DECOR Lifie

Touch of pink

Lämpöistä perjantaita teille sinne!

Aloitin kuulkaas tämän postauksen tekemisen jo keskiviikkoiltana, mutta meidän neiti päättikin valvoa yömyöhään, joten kone pysytteli kiinni. Onneksi näitä valvomisia tapahtuu aniharvoin! Eilinen päivä meillä menikin vuorostaan asuntomessuilla, ja palaan teille siihen liittyen myöhemmin 😉

Oottekos tutustuneet jo HM homen syksyn uutuuksiin? Päätin käydä kurkkaamassa uutuuksia myymälässä ja suunnistin Ison Omenaan siellä päin liikkuessamme. Harmi ettei näitä liikkeitä ole vielä kovin montaa, mutta onneksi tosiaan verkkokaupasta pääsee myös tilailemaan. Tällä kertaa kävi niin, että yhtä tuotteista ei löytynyt myymälästä, enkä jaksanut lähteä sitä metsästämään muualta, joten päädyin tilaamaan sen. Mukaani kuitenkin lähti nämä tyynynpäälliset, joissa yhdistyy tämän hetken suosikki värini, valkoinen ja roosa. Kaunis kultainen yksityiskohta viimeistelee muuten hieman graafisen kuvioinnin. Vaikka meillä ei oikeastaan olekkaan kultaa muualla ei se riitele hopean kanssa laisinkaan. Oikeastaan haluaisin jopa käyttää sisustuksessa enemmän kultaa ja mustankin sävyjä, mutta aina päädyn vaaleisiin sävyihin. Peräänkuulutan jälleen kerran raikkaan valko-roosan yhdistelmää, joka omaan silmääni luo rauhaisan ja seesteisen tunnelman. Vaikka meidän tauluissa ei varsinaisesti olekkaan vaaleanpunaista/roosaa niin näihin tekstiileihin yhdistettynä tulee niihin samoja sävyjä. Valkoisesta sohvasta saa helposti minkä tahansa värisen koristetyynyn, oli se sitten vaalea tai värikäs, näyttävästi esiin.

Löytämässäni torkkupeitossa on ihanien värien lisäksi upea kuviointi. Lisäksi se on just sopivan paksunen näihin Suomen viileneviin kesäiltoihin. Väritys on käänteinen ja tuokin siksi kivaa vaihtelua helposti. Tähän sarjan kuului myös tyynynpäälliset, mutta ne oli jostain syystä paljon tummemmat kuin torkkupeitto. Jätin ne siis hyllyyn, mutta katsotaan mitä posti vielä tuo tullessaan 🙂 Tarkistin juuri, että sekä tyynynpäällisiä että torkkupeittoa ei ikävä kyllä just ole verkkokaupassa, joten kannattaa tarkistaa myymälöiden tilanne, jos kiinnostuitte!

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonlopun aloitusta!

 

Have you check HM home news? I found these beautiful pillows and that blanket. I think they match very well on our decoration. I love this white-light pink combo so much and it’s gives so peaceful feeling <3 Have a lovely weekend sweeties!

 

 

 

Ei kommentteja
Previous Post
28.7.2017
Next Post
28.7.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Sekasorto - aihe, joka tuottaa mulle stressiä ja minkä suhteen pitäisi löytää ratkaisuja! Ehdin tottumaan siihen, että Minean poissaollessa siivoan hänen huoneen ja laitan asunnon järjestykseen. Nyt, kun meitä onkin täällä puolet ajasta viisi tyyppiä niin voitte kuvitella onko enään yhtä järjestyksessä paikat, no ei ole ei 🙈 Lisäksi kaapeista loppuu tila kesken ja tytöille pitäisi hommata uusi sänky.

Puuh paljon on juttuja, joiden suhteen pitäisi keksiä jotain, mutta kaikesta huolimatta en vaihtaisi tätä pois ❤️

Onko yhtään tuttu aihe muilla? 🙉
  • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
  • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha
  • Mainos @newbie_suomi
Tytöt oli niin innoissaan tästä uudesta Newbie Room - malliston teltasta, että se piti saada heti testiin 💗 Mallisto pitää sisällään sisustustuotteita ja yöasuja 💕

 Tuotteet on tehty entistä kestävämmin ja kaikki puuvilla on orgaanista ja muu mallistossa käytetty materiaali on tehty kestävän kehityksen mukaisesti 🌍 Värimaailman inspiraatio tulee luonnosta ja koko malliston vaatteita sekä myös edellisen kauden vaatteita voi hyvin yhdistää keskenään.
Mäkin olisin halunnu tollasen majan pienenä 😍
Mites te?

Ps. Swaippaa super söpöön kuvaan 🥰
#newbie #newbielovers #newbieroom
  • Rintasyöpä diagnoosin verikokeissa kaikki oli OK ❤️🙏🏻 Paitsi, että hemoglobiini oli alhaalla, jonka kyllä arvasinkin. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ❣️
Ihanaa iltaa kaikille 🥰
  • Mainos @veke.fi 🤍 Oon niin tykästynyt tuohon meidän rottinkiseen Hans K Racquet  mediatasoon! 
Mikäli siis etsit esim. uutta tv-tasoa niin kandee kurkkaa Veken laaja valikoima!
Onko teillä mitään olohuoneen hankintoja nyt suunnitteilla? 
Ihanaa iltaa ❣️

Love this new tv-level from @veke.fi
🤍 Have a lovely evening!

#veke #olohuoneensisustus

Seuraa minua!