fashion Lifie

ruffles & dresses

Oon ihan totaalisen hullaantunut kaikenlaisiin röyhelö ja off shoulder paitoihin. Niitä on näkynyt pitkin kevättä ja aina nähdessäni oon huokaissut. Etenkin off shoulder paidat ovat ihanan kesäisiä ja yhdistettävissä niin monenlaiseen asuun. Yhdistämällä paidan juurikin farkkuhameeseen (lempparini!) asusta saa rennon, mutta tyylikkään. Klassisemman kokonaisuuden saa yhdistämällä paidan siistien shortsien tai suorien housujen kanssa. Yhtä tällaista paitaa kokeilin, mutta se ei istunut sitten ollenkaan. Täydellistä siis metsästetään edelleen!

Pitkiä röyhelöhihoja ihastelin jo ystäväni päällä ja sellainen sopisi munkin vaatekaappiin. Ne on yhtäaikaa herkkiä ja söpön tyttömäisiä. Etenkin tuo kuvissa (alla) näkyvä vaaleanpunainen paita sopisi täydellisesti valkoisten housujen ja korkkareiden kanssa. Pitäisikö laittaa tilaukseen?

Kokosin teille Chiquellen verkkokaupasta omia suosikkejani!

1. Floral top 2. Striped top  3. Frill blouse 4. Business striped top  5. Barcelona top 6. One shoulder top

Kesällä on monella varmaankin tiedossa erilaisia juhlia, joihin kaipaa pukeutumisideoita. Hyvä valinta on sellainen vaate, joka sopii moneen tarkoitukseen. Asusteilla saa helposti muunneltua lookkia erilaisiin tilaisuuksiin sopivaksi. Mielestäni mekko on aina etenkin kesäjuhliin loistava valinta, mutta itse olen ihastunut erilaisiin playsuitteihin. Kuin mekko, mutta onkin shortsin lahkeet. Ihan nappivalinta esim kaupungille tai illalliselle. Mua viehättää kovasti myös kuvassa näkyvä pitkä paita+housu yhdistelmä. Todella naisellisen kaunis kokonaisuus ja sopii vaikka kesähäihin. Kukkamekot on nousseet hiteiksi myös tänä kesänä ja niitä kaapista löytyykin usempikin vaihtoehto.

1. Floral dress 2. Hot tropics palysuit 3. Adorable set 4. Striped dress 5. Off shoulder dress 6. Dress dustypink

Löytyikö omat lempparit? Onko teillä juhlia tiedossa kesän aikana?

Nyt suuntaan tyttöjen kanssa brunssille keskustaan, ihanaa lauantaipäivää <3

2 Comments
Previous Post
2.6.2017
Next Post
2.6.2017

2 Comments

  • Chandelierhome

    Ihania! Ps. Tänään tulossa blogihaaste sinulle minun blogin puolella 😉

    • Marjut

      Eikö ole kerrassaan ihania! Voi kun saisi nuo kaikki omaan vaatekaappiin 😀
      Noniin jäädäänpäs kuulemaan millaista haastetta olisi tulossa 😉

Leave a Reply

Artikkelit