baby Lifestyle Lifie

Äitiysloma takana, mitäs nyt tapahtuu?

Mun äitiysloma loppui virallisesti eilen, siis apua miten tämä aika on mennyt näin nopeasti? Oon uskomattoman kiitollinen kuluneesta 9 kuukaudesta <3 Muistan kuin eilisen päivän, kun oli viimeinen työpäiväni ja jäin kesäloman kautta äitiyslomalle. Sen jälkeen oon saanut viettää elämäni upeinta aikaa pienen neidin tehdessä meistä perheen. Kuten aiemmkin kerroinkin niin en voisi mistään hinnasta ajatella vieväni Mineaa tänään tai vielä parinkaan kuukauden päästä hoitoon. Hän on aivan liian pieni ja tarvitsee paljon huomiota ja syliä. En tarkoita arvostella päiväkotihoitajia vaan, että musta on vain vaikea uskoa, että siellä voidaan antaa kaikille lapsille yhtä paljon huomiota kuin mitä kotona saisi. Tottakai päiväkodissa opitaan paljon uusia asioita ja saadaan kavereita. Me käydään toki paljon kyläilemässä ystäviemme luona ja Minskulla onkin monia vauva- ja taaperokavereita <3 Varmasti itku on herkässä sinä päivänä, kun tuo päiväkotiin viemis päivä on käsillä, mutta reippain mielin hänet täytyy viedä, jotta hänellä on iloinen mieli jäädä hoitoon. On varmasti hyvä idea sitten aikanaan käydä, jos vain mahdollista, ensimmäinen viikko tutustumassa niin, että ollaan mukana.

Ajatella, että näiden Shooting Starsin ottamista kuvistakin on jo yli puoli vuotta! Tuntuu, että oltais ihan vasta oltu siellä tuo pieni nyytti sylissä <3

Kerroin teille ilmoittaneeni työpaikalleni töihinpaluuksi ensi vuoden tammikuun. Kerroin myös toiveistani saada jonkin toisen osa-aikaisen työpaikan syksyksi ihan taloudellisista syistä. En tunne tarvetta päästä töihin, päinvastoin olisin enemmän kuin mielelläni kotiäitinä <3 Mutta arvatkaapas mitä? Tulin just allekirjoittamasta työsopparia! Mä pääsin meidän läheiseen kauppaan töihin, jipii! Musta tulee kassaneiti 😀 Oon tosi iloinen tästä mahdollisuudesta ja etenkin siitä, kun työpaikka sijaitsee ihan kivenheiton päässä kotoa. Tällöin meillä on helpompi J:n kanssa järjestää hänen töistä tulo ja mun töihin meno. Teen muutamia vuoroja viikolla ja viikonloppuisin riippuen J:n työvuoroista. Kuitenkin niin, että toinen meistä on aina Minean kanssa kotona. Katsotaan sitten miten tämä lähtee tästä rullaamaan ja mitä syksy tuo tullessaan. Ensi viikolla onkin jo ensimmäinen vuoro edessä, vähän jänskää kaikin puolin!

Onko teillä kokemuksia vauvan kanssa kotona olemisesta yhdistettynä osa-aikaiseen työhön? Ootteko jaksanu hyvin arjessa?

 

Yesterday was my last maternity leave day. I’m so happy about last 9 months. This time has been best time of my life <3 I don’t want to take Minea to the day-care yet. I was hoping that I find part-time job somewhere. I’m glad to tell that I just made work contract and I start next week in our nearest food market. So happy!!

Ei kommentteja
Previous Post
24.7.2017
Next Post
24.7.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit