juhlat Lifie ruoka Yleinen

Vappupäivän brunssi

* Postaus sisältää kaupallista yhteistyötä Solera Finlandin sekä Juhlakaupan kanssa

Meillä on muodostunut perinteeksi viettää vappua ystävien kesken ja sama jatkui tänäkin vuonna. Meno oli kuitenkin aiempia vuosia hillitympää, kun joukossamme on nykyään myös pieniä vappuilijoita, tänä vuonna kolmin kappalein ja neljäs vielä ystävällä masussa <3  Viime vuosina emme enää ole olleet perinteisellä Kaivarin piknikillä. Vietimme vappupäivän brunssia tällä kertaa meidän luona. Olinkin niin innoissani saadessani koristella kotiamme juhlia varten.

Kävin pyörähtämässä Juhalakaupan liikkeessä Helsingin Malmilla, joka olikin minulle jo ennestään tuttu paikka. Käydessäni aloin jo suunnittelemaan Minean tulevia syntymäpäiväjuhlia, taitaa äidillä karata käsistä ne pippalot 😀 Rakastan juhlien järjestämistä ja aloitinkin vappukoristelut jo edellispäivänä.

Juhlakaupasta lähti mukaan ilmapallot (paitsi foliopallot), ilmapallotikut, serpenttiini ja servetit. Sain kivasti tikkujen avulla aseteltua ilmapallot korkeaan maljakkoon, jonka asetin pöydälle. Koristeluissa pitäydyin ilmapalloissa ja serpenttiineissä. Minusta ne riittävät vallan hyvin tuomaan juhlan tuntua ja ne on helppo nopeastikin asettaa paikoilleen. Juhlakaupasta löytyy valikoimaa ihan jokaiseen juhlaan!

Meidän brunssi toimi hyväksi havaitulla nyyttärimeiningillä. Pöydästä löytyi niin suolaista kuin makeaa herkkua yllin kyllin. Ainut mikä harmitti oli se ettemme paistaneetkaan munkkeja itse. Se täytyykin ehdottomasti korjata ensi vuodeksi. Vaikka meillä onkin nykyään lapsia juhlissa mukana voi mielestäni ruoan kanssa nauttia viiniä.

Sain meille maisteltavaksi Australialaisen Hardys- viinitalon viinejä ja aloitusaperitiivina meillä toimi tietysti lasit kuohuvaa. Hardy’s viinimerkkinä taisi olla kaikille uusi tuttavuus, joten koemaistiaiset sattui sopivasti. Kilistelimme Hardys Crest Sparkling Chardonnay Pinot Noir Brut  (hinta 12,49) kuohuviiniä, joka Alkon kuvauksen mukaan on erittäin kuiva, hapokas, hedelmäinen, omenainen ja ryhdikäs. Täytyy sanoa, että tämä kuohari oli todella hyvää ja sai pelkästään positiivista palautetta! Sen kehuttiin olevan erinomaista, kevyttä ja ihanan raikasta. Myös meidän miehet tykkäsi 😉

Kuvia ottaessani joku kavereistani huikkasikin pullojen olevan jo pelkän ulkonäön perusteella loistava tuliainen. Totta, pullot ovat kyllä yksinkertaisen tyylikkäitä muotoineen ja etiketteineen.


Alkukilistelyiden jälkeen siirryimme herkkupöydän kimppuun ja ruokien kaveriksi kaadettiin niin valko- kuin punaviiniä. Hardys Crest Cabernet Shiraz Merlot (hinta 9,99) on mausteinen punaviini pehmeällä hilloisuudella. Itse olen enemmän punaviinin nautiskelija, mutta täytyy sanoa, että tämä Hardys Crest Chardonnay Sauvignon Blanc (hinta 10,90) valkoviini vei voiton! Hedelmäinen ja hennon kukkainen maku miellytti todella paljon.

Kaiken kaikkiaan Hardys Crest viinit osoittautuivat todellisiksi hiteiksi! Nämä tuotteet tulee varmasti jatkossakin olemaan niin illanviettojen kuin juhlienkin juomina. Etenkin valkoviini kiilasi minun listallani kärkeen! Kaikki brunssilla olleet suosittelevat testaamaan näitä viinejä! Taisipa siinä tulla jopa hieman kinaa siitä mikä näistä oli se kaikkein paras viini 😀

Brunssia saimme viettää upean aurinkoisessa säässä ja siirryimmekin santsikierrokselle terassin puolelle. Vauvat oli päikkäreillä ja me palvoimme aurinkoa masut pullollaan <3 Pääsimme siis sittenkin korkkaamaan terassin tälle keväälle, vaikkei siellä ollutkaan vasta kuin kalusteet paikoillaan! Onneksi nämä kauniit kelit ovat vasta edessä päin 😉

Kiitos vielä ihanille ystäville ja yhteistyökumppaneille onnistuneista juhlista!

*Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskeva kommentointi on kielletty*

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
2.5.2017
Next Post
2.5.2017

4 Comments

 • Iina / Laskettu aika- blogi

  Oi mitä herkkuja teillä on ollut, näyttää hyvälle! Meidän vappu meni munkeilla, ollaan koko porukka flunssassa. Kauniita kuvia sinusta ja pikku-Minskusta <3

  • Marjut

   Kiitos, vieläkin tulee vesi kielelle katsoessani kuvia ???? Voi toivottavasti olette jo paranemaan päin ☺

 • Anonyymi

  Mistä tuo sinun ihana pusero on? 🙂

  • Marjut

   Se on Mangosta pari vuotta sitten ostettu ????

Leave a Reply

Instagram

 • AD //
I still can't believe that I have my dream lamp at home 💗 What is your favourite lamp? .
.
En voi vieläkään uskoa, että sain viimein hankittua unelmieni kattokruunun 💗 *mainosyhteistyössä @laatukaluste
Mikä on sun lemppari valaisin?
 • Meidän kesäloma huipentui ihanaan kotimaan reissuun Tampereella pari viikkoa sitten ❤️ *mainos yhteistyössä @visittampereofficial

Mun synttäri viikonloppu oli täynnä mielettömän kauniita rakennuksia, riemunkiljahduksia (varmaan meiltä kaikilta), uskomattomia makuelämyksiä ja ihania hetkiä perheen kesken sekä ystäväni kanssa❤️ Lisää reissustamme voit lukea nyt uusimmasta blogipostauksesta! Mukana myös teidän Tampere - vinkit! 
We had so lovely weekend at Tampere with my family ❤️
.
.

@lillan_hotel_cafe_butik
@kajoravintola
@moominmuseum
@hopealinjat
 • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
 • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
 • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
 • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️

Follow Me!