DECOR Lifie

Touch of pink

Lämpöistä perjantaita teille sinne!

Aloitin kuulkaas tämän postauksen tekemisen jo keskiviikkoiltana, mutta meidän neiti päättikin valvoa yömyöhään, joten kone pysytteli kiinni. Onneksi näitä valvomisia tapahtuu aniharvoin! Eilinen päivä meillä menikin vuorostaan asuntomessuilla, ja palaan teille siihen liittyen myöhemmin 😉

Oottekos tutustuneet jo HM homen syksyn uutuuksiin? Päätin käydä kurkkaamassa uutuuksia myymälässä ja suunnistin Ison Omenaan siellä päin liikkuessamme. Harmi ettei näitä liikkeitä ole vielä kovin montaa, mutta onneksi tosiaan verkkokaupasta pääsee myös tilailemaan. Tällä kertaa kävi niin, että yhtä tuotteista ei löytynyt myymälästä, enkä jaksanut lähteä sitä metsästämään muualta, joten päädyin tilaamaan sen. Mukaani kuitenkin lähti nämä tyynynpäälliset, joissa yhdistyy tämän hetken suosikki värini, valkoinen ja roosa. Kaunis kultainen yksityiskohta viimeistelee muuten hieman graafisen kuvioinnin. Vaikka meillä ei oikeastaan olekkaan kultaa muualla ei se riitele hopean kanssa laisinkaan. Oikeastaan haluaisin jopa käyttää sisustuksessa enemmän kultaa ja mustankin sävyjä, mutta aina päädyn vaaleisiin sävyihin. Peräänkuulutan jälleen kerran raikkaan valko-roosan yhdistelmää, joka omaan silmääni luo rauhaisan ja seesteisen tunnelman. Vaikka meidän tauluissa ei varsinaisesti olekkaan vaaleanpunaista/roosaa niin näihin tekstiileihin yhdistettynä tulee niihin samoja sävyjä. Valkoisesta sohvasta saa helposti minkä tahansa värisen koristetyynyn, oli se sitten vaalea tai värikäs, näyttävästi esiin.

Löytämässäni torkkupeitossa on ihanien värien lisäksi upea kuviointi. Lisäksi se on just sopivan paksunen näihin Suomen viileneviin kesäiltoihin. Väritys on käänteinen ja tuokin siksi kivaa vaihtelua helposti. Tähän sarjan kuului myös tyynynpäälliset, mutta ne oli jostain syystä paljon tummemmat kuin torkkupeitto. Jätin ne siis hyllyyn, mutta katsotaan mitä posti vielä tuo tullessaan 🙂 Tarkistin juuri, että sekä tyynynpäällisiä että torkkupeittoa ei ikävä kyllä just ole verkkokaupassa, joten kannattaa tarkistaa myymälöiden tilanne, jos kiinnostuitte!

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonlopun aloitusta!

 

Have you check HM home news? I found these beautiful pillows and that blanket. I think they match very well on our decoration. I love this white-light pink combo so much and it’s gives so peaceful feeling <3 Have a lovely weekend sweeties!

 

 

 

No Comments
Previous Post
28.7.2017
Next Post
28.7.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
  • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
  • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍
  • Miten se aina meneekin niin, että mitä enemmän on odottanut iltaa viinin ja Vain elämää uusinnan parissa niin sen varmemmin se ilta menee ketuilleen? 😵 Neidillä on taas jatkunut yskä, mutta mitään selitystä ei löytynyt lääkärissä 😑 Nytkin hereillä, kun ei voi nukkua yskältään😫 Mites muiden ilta?
.
.
I waited for evening with wine and tv but nope because Minea is having terrible cough and can't sleep 😫
  • Tänään 11.10. vietetään Roosa Nauha - päivää ja tiedätte, että asia koskettaa mua liiankin hyvin. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi 6500 naista ja mä olen yksi niistä. Siksi aloitin oman keräykseni jo viime vuonna, jotta voin olla mukana keräämässä varoja rintasyövän ja naisten gynekologisten syöpien tutkimukseen. Olkaa tekin mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja lahjoittakaa keräykseeni tai ostakaa Roosa Nauhan tuotteita 🎀❤️ Ilman hoitoja en olisi nyt tässä 🙏

Keräykseni löytyy osoitteesta :
oma.syopasaatio.fi/9341
  • Huomenna on jo perjantai 🧡Mihin tää viikko oikein meni? Mä kovasti haaveilen takasta omassa kodissa🔥🧡 Löytyykö teiltä takkaa? Ehkä sitten jonain päivänä ikiomaan kotiin saa takan, mutta vielä joutuu tyytymään YouTube videoihin 🙈
.
.
It's already Friday tomorrow🧡 I'm dreaming about fireplace to our home but maybe some day when we have our own home 👌🏻

Follow Me!