Lifie Melli EcoDesign tyyli vauva Yleinen

Mellin ihastuttava bodymekko

Moikka ja kivaa sunnuntaita!

Kerroin teille löytäneeni Lapsimessuilta muutamia uusia lastenvaatemerkkejä. Yksi niistä on kotimainen Melli EcoDesign. Ihastuin etenkin merkin laatuun ja pitkään käyttöikään. Kaunis tarina Mellin perustamisesta juontaa juurensa keskoslapsen syntymään, joka syntyi raskausviikolla 23. Pienen pienelle Mellille ei meinannut löytyä sopivan kokoisia ja herkälle iholle sopivia vaatteita.

” Itse Melli EcoDesign -brändi syntyi vuoden 2012 lopulla, kun Mellin äiti kaipasi lastenvaatemarkkinoille kotimaista lastenvaatemerkkiä, joka sisältäisi isompien lastenvaatteiden lisäksi myös oman keskosvauvanvaatemalliston. Vaatteiden tulisi soveltua etenkin herkkäihoisille allergisille lapsille. Tämän vuoksi kaikki Melli EcoDesignin vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta. Kankaat ovat Suomessa valmistettuja ja myös vaatteet ommellaan Suomessa. ”

Tuotteiden materiaalit on kotimaista interlocktrikoota, joka on siis 100 % luomupuuvillaa. Luomupuuvilla on ihanan pehmeää ja tuntuu iholla miellyttävältä. Tuotteille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Yrityksen ompelimo sijaitsee Jyväskylässä.

Yhteistyön merkeissä saimme valita Minealle täydennystä vaatekaappiin. Valitsimme molempien katseenkiinnittäneen hempeän bodymekon. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain ihanaa lapselleen ja sitten harmittelee, kun hän kasvaa siitä yli? Kaksoisneppareiden ja käännettävien hihansuiden ansiosta tämän mekon käyttöikä on paljon pidempi. Ei tarvitse käyttää mekkoa heti puhki, kun tietää sen menevän useamman vaatekoon ajan. Valittiin Minealle mekosta koko 78/80cm, joka menisi vasta kesällä ja alkusyksystä. Saapas nähdä joko hän sitten jo kävelee mekko päällänsä <3

Mekko saa koristaa vaaterekkia, kunnes Minea vielä hieman kasvaa 🙂

Useimmissa Mellin vaatteissa on mainitsemani kääntövara hihansuissa tai lahkeissa sekä kaksoinepparit. Merkiltä löytyi myös muita söpöjä vauvojen vaatteita, kuten haaremihousut ja pallomekko. Heiltä löytyy vaatteita niin vauvoille ja isommille lapsille kuin aikuisillekkin. Lisäksi valikoimissa on myös asusteita ja kodinsisustusta. Ihailin Minen sänkyyn herkkiä sulkalakanoita.

Tuotteita voi tilata suoraan verkkokaupasta tai käydä ihastelemassa paikan päällä muutamien jälleenmyyjien liikkeissä.

Onko Melli EcoDesign teille jo tuttu merkki? Mitäs pidätte mekosta?

Kiekkohuuman täyteistä iltaa!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
7.5.2017
Next Post
7.5.2017

2 Comments

 • Jenni / big mamas blogit

  Merkki ei ole entuudestaan tuttu. Pidän todella paljon ideasta ja malleista, mutta vaatteiden värimaailma ei ikävä kyllä iske. Pitää laittaa palautetta, että muutama neutraalinsävyinenkin malli voisi olla tervetullut.

  • Marjut

   Tykkään myös itse mallista ja ideasta mutta en niinkään värikkäistä kuoseista. Tämä ihana mekko on kyllä just täydellisen värinen 😉 Aina kannattaa laittaa toivetta eteenpäin!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Lauantai-ilta kotona 💛 Eilen katottiin tyttöjen kans Emoji leffa ja tänään Leijonakuningas 🦁 Mitäs te puuhaatte tänään?
Rentoa iltaa! .
.
Have a relaxing evening 💛
 • Pyjama party with my girl's ❤️💭 Haettiin tänään mun pikkusiskopuoli meille viikonlopuksi ja nämä kaksi on niiin ihanat yhdessä 😍 Huomenna suunnataan Tuomaan markkinoille 🎄
Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?
Ihanaa iltaa ✨
 • Rintasyöpä diagnoosista tulee tänään kuluneeksi 2 vuotta 💪🏻 Edelleen muistan ne hetket lääkärissä ja kuullessani ne sanat "sulla on hyvin suurella todennäköisyydellä rintasyöpä". Syöpä sana kulkee kun elämässä mukana ja se on tehnyt musta entistä vahvemman ja elämää arvostavamman 🙏🏻 Äärimmäisen kiitollinen siitä, että saan olla tässä just nyt 🙏🏻❤️
.
.
.
.
Today came 2 years since I got sick for breastcancer and here I am stronger than ever and so thankful that I can be here right now ❤️😬 Kuva @niinaboman
 • It's our 4th Engagement Day ❤️ Kiitos tuestasi vuosien varrella ja etenkin kahden viimeisen vuoden aikana. Olet todella hieno isä lapsellemme ja hyvä puoliso ❤️ Kuva @iinalaura 😘
 • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
 • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb

Follow Me!