DECOR Lifie

Kesäinen päivälliskattaus

Mukavaa lauantaita!

Mites teillä on viikonloppu alkanut? Me ollaan oltu keskustassa melkein koko päivä tapaamassa ystäviä <3

J:n vanhempien ollessa meillä katoin pöydän hieman juhlallisemmin merkkipäivän kunniaksi. Samalla pääsi testiin myös kaunis pellavainen pöytäliina. Pellavakangas on ryppyisenäkin näyttävän näköinen ja siihen saakin helposti loihdittua millaisen kattauksen tahansa. Kesäiltoinakin on kiva välillä sytyttää kynttilöitä ihan vain tunnelmaa luomaan. Myös  juhlallisemmin katettu ruokapöytä tuo piristystä arjen keskelle. Monesti siinä kohtaa, kun pöytää olisi kattamassa saattaa pää lyödä tyhjää, mitä pöytään laittaisi? Yksinkertaisen, mutta kauniin kattauksen saa kuitenkin helpostikin aikaan, tarvitset vain pöytäliinan, servettirenkaita, servettejä, kynttilöitä ja kukkia. Kokeilin ensin testimielessä kaksia eri värisiä servettjä renkaaseen. Yhdistelmä näyttikin kivalta, joten päädyin jättämään ne niin. Ootteko te kokeillu kahtien eri servettien yhdistämistä kattauksessa?

Kesällä on kiva kokeilla erilaisia kattauksia myös terassille, vaikkakin siellä me ollaan vähemmän syöty. Muuten kyllä aurinkosängyssä ollaan loikoiltu 🙂 Toivottavasti nämä kauniit säät jatkuu ja ehditään vielä nauttimaan päivällistä terassilla!

 

tablecloth HHKANGAS*

*yhteistyössä

Our dinner tablesetting from last week when we had visitors. I try this new beautiful linen tablecloth same and I like it so much! Sometimes in middle of the week is nice to set table little bit better. Then you need only tablecloth, candels, flowers, napkins ans napkin holders and you are ready to set your table 😉

Ei kommentteja
Previous Post
29.7.2017
Next Post
29.7.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!