

Paikalla oli myös Allergia- ja astmaliiton asiantuntija, joka kertoi allergiaystävällisestä kodista. Toisin kuin usein luullaan, liika hygieenisuus ei ole allergioiden kehittymisen kannalta hyväksi, eikä ekologisuus ole sama asia kuin terveellisyys.

Sattuipa paikalla olemaan myös tuttuja kasvoja ja olikin ihana vaihtaa kuulumisia toisten kollegoiden kanssa 🙂

Aurinkoista alkanutta viikonloppua ihanat <3

– Marjut –

No Comments
Previous Post
5.5.2017
Next Post
5.5.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!