Lifie Melli EcoDesign tyyli vauva Yleinen

Mellin ihastuttava bodymekko

Moikka ja kivaa sunnuntaita!

Kerroin teille löytäneeni Lapsimessuilta muutamia uusia lastenvaatemerkkejä. Yksi niistä on kotimainen Melli EcoDesign. Ihastuin etenkin merkin laatuun ja pitkään käyttöikään. Kaunis tarina Mellin perustamisesta juontaa juurensa keskoslapsen syntymään, joka syntyi raskausviikolla 23. Pienen pienelle Mellille ei meinannut löytyä sopivan kokoisia ja herkälle iholle sopivia vaatteita.

” Itse Melli EcoDesign -brändi syntyi vuoden 2012 lopulla, kun Mellin äiti kaipasi lastenvaatemarkkinoille kotimaista lastenvaatemerkkiä, joka sisältäisi isompien lastenvaatteiden lisäksi myös oman keskosvauvanvaatemalliston. Vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille allergisille lapsille. Tämän vuoksi kaikki Melli EcoDesignin vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Kankaat ovat Suomessa valmistettuja ja myös vaatteet ommellaan Suomessa. ”

Tuotteiden materiaalit on kotimaista interlocktrikoota, joka on siis 100 % luomupuuvillaa. Luomupuuvilla on ihanan pehmeää ja tuntuu iholla miellyttävältä. Tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Yrityksen ompelimo sijaitsee Jyväskylässä.

Yhteistyön merkeissä saimme valita Minealle täydennystä vaatekaappiin. Valitsimme molempien katseenkiinnittäneen hempeän bodymekon. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain ihanaa lapselleen ja sitten harmittelee, kun hän kasvaa siitä yli? Kaksoisneppareiden ja käännettävien hihansuiden ansiosta tämän mekon käyttöikä on paljon pidempi. Ei tarvitse käyttää mekkoa heti puhki, kun tietää sen menevän useamman vaatekoon ajan. Valittiin Minealle mekosta koko 78/80cm, joka menisi vasta kesällä ja alkusyksystä. Saapas nähdä joko hän sitten jo kävelee mekko päällänsä <3

Mekko saa koristaa vaaterekkia, kunnes Minea vielä hieman kasvaa 🙂

Useimmissa Mellin vaatteissa on mainitsemani kääntövara hihansuissa tai lahkeissa sekä kaksoinepparit. Merkiltä löytyi myös muita söpöjä vauvojen vaatteita, kuten haaremihousut ja pallomekko. Heiltä löytyy vaatteita niin vauvoille ja isommille lapsille kuin aikuisillekkin. Lisäksi valikoimissa on myös asusteita ja kodinsisustusta. Ihailin Minen sänkyyn herkkiä sulkalakanoita.

Tuotteita voi tilata suoraan verkkokaupasta tai käydä ihastelemassa paikan päällä muutamien jälleenmyyjien liikkeissä.

Onko Melli EcoDesign teille jo tuttu merkki? Mitäs pidätte mekosta?

Kiekkohuuman täyteistä iltaa!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
7.5.2017
Next Post
7.5.2017

2 Comments

 • Jenni / big mamas blogit

  Merkki ei ole entuudestaan tuttu. Pidän todella paljon ideasta ja malleista, mutta vaatteiden värimaailma ei ikävä kyllä iske. Pitää laittaa palautetta, että muutama neutraalinsävyinenkin malli voisi olla tervetullut.

  • Marjut

   Tykkään myös itse mallista ja ideasta mutta en niinkään värikkäistä kuoseista. Tämä ihana mekko on kyllä just täydellisen värinen 😉 Aina kannattaa laittaa toivetta eteenpäin!

Leave a Reply

Instagram

 • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
 • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
 • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
 • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️
 • Look what a beauty Elsa cat we had here 😍🐱 Elsa is scotish strait and she is 9 months old. We have her again on Saturday and she is staying with us over a week 😍 Guess is Minea excited about Elsa 🙉 Anybody else having cat? .
.

Näittekin varmaan storiesin puolella meidän ihanan kyläläisen 😍🐱 Hän on Elsa ja rodultaan scotish strait. Hän kävi yökylässä nyt ja tulee sitten lauantaina meille viikoksi hoitoon 😍 Arvaatte varmaan kuinka innoissaan Minea hänestä on🙉 Onko siellä muilla kissoja?
 • This pic tells how did our last trip on summer holiday went at Tampere 😍 Today Minea started day care again and it's time to get back to our daily routines. This holiday was so lovely and I was so proud of her ❣️
.
.
.
Tämä kuva kertoo mikä fiilis meidän kesäloman vikasta reissusta Tampereella jäi 😍 Tänään oli aika palata arkeen päiväkodin alkamisen myötä. Mennyt kesäloma oli aivan ihana ja olin niin ylpeä Mineasta hänen jäädessä reippaana päikkyyn❣️ Onko muita joiden pienet palasi päiväkotiin tänään?
.
.
.
.
#summerholiday #motheranddaugther #minime @lillan_hotel_cafe_butik #hotellife #visittampere @visittampereofficial

Follow Me!