Lifie Melli EcoDesign tyyli vauva Yleinen

Mellin ihastuttava bodymekko

Moikka ja kivaa sunnuntaita!

Kerroin teille löytäneeni Lapsimessuilta muutamia uusia lastenvaatemerkkejä. Yksi niistä on kotimainen Melli EcoDesign. Ihastuin etenkin merkin laatuun ja pitkään käyttöikään. Kaunis tarina Mellin perustamisesta juontaa juurensa keskoslapsen syntymään, joka syntyi raskausviikolla 23. Pienen pienelle Mellille ei meinannut löytyä sopivan kokoisia ja herkälle iholle sopivia vaatteita.

” Itse Melli EcoDesign -brändi syntyi vuoden 2012 lopulla, kun Mellin äiti kaipasi lastenvaatemarkkinoille kotimaista lastenvaatemerkkiä, joka sisältäisi isompien lastenvaatteiden lisäksi myös oman keskosvauvanvaatemalliston. Vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille allergisille lapsille. Tämän vuoksi kaikki Melli EcoDesignin vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Kankaat ovat Suomessa valmistettuja ja myös vaatteet ommellaan Suomessa. ”

Tuotteiden materiaalit on kotimaista interlocktrikoota, joka on siis 100 % luomupuuvillaa. Luomupuuvilla on ihanan pehmeää ja tuntuu iholla miellyttävältä. Tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Yrityksen ompelimo sijaitsee Jyväskylässä.

Yhteistyön merkeissä saimme valita Minealle täydennystä vaatekaappiin. Valitsimme molempien katseenkiinnittäneen hempeän bodymekon. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain ihanaa lapselleen ja sitten harmittelee, kun hän kasvaa siitä yli? Kaksoisneppareiden ja käännettävien hihansuiden ansiosta tämän mekon käyttöikä on paljon pidempi. Ei tarvitse käyttää mekkoa heti puhki, kun tietää sen menevän useamman vaatekoon ajan. Valittiin Minealle mekosta koko 78/80cm, joka menisi vasta kesällä ja alkusyksystä. Saapas nähdä joko hän sitten jo kävelee mekko päällänsä <3

Mekko saa koristaa vaaterekkia, kunnes Minea vielä hieman kasvaa 🙂

Useimmissa Mellin vaatteissa on mainitsemani kääntövara hihansuissa tai lahkeissa sekä kaksoinepparit. Merkiltä löytyi myös muita söpöjä vauvojen vaatteita, kuten haaremihousut ja pallomekko. Heiltä löytyy vaatteita niin vauvoille ja isommille lapsille kuin aikuisillekkin. Lisäksi valikoimissa on myös asusteita ja kodinsisustusta. Ihailin Minen sänkyyn herkkiä sulkalakanoita.

Tuotteita voi tilata suoraan verkkokaupasta tai käydä ihastelemassa paikan päällä muutamien jälleenmyyjien liikkeissä.

Onko Melli EcoDesign teille jo tuttu merkki? Mitäs pidätte mekosta?

Kiekkohuuman täyteistä iltaa!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
7.5.2017
Next Post
7.5.2017

2 Comments

 • Jenni / big mamas blogit

  Merkki ei ole entuudestaan tuttu. Pidän todella paljon ideasta ja malleista, mutta vaatteiden värimaailma ei ikävä kyllä iske. Pitää laittaa palautetta, että muutama neutraalinsävyinenkin malli voisi olla tervetullut.

  • Marjut

   Tykkään myös itse mallista ja ideasta mutta en niinkään värikkäistä kuoseista. Tämä ihana mekko on kyllä just täydellisen värinen 😉 Aina kannattaa laittaa toivetta eteenpäin!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @lapland_hotels
Viime viikonloppuna vietin #mytime aikaa upeassa Tampereen @lapland_hotels issa 💭🖤 Näin siellä muutamia kavereita ja pääsin osallistumaan upeaan Winemaker's Dinneriin, joka oli🌲/5
Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, joten suosittelen #pohjoinenstaycation irtiottoa yksin tai yhdessä ✨
Mites teidän viikonloppu meni? #staycation #laplandhotelstampere
 • My Valentine now & forever❤️ Ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille sinne 💋💋
 • Tuhannet kiitokset teille ihanat kaikista viesteistä ja kommenteista ero asiaan liittyen ❤️🙏🏻 Helpotti saada sanottua asia ulos, vaikka se yhtä aikaa jännitti. 
Helppoa tämä ei ole, vaikka päätös onkin oma. On vain mentävä eteenpäin ja annettava ajan kulua 🕊️ Kuva: @inanen
 • Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan ja me jatketaan Jannen kanssa tästä eteenpäin eri teitä. Avaan asiaa sen verran, että päätös on ollut kokonaan mun ja Janne on aivan mielettömän hieno ihminen ja upea isä meidän tyttärelle❤️ Upeinta mitä ollaan yhdessä saatu aikaan on Minea ja siitä oon ikuisesti kiitollinen ❤️🙏🏻Sairastumisen jälkeen asioita vain ajattelee eri tavalla ja se on vaikuttanut mun päätökseen. Muutot uusiin asuntoihin on jo kuun lopussa, joten seuraavaksi aletaan pakkailemaan. Toivon teiltä rauhaa asian osalta ja palaan asiaan myöhemmin, jos siltä tuntuu.

From now on we go separate ways with Janne. This is my decicion and I'm so thankful that Minea has so amazing father ❤️🙏🏻
 • Kaupallinen yhteistyö @newbielovers 🐰 Minea on aivan erityisen ihastunut uusiin #newbie sisustusmalliston tuotteisiin ja etenkin näihin matkalaukkuihin💗 swaippaa lähikuviin 💼
Mitäs tykkäätte?

#newbie #newbielovers #newbie10years #thenewbieroom #newbieborastapeter #borastapeter #newbiewallpaper
 • 💗 WORLD CANCER DAY 💗
Tämä päivä iskee ja kovaa, mutta tässä sitä ollaan entistä vahvempana kaiken sen koettelemuksen jälkeen. Se valtava koettelemus on jättänyt ikuiset arvet, mutta ne tekee musta sellasen kuin oon nyt 💪🏻
Tämä päivä on meille syövän läpikäyneille ja niille, jotka ovat sen vuoksi tärkeän ihmisen menettäneet ❤️
#fuckcancer

Follow Me!