Lifestyle Lifie travel

6* puhelinkuvat reissusta

1. Kalajoen Hiekkasärkillä ihmettelemässä hiekkaa varpaiden alla. Samalla kävimme perinteeksi muodostuneella pirtelöillä V-kasi grillillä.

2. Lounaalla ystäväni Nannen NamNamissa. Valintani oli ehdoton uuniperuna tonnikalatäytteellä ja J valitsi pasta carbonaran.

3. Pysähdyspaikkana upea Karhunpesä Jalasjärven lähellä. Olin aina halunnut tässä pysähtyä ja vihdoin kävimme kävelemässä järven yli menevällä laiturilla.

4. Jätskit vaunulenkillä aurinkoisessa Kokkolassa. Uusi pehmis maku vanilja-appelsiini, tykkäsin!

5. Käytiin ihailemassa merta Halkokarin rannassa. Paljon oli ranta muuttunut siitä, kun olen siellä aurinkoa viimeksi ottanut.

6. Mustakari in Memoriesissa fanittamassa Hevisarusta. Jänskättiin ehtiikö Minsku ollenkaan nähdä koko bändiä, kun ehti nukahtaa päikkäreille, mutta heräsi juuri täydelliseen aikaan 🙂

Heippa pitkästä aikaa!

Tauko venyikin odotettua pidemmäksi sivujen päivityksen vuoksi, mutta nyt ei ole huolta siitä, että sivut menisi jumiin! Kiitos jälleen Marikoolle 🙂

Kesälomareissusta ollaa päästy kotiutumaan ja saimmekin veljeni perheen meille vuorostaan kyläilemään. Ollaan oltu lintsillä hurvittelemassa, käyty katsomassa eläimiä korkeasaaressa, grillailtu ja oltu vain. Tänään olisi tarkoitus käydä vielä siellä mainitsemassani Koiramäen Pajutallilla. Viikonloppuna saadaankin sitten J:n serkku perheineen meille kylään. Vitsi miten ihanaa, kun saadaan isoja ja pieniä vieraita näin paljon lomailemaan meille <3 Ja Ninnikin olisi ensi viikolla tulossa meille 🙂 Eipä tainnut kamera käydä kädessäni koko reissun aikana, joten teinkin teille pienen kollaasin meidän reissusta puhelinkuvien muodossa. Kivaa vaihtelua teillekkin päästä näkemään meidän matkaa näin!

Ihanaa päivää murut!

 

Ei kommentteja
Previous Post
5.7.2017
Next Post
5.7.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts