DECOR Lifie

Koristetyynyjä & leikkokukkakimppu

Sunnuntaihuomenta sinne ruudun toiselle puolelle!

Olettehan nauttineet upeista ilmoista? Me ollaan aamupäivät ehditty viettää ulkona kunnes sade on meidät yllättänyt. Eilinen lintsin reissukin jouduttiin siirtämään vesisateen takia. Sade tekee kyllä hyvää luonnolle ja raikastaa ilman ihanasti. Me pidettiinkin pieni sadetanssi kesäsateessa, hih!

Uusimmat koristetyynyt ovat näkyneet jo muutamissa kuvissa ilman varsinaista esittelyä. Kaikki sohvatyynyt ovat Svaneforsin mallistosta. Ihailin noita pampulatyynyjä jo muutamissa instagramin kuvissa. Pampulat tuo muuten yksinkertaisiin tyynyihin hauskan lisän. Tykkäänkin ehkä niistä eniten! Tyynyjen sävymaailma sopii meille niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin loistavasti. Ja vaihtelen niiden paikkaa välillä. Sekoittamalla eri kuosisia tyynyjä samoissa sävyissä saa näyttävyyttä sohvaan kuin sohvaankin (edelleen uuden sohvan etsintä käynnissä!). Näin kesäaikaa pidän edelleen tuosta valkoisen ja roosan yhdistelmästä. Taitaa se trendivärinä jatkua vielä syksylläkin 😉 Tyynyillä saa helposti uutta ja piristävää ilmettä aikaan ja siksi niitä taitaakin meiltä muutama löytyä 😀

Rakastan leikkokukkia, mutta niitä ei joka viikko raaski kotiin ostaa. Sainkin omasta mielestäni kauniin kimpun aikaan noin kuudella eurolla. Kimppu sisältää harsokukkaa, neilikan ja ruscusta.

Pelkistetyn kaunis kimppu kesti tosi pitkään hyvännäköisenä!

 

Rentouttavaa päivää <3

pillows HHKANGAS gifted / sofa IKEA / table SISUSTUSSATIINI / carpet RUUGS gifted / vase DOMDOM

 

Ei kommentteja
Previous Post
18.6.2017
Next Post
18.6.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!