beauty Lifie

Glamlin – henkilökohtaista kauneuspalvelua verkossa

Heissan!

Vitsi miten innoissani oon tästä postauksesta! Oon vähemmän kirjoitellut teille varsinaisia kosmetiikkajuttuja, mutta kerran, kun kirjoitan on sen sisältö ihan mahtavaa!

Tiedätte ehkä, että markkinoilla on ollut ennenkin erilaisia kosmetiikkabokseja, mutta tämä boksi ja palvelu on ihan omaa luokkaansa!

 Joko siis olette kuulleet kauneudenhoitopalvelusta nimeltä Glamlin*?

Kyseessä on verkossa toimiva kauneudenhoitopalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaisen kauneuskonsultin kaikkiin kaunedenhoito pulmiin liittyen. Kyllä luitte aivan oikein! Joku siis valitsee just sulle sopivat tuotteet ilman kasvokkaista tapaamista. Nyt mietitte varmaan mites tää homma oikein toimii, vai mitä?

Eli ensin täytetään Glamlinin nettisivuilla kauneusprofiili  ,jossa kerrotaan kaikki mahdolliset tiedot omaan ihoon, hiuksiin ja meikkirutiineihin liittyen. Vastaaminen vei alle 10 minuuttia aikaa, jonka jälkeen minuun otti Facebookin messengerillä yhteyttä oma henkilökohtainen kauneuskonsulttini Nella. Hän kyseli multa vielä muutamia lisäkysymksiä sekä toiveita omaan kauneudenhoitooni liittyen. Lähetin hänelle lisäksi kuvan itsestäni. Kauneuskonsultille voi kertoa omista toiveista tuotteisiin liittyen, voi myös kertoa mitä ei halua vaikka, etttä mulla ei ollut tarvetta ripsarille. Mun toiveena oli saada iholleni sopiva kosteusvoide, kuiville hiuksilleni täydellinen kosteuttaja sekä muutamia meikkituotteita.

Oon aina ollut kiinnostunut meikkaamisesta ja haluaisinkin kehittyä siinä nykyisistä taidoistani. Mun kosmetiikka valinnat on perustunu lähinnä omaan kokemukseen tai jonkun tutun suositukseen. Voin sanoa, että samaa tuotetta on tullut käytettyä pidemmän aikaa, kun sen on kerran hyväksi todennut. Välillä on tullut ostettua ihan vääriä tuotteita ja rahat on mennyt hukkaan. Onneksi siis on olemassa ammattilaiset, jotka auttaa sua oikeiden tuotteiden valinnassa. Ja vieläpä niin ettei kotoa edes tarvitse poistua ,) Onhan liikkeissä avun pyytäminen ja saaminen aina oma haasteensa ja joillekin kynnyskysymys. Nyt ei tarvi enään miettiä rahojen hukkaan heittoa väärillä tuotevalinnoilla.

Olin ihan haltioissani saadessani käsiini tämän kauniisti paketoidun paketin, joka oli toimitettu lähipostiini! Avatessani sitä olin entistä enemmän innoissani sillä se sisälsi tuotteiden lisäksi henkilökohtaisen viestin Nellalta. Paketti sisältää 4-5 tuotetta, jotka konsultti on just sulle valinnu kauneusprofiilisi perusteella. Tuotteiden hinnan voi määrittää 80-140 euron välille ja halutessaan voi ilmoittaa, että haluaa boksiinsa vaikkapa vain pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Paketin vastaanottamisesta on viikko aikaa päättää mitkä tuotteet pitää vai pitääkö kaikki, jolloin kokonaisummasta saa -10% alennusta. Palauttaminen on ilmaista ja tuotteiden pitää tietysti olla avaamattomia. Voit myös mahdollisen palautuksen yhteydessä kertoa toiveistasi seuraavaa pakettia koskien. Glamlin on kertaostos eikä vaadi kestotilausta.

Paketistani löytyivät seuraavat tuotteet;

 1. Dr. Hauscka Eye Definer / 5 Taupe – silmänrajauskynä

2. IsaDora Sculpting Brown Pen with Brush

3. IDUN Minerals Tilda-puuteri

4. Dermalogica Intensive Moisture Balance- kosteusvoide

5. Schwarzkopf BC Repair Rescue – latvasuoja

Jokaisen tuotteen mukana tuli selkeät ohjeet tuotteiden käyttöön. Ihan loistavaa palvelua ei voi muuta sanoa! Nella oli valinnut mulle puuterin enkä pakettia avatessani osannut arvata sen olevan mulle ihan uusi tuttavuus. IDUN Minerals TIlda -puuteri on nimittäin väritön, valoa heijastava puuteri, joka viimeistelee pohjameikin. Helmiäishohtoinen koostumus antaa luonnollisen, hehkuvan lopputuloksen. Puuteri sopii kaikille ihonsävyille, se häivyttää pieniä juonteita ja väsymyksen merkkejä. Kokeiltuani puuteria ensi kertaa olin aivan haltioissani! Siis miksei mulla oo olla tätä puuteria jo aiemmin? Levitin puuteria ohjeiden mukaisesti poskipäille nenän varteen, leuan keskiosaan ja kulmakarvojen alle. Meikki näytti ihan eriltä ja kasvot hohti kauniiisti. Tämä tuote taitaa olla just se, jolla ihailemani naiset ovat saaneet heidän ihonsa hehkumaan kauniina! En olis varmaan koskaan osannut tätä itse hankkia. Ihanaa, että mäkin oon nyt löytänyt tämän, kiitos Nellan <3

Musta tuntuu etten oo koko elämäni aikana löytänyt iholleni sopivaa kosteusvoidetta ja niitä on tullutkin kokeiltua laidasta laitaan. Mutta en vain oo löytänyt riittävän kosteuttavaa ja täyteläistä voidetta. Kerroin Nellalle tästä probleemasta ja hän teki töitä sen eteen, että löysi mulle sopivan tuotteen. Nimittäin tämä Dermalogica Intensive Moisture Balance kosteusvoide on tarkoitettu juurikin kuivalle ja rasittuneelle iholle. Vaikka oon useammassakin liikkeessä apua pyytänyt sopivan voiteen löytämiseen ei kukaan ollut suositellut Dermalogican tuotteita. Kosteusvoiteessa on ainutlaatuinen seos uudistavia kasviperäisiä ravinteita, antioksidanttisia vitamiineja sekä kiinteyttäviä kosteuttajia. Voide ei sisällä keinotekoisia hajusteita eikä väriaineita. Huomasin eron aiempiin voiteisiin jo muutaman käyttökerran jälkeen. Yleensä mun iho vaatii voiteen heti kasvojen pesun jälkeen kiristävän tunteen vuoksi. Nyt jopa unohdin laittaa koko voidetta ja tajusin vasta myöhemmin ettei kiristävää tunnetta ollut laisinkaan, mahtavaa!

Toivoin saavani silmienrajauskynän, jolla saisin rajaukset nopeasti ja helposti. Dr. Hauschka Eye Definer kynä korostaa katsetta ja sitä voi käyttää myös ylä- ja/tai alaripsirajaan. Kynän toisessa päässä on aplikaattori, jolla voi halutessaan pehmentää rajausta. Pehmeän koostumuksen ansiosta rajauskynää voi käyttää myös ripsirajan sisäpuolelle. Nyt siis vain rohkeasti kokeilemaan erilaisia rajauksia 😉

Paketissa tuli myös toivomani kosteuttava hiusaine. Nella oli valinnut mun kuiville ja rasittuneille hiuksilleni Schwarzkopf BC Repair Rescue latvasuojan. Siinä on Call Perfector – teknologia ja suuri määrä proteolipideja hoitaa, sulkee hiuslatvat ja ehkäisee niiden haaroittumista. Oon tuotetta käyttänyt muutaman kerran ja lupauksensa mukaan hiuksista tuli ihanan sileät ja pehmeät. Ainetta levitetään pieni määrä pyyhekuivattujen hiusten latvoihin, ei huuhdella.

Toivon myös saavani uuden kulmakynän loppuneen tilalle. Kerroin mitä olen käyttänyt, sen ja kauneusprofiilini perusteella Nella valitsi mulle IsaDora Sculpting Brown Pen With Brush kulmakynän. Tämä on ollut jo useamman kerran käytössä ja tykkään ihan hurjasti! Kynä levittyy pehmeästi ja helposti, antaen siistin ja luonnollisen lopputuloksen. Kynän toisessa päässä on harja, jolla värin pehmennys onnistuu kätevästi. Sain vielä ohjeiden mukana pienen vinkin siitä miten kulmakarvat saa pidettyä ojennuksessa koko päivän; käytä kulmakarvageeliä tai kasta esim. vanha ripsiväriharja hiusgeeliin ja harjaa sillä kevyesti kulmakarvat.

Nyt mun meikkipussin sisältö täyttyi uusista tuotteista ja hiukset sekä iho kiittää kosteuttavista tuotteista, kiitos edelleen ihanalle ja ammattitaitoiselle Nellalle!

Tuntuu suorastaan hullulta, että joku ventovieras ihminen osasi valita mulle sopivat tuotteet ihan nappiin!

Glamlin on ihan huikea ja loppuun asti mietitty kokonaisuus aina miellyttävästä palvelusta kauniisti pakattuihin tuotteisiin ja ohjeisiin asti!

Tämän helpommaksi ei kosmetiikan hankkiminen enää voi mennä.

 

En siis voi muuta kuin suositella lämpimästi Glamlinia teille kaikille! <3

 

*yhteistyössä Glamlin

 

 

2 Comments
Previous Post
18.7.2017
Next Post
18.7.2017

2 Comments

 • Idsu / Huulipunamania-blogi

  Dermalogican tuotteet on ihan huippuja! Pitänee kokeilla tätä Glamlinia itsekin, jospa vaikka löytyis jotain uusia suosikkeja.

  • Marjut

   Tämä taisi olla ensimmäinen tuote heiltä ja tykästyin kyllä täysin! Suosittelen Glamlinia ihan huikee <3

Leave a Reply

Instagram

 • How was your day? I have a busy but nice Wednesday ♡ Next week I will show you our new mirrors 👀 Have a relaxing eve! .
.
.
.
#bedroomdecor #bedroominspo #bedroom #ikeasuomi #pura #maliacompany
 • What a week I just say! Luckily next one is easier👌🏻 Enjoy your Sunday eve ♡ .
.
.
.
.
Huhuh mikä viikko! Varmaan tapahtumarikkain tänä vuonna ja sen mukainen myös olokin🙄 Onneksi tuleva on iisimpi ja suunnataan reissuun pääsiäiseksi 💕 Nauttikaa illasta ♡
.
.
.
.
#bedroom #bedroominspo #bedroomdecor #domodesign #vmcarpet
 • Kaupallinen yhteistyö w/ @familon_fi 💭 Minea sleeps better on her own room after she got a new mattress 💕
.
.
Minea siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan puoli vuotta sitten, mutta vasta uuden patjan myötä on nukkunut siellä kokonaisia öitä. On siis todellakin merkitystä millainen patja ja petivaatteet meillä on! Luomulaatuiseksi uudistuneet @familon_fi Hiphop Organic -sarjan korkealaatuiset vauvan ja lasten peitot ja tyynyt ovat ihanan pehmeitä sekä ympäristöystävällisiä ♡ Lue lisää patjan leikkaamisesta ja villieläimistä blogin puolella! .
.
.
.
.
#familon #hiphop #organic #luomulaatu #ympäristöystävällinen #sänky #lastenhuone #kidsroom #barneroom #kidzroom #kidz #girl #girlsroom #mylittlegirl
 • Just wanted to stop by and wish you all a relaxing weekend 🖤🌸 This week has been sooo stressful so TGIF 🙈 .
.
.
.
.
#diningtable #makuuhuone #bedroomdecor #bedroominspo #flowers ##shabbyyhomes #classyinteriors #classyinterior #whitehome #dreamhome #ikeasuomi #desenio #kodin1
 • Kaupallinen yhteistyö w/ @arlasuomi 
When you eat well you feel so much better 💪🏻
.
.
Sairastuttuani en niin välittänyt mitä söin enkä liikkunut juurikaan. Nyt, kun elämä alkaa olemaan tasapainossa on aika taas keskittää voimat omaan hyvinvointiin. Ruokavalion puolella auttaa terveelliset herkut, kuten nämä ihanan kauraiset jogurtit 🍓🍑 Kaipaako kenenkään muun ruokavalio hieman remonttia?🙈
.
.
.
.
.
.
#arlasuomi #onthego #health #hyvinvointi #myhome #livingroom #livingroominspo
 • How was your Tuesday? ♡ I really like this new headboard @kodin_1 😍👌🏻 Because of the white microcement wall that old white headboard didin't fit anymore. What do you think?
.
Have a cozy evening 🖤
.
.
.
Miten siellä on tiistai sujunut? Tilasin meille uuden sängynpäädyn @kodin_1 , koska vanha oli valkonen nahkainen ja nyt, kun seinään tehtiin valkoinen mikrosementti niin yhdistelmä ei enään toiminut. Mitäs tykkäätte? .
.
Rentoa iltaa 🖤
.
.
*sängynpäädystä saatu alennusta .
.

#bedroom #bedroomdecor #bedroominspo #kodin1 #sängynpääty #headboard #interior #familon #whitehome #dreamhome #shabbyyhome

Follow Me!