beauty Lifestyle Lifie

Kasvonaamio, joka saa ihosi hehkumaan

Muistatte varmaan postauksen MayBeautyn kasvonaamiostaSilloin sain testattavaksi Incredible Face Maskin ja olin todella tyytyväinen tuotteeseen. Oli myös upeaa saada teiltä palautetta tuotteen toimivuudesta. Loistavan kokemuksen siivittämänä lähdin mielelläni testaamaan myös MayBeautyn Incredible Pore Maskia. Tuotteen luvataan puhdistavan ihohuokosia saaden ihon näyttämään pehmeämmältä ja puhtaalta. Incredible Pore Mask takaa tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen!

Etenkin näin kesäaikaan on hyvä puhdistaa ihoa tasaisemman rusketuksen edistämiseksi.

Incredible Pore Mask on pakattu näppärästi yhden käyttökerran pakkauksiin, joten tuotetta ei mene yhtään hukkaan. Naamio on helppo levittää kasvoille ihan vain sormilla.

Levitä naamio puhdistettavalle alueelle ja anna vaikuttaa noin 15-20 minuuttia.

Vaikutusajan jälkeen huuhtele kasvot huolellisesti vedellä. Suosittelen jonkinlaisen meikkisienen käyttöä naamion pesemisessä. Itseäni se olisi ainakin helpottanut! Pesun jälkeen kasvot tuntui todellakin puhtaalta ja pehmeämmältä. Iho oli kuulaampi ja näki kuinka ihohuokoset olivat supistuneet kasvoeni hehkuessa kauniisti. Täytyy myöntää, että harvemmin sitä tältä näyttää ilman meikkiä 😀 Meikkasin vasta myöhemmin päivästä ja naamion ansiosta meikkikin näytti paljon paremmalta!

Tälläkin kertaa tuote lunasti lupauksensa ja suosittelen teitäkin testaamaan kasvonaamiota! Tulette taatusti pitämään lopputuloksesta 😉

Mikäli olette kiinnostuneita kokeilemaan myös tätä huikeaa kasvonaamiota niin koodilla marjutpore saatte -30% edun MayBeautyn verkkokaupasta! 

Koodi aktivoituu automaattisesti tämän linkin kautta.

 

4 Comments
Previous Post
13.7.2017
Next Post
13.7.2017

4 Comments

 • Enni

  Olen lukenut tuotteesta nyt pariinkin otteeseen ja nyt sitten tilasin testiin. Pidän heidän Face Gelistään erityiseti. 🙂

  • Marjut

   Oi, ompa kiva kuulla! Pidän kyllä todella paljon kaikista testaamistani tuotteista! Face Geliä pitää myös kokeilla 🙂

 • Enni

  Face Gel on kyllä ollut pelastus, nopea käyttää ja sen jälkeen meikkipohjastakin tullut huomattavasti tasaisempi. Peukkkua saa nämä 😀

  • Marjut

   Kiitos, täytyykin heti testata ne, kun löytyvät kaapista jo! 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • Me 6 months ago 🖤 It has been really hard time physicaly and mentally but now it's over and I beat that #FUCKCANCER 🙏 I want to thank you all for your warm support ❤ now it's time to continue life where we were back then! .
.
.
.
.
#tb #cancer 📷: @65m2_
 • ♡ ARVONTA/ GIVEAWAY ♡ 
PÄÄTTTNYT!
Meidän uudistetun terassin kunniaksi pääsen järjestämään arvonnan yhteistyössä @veke.fi kanssa ja palkintona on 100 euron lahjakortti @veke.fi verkkokauppaan 🖤
.
.
.
.
Osallistumisohjeet;
1. Seuraa @veke.fi & @lovingwhitestyle 
2. Tykkää kuvasta
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä.
.
.
Osallistumisaikaa on 17.7.18 kli 18.00 asti. Voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan.
.
.
Helteistä viikonloppua / Have a sunny weekend 😎
 • For a long time this summer I will go to two different festivals 💯 Can't wait!! .
.
.
.
.
Use my code " LOVINGWHITESTYLE " to get -15% discount on everything @danielwellington ♡ Discount code is valid until 15.7.18 Free shipping and returns worldwide! 
#danielwellington
 • We had so lovely time with my little sister over a week ♡ They really loved these bunny chairs & table from @ekforkids ♡♡
How was your weekend?
.
.
.
.
.
.
.
.
#ekforkids #kidsroom #rabbituoli #puputuoli #therabbitseason #kidsinspo
 • We had such a lovely girl's night yesterday, so thank you my darlings ♡ Now some family & bbq time! Enjoy your evening!
.
.
.
.
.
.
.
.
#livingroom #interior #instablogitfinland
 • Hope we still have many beautiful summer days ♡ 
Good night! .
.
.
.
.
.
.
. 📷: @studiocerell

Follow Me!