DECOR Lifie

Kesäinen päivälliskattaus

Mukavaa lauantaita!

Mites teillä on viikonloppu alkanut? Me ollaan oltu keskustassa melkein koko päivä tapaamassa ystäviä <3

J:n vanhempien ollessa meillä katoin pöydän hieman juhlallisemmin merkkipäivän kunniaksi. Samalla pääsi testiin myös kaunis pellavainen pöytäliina. Pellavakangas on ryppyisenäkin näyttävän näköinen ja siihen saakin helposti loihdittua millaisen kattauksen tahansa. Kesäiltoinakin on kiva välillä sytyttää kynttilöitä ihan vain tunnelmaa luomaan. Myös  juhlallisemmin katettu ruokapöytä tuo piristystä arjen keskelle. Monesti siinä kohtaa, kun pöytää olisi kattamassa saattaa pää lyödä tyhjää, mitä pöytään laittaisi? Yksinkertaisen, mutta kauniin kattauksen saa kuitenkin helpostikin aikaan, tarvitset vain pöytäliinan, servettirenkaita, servettejä, kynttilöitä ja kukkia. Kokeilin ensin testimielessä kaksia eri värisiä servettjä renkaaseen. Yhdistelmä näyttikin kivalta, joten päädyin jättämään ne niin. Ootteko te kokeillu kahtien eri servettien yhdistämistä kattauksessa?

Kesällä on kiva kokeilla erilaisia kattauksia myös terassille, vaikkakin siellä me ollaan vähemmän syöty. Muuten kyllä aurinkosängyssä ollaan loikoiltu 🙂 Toivottavasti nämä kauniit säät jatkuu ja ehditään vielä nauttimaan päivällistä terassilla!

 

tablecloth HHKANGAS*

*yhteistyössä

Our dinner tablesetting from last week when we had visitors. I try this new beautiful linen tablecloth same and I like it so much! Sometimes in middle of the week is nice to set table little bit better. Then you need only tablecloth, candels, flowers, napkins ans napkin holders and you are ready to set your table 😉

No Comments
Previous Post
29.7.2017
Next Post
29.7.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
  • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!