juhlat Lifie ruoka Yleinen

Vappupäivän brunssi

* Postaus sisältää kaupallista yhteistyötä Solera Finlandin sekä Juhlakaupan kanssa

Meillä on muodostunut perinteeksi viettää vappua ystävien kesken ja sama jatkui tänäkin vuonna. Meno oli kuitenkin aiempia vuosia hillitympää, kun joukossamme on nykyään myös pieniä vappuilijoita, tänä vuonna kolmin kappalein ja neljäs vielä ystävällä masussa <3  Viime vuosina emme enää ole olleet perinteisellä Kaivarin piknikillä. Vietimme vappupäivän brunssia tällä kertaa meidän luona. Olinkin niin innoissani saadessani koristella kotiamme juhlia varten.

Kävin pyörähtämässä Juhalakaupan liikkeessä Helsingin Malmilla, joka olikin minulle jo ennestään tuttu paikka. Käydessäni aloin jo suunnittelemaan Minean tulevia syntymäpäiväjuhlia, taitaa äidillä karata käsistä ne pippalot 😀 Rakastan juhlien järjestämistä ja aloitinkin vappukoristelut jo edellispäivänä.

Juhlakaupasta lähti mukaan ilmapallot (paitsi foliopallot), ilmapallotikut, serpenttiini ja servetit. Sain kivasti tikkujen avulla aseteltua ilmapallot korkeaan maljakkoon, jonka asetin pöydälle. Koristeluissa pitäydyin ilmapalloissa ja serpenttiineissä. Minusta ne riittävät vallan hyvin tuomaan juhlan tuntua ja ne on helppo nopeastikin asettaa paikoilleen. Juhlakaupasta löytyy valikoimaa ihan jokaiseen juhlaan!

Meidän brunssi toimi hyväksi havaitulla nyyttärimeiningillä. Pöydästä löytyi niin suolaista kuin makeaa herkkua yllin kyllin. Ainut mikä harmitti oli se ettemme paistaneetkaan munkkeja itse. Se täytyykin ehdottomasti korjata ensi vuodeksi. Vaikka meillä onkin nykyään lapsia juhlissa mukana voi mielestäni ruoan kanssa nauttia viiniä.

Sain meille maisteltavaksi Australialaisen Hardys- viinitalon viinejä ja aloitusaperitiivina meillä toimi tietysti lasit kuohuvaa. Hardy’s viinimerkkinä taisi olla kaikille uusi tuttavuus, joten koemaistiaiset sattui sopivasti. Kilistelimme Hardys Crest Sparkling Chardonnay Pinot Noir Brut  (hinta 12,49) kuohuviiniä, joka Alkon kuvauksen mukaan on erittäin kuiva, hapokas, hedelmäinen, omenainen ja ryhdikäs. Täytyy sanoa, että tämä kuohari oli todella hyvää ja sai pelkästään positiivista palautetta! Sen kehuttiin olevan erinomaista, kevyttä ja ihanan raikasta. Myös meidän miehet tykkäsi 😉

Kuvia ottaessani joku kavereistani huikkasikin pullojen olevan jo pelkän ulkonäön perusteella loistava tuliainen. Totta, pullot ovat kyllä yksinkertaisen tyylikkäitä muotoineen ja etiketteineen.


Alkukilistelyiden jälkeen siirryimme herkkupöydän kimppuun ja ruokien kaveriksi kaadettiin niin valko- kuin punaviiniä. Hardys Crest Cabernet Shiraz Merlot (hinta 9,99) on mausteinen punaviini pehmeällä hilloisuudella. Itse olen enemmän punaviinin nautiskelija, mutta täytyy sanoa, että tämä Hardys Crest Chardonnay Sauvignon Blanc (hinta 10,90) valkoviini vei voiton! Hedelmäinen ja hennon kukkainen maku miellytti todella paljon.

Kaiken kaikkiaan Hardys Crest viinit osoittautuivat todellisiksi hiteiksi! Nämä tuotteet tulee varmasti jatkossakin olemaan niin illanviettojen kuin juhlienkin juomina. Etenkin valkoviini kiilasi minun listallani kärkeen! Kaikki brunssilla olleet suosittelevat testaamaan näitä viinejä! Taisipa siinä tulla jopa hieman kinaa siitä mikä näistä oli se kaikkein paras viini 😀

Brunssia saimme viettää upean aurinkoisessa säässä ja siirryimmekin santsikierrokselle terassin puolelle. Vauvat oli päikkäreillä ja me palvoimme aurinkoa masut pullollaan <3 Pääsimme siis sittenkin korkkaamaan terassin tälle keväälle, vaikkei siellä ollutkaan vasta kuin kalusteet paikoillaan! Onneksi nämä kauniit kelit ovat vasta edessä päin 😉

Kiitos vielä ihanille ystäville ja yhteistyökumppaneille onnistuneista juhlista!

*Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskeva kommentointi on kielletty*

– Marjut –

4 Comments
Previous Post
2.5.2017
Next Post
2.5.2017

4 Comments

 • Iina / Laskettu aika- blogi

  Oi mitä herkkuja teillä on ollut, näyttää hyvälle! Meidän vappu meni munkeilla, ollaan koko porukka flunssassa. Kauniita kuvia sinusta ja pikku-Minskusta <3

  • Marjut

   Kiitos, vieläkin tulee vesi kielelle katsoessani kuvia ???? Voi toivottavasti olette jo paranemaan päin ☺

 • Anonyymi

  Mistä tuo sinun ihana pusero on? 🙂

  • Marjut

   Se on Mangosta pari vuotta sitten ostettu ????

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @hiipakkahuonekalut Vihdoin meillä on kunnolla säilytystilaa eteisessä ja vieläpä kauniit Anton - sarjan kaapistot 🤍 Aiemmin tilalla ollut naulakko sai lähteä! Avainlippumerkin saaneet tuotteet valmistetaan Jurvassa 🇫🇮
Mitäs pidätte uudistuneesta eteisestä? 🖤
 • Super ihana viikonloppu takana 💗🤍 Huomenna sitten lähdetään Minean kanssa Kokkolaan🚙
Mites teidän viikonloppu meni?
 • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
 • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
 • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️
 • Kaupallinen yhteistyö @kauppakeskusitis // Kerrankin löysin #kesäale sta jotain mitä oikeasti tarvitsin - kylppärin maton, käsipyyhkeitä ja tuoksukynttilän 🤍 Suosittelen kurkkamaan #kauppakeskusitis alet, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä!
Mitäs muuten pidätte kylppäristä?

Follow Me!