Lifestyle Lifie travel

Kesäloma suositus: Koiramäen Pajutalli

Heippa ja mukavaa torstaita teille siellä!

Miten siellä on viikko sujunut? Täällä ollaan edelleen saatu nauttia kesäisistä ilmoista, mutta tänään on vuorossa sadepäivä. Taidetaan rakentaa maja, kun neiti herää päikkäreiltä 🙂 Eilen oli ihan hoppu päivä, kun hoidin asioita ja isi oli Minskun kanssa kotosalla. Kävin hakemassa kesäpihaa varten muutamia juttuja ja illalla käytiin kuvailemassa teille vähän uusia asukuvia.

Mainitsin teille aiemmin meidän käyneen retkellä Koiramäen Pajutallilla.  Nappasin reissulle kameran mukaan ja hyvä niin! Monella on jo kesälomat menossa niin ajattelin vinkata myös teille tästä kivasta paikasta. Josko vielä jollekin päivälle on suunnitelmat auki niin tänne kannattaa suunnistaa!

 Pajutalli sijaitsee Tuusulan moottorientien varrella ihan lentokentän kupeessa. Siellä voi muuten samalla nähdä ihan t o d e l l a läheltä lentokoneita, joten paikka on myös siksi ihan huippu! Pajutalli on koko perheen idyllinen retkikohde eikä siis maksa mitään. Ihanissa maalaismaisemissa voi tervehtiä minipossuja ja käydä kurkkaamassa kanien puuhia kanilassa. Kerrassaan ihastuttavan talon sisään kätkeytyy sisustuskauppa ja kahvila. Sisustustuotteiden lisäksi tilalla myydään erilaisia pajutuotteita, jotka tehdään paikan päällä. Porkkanamuffinsit oli ihan tajuttoman hyviä, suosittelen testaamaan!  Kahvilan herkkuja voi nauttia joko sisällä tai ulkona vanhan ajan tunnelmissa. Pihapiiri on kerrassaan kaunis ja siellä oli yhdessä aitassa lapsille tehty leikkikahvilakin!

Pihalle oli rakennettu pajusta hauska peikkometsä, jossa riittää lapsille ja miksei aikuisillekkin ihmeteltävää. Ja se oli siis ihan iso alue, jonka kiertämiseen oltaisiin saatu varata enemmänkin aikaa. Lähdettiin kotiin vasta sulkemisajan jälkeen ja vähän jäi vielä näkemättä. Täytyy siis suunnata kesän aikana vielä toistamiseen tänne!

Onko paikka teille ennestään tuttu?

Sateisin terveisin!

Ei kommentteja
Previous Post
8.6.2017
Next Post
8.6.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit