Lifie Melli EcoDesign tyyli vauva Yleinen

Mellin ihastuttava bodymekko

Moikka ja kivaa sunnuntaita!

Kerroin teille löytäneeni Lapsimessuilta muutamia uusia lastenvaatemerkkejä. Yksi niistä on kotimainen Melli EcoDesign. Ihastuin etenkin merkin laatuun ja pitkään käyttöikään. Kaunis tarina Mellin perustamisesta juontaa juurensa keskoslapsen syntymään, joka syntyi raskausviikolla 23. Pienen pienelle Mellille ei meinannut löytyä sopivan kokoisia ja herkälle iholle sopivia vaatteita.

” Itse Melli EcoDesign -brändi syntyi vuoden 2012 lopulla, kun Mellin äiti kaipasi lastenvaatemarkkinoille kotimaista lastenvaatemerkkiä, joka sisältäisi isompien lastenvaatteiden lisäksi myös oman keskosvauvanvaatemalliston. Vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille allergisille lapsille. Tämän vuoksi kaikki Melli EcoDesignin vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Kankaat ovat Suomessa valmistettuja ja myös vaatteet ommellaan Suomessa. ”

Tuotteiden materiaalit on kotimaista interlocktrikoota, joka on siis 100 % luomupuuvillaa. Luomupuuvilla on ihanan pehmeää ja tuntuu iholla miellyttävältä. Tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Yrityksen ompelimo sijaitsee Jyväskylässä.

Yhteistyön merkeissä saimme valita Minealle täydennystä vaatekaappiin. Valitsimme molempien katseenkiinnittäneen hempeän bodymekon. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain ihanaa lapselleen ja sitten harmittelee, kun hän kasvaa siitä yli? Kaksoisneppareiden ja käännettävien hihansuiden ansiosta tämän mekon käyttöikä on paljon pidempi. Ei tarvitse käyttää mekkoa heti puhki, kun tietää sen menevän useamman vaatekoon ajan. Valittiin Minealle mekosta koko 78/80cm, joka menisi vasta kesällä ja alkusyksystä. Saapas nähdä joko hän sitten jo kävelee mekko päällänsä <3

Mekko saa koristaa vaaterekkia, kunnes Minea vielä hieman kasvaa 🙂

Useimmissa Mellin vaatteissa on mainitsemani kääntövara hihansuissa tai lahkeissa sekä kaksoinepparit. Merkiltä löytyi myös muita söpöjä vauvojen vaatteita, kuten haaremihousut ja pallomekko. Heiltä löytyy vaatteita niin vauvoille ja isommille lapsille kuin aikuisillekkin. Lisäksi valikoimissa on myös asusteita ja kodinsisustusta. Ihailin Minen sänkyyn herkkiä sulkalakanoita.

Tuotteita voi tilata suoraan verkkokaupasta tai käydä ihastelemassa paikan päällä muutamien jälleenmyyjien liikkeissä.

Onko Melli EcoDesign teille jo tuttu merkki? Mitäs pidätte mekosta?

Kiekkohuuman täyteistä iltaa!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
7.5.2017
Next Post
7.5.2017

2 Comments

 • Jenni / big mamas blogit

  Merkki ei ole entuudestaan tuttu. Pidän todella paljon ideasta ja malleista, mutta vaatteiden värimaailma ei ikävä kyllä iske. Pitää laittaa palautetta, että muutama neutraalinsävyinenkin malli voisi olla tervetullut.

  • Marjut

   Tykkään myös itse mallista ja ideasta mutta en niinkään värikkäistä kuoseista. Tämä ihana mekko on kyllä just täydellisen värinen 😉 Aina kannattaa laittaa toivetta eteenpäin!

Leave a Reply

Instagram

 • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
 • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
 • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
 • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
 • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
 • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!