Lifestyle Lifie

Girl’s weekend

Aurinkoista perjantaita!

Eikö ole kerrassaan kaunis kimppu, jonka sain Ninniltä synttärilahjaksi? <3

Aamulla satoi kaatamalla, mutta nyt saadaan nauttia kauniista ilmasta vaikkakin tuulee jonkin verran. Mitäs puuhaa ootte viikonlopulle suunnitelleet? Me saatiin eilen Ninni kyläilemään meille vielä ennen koulujen alkamista <3 J puolestaan lähti Ouluun viikonlopuksi, joten me vietellään tyttöjen viikonloppua täällä, ihan parasta siis 😉 Ollaan oltu kotosalla, kun saatiin vieraita kylään aamupäivällä ja Minea nukkui kolmen tunnin päilkkärit 😀 Päätettiin ennen päivällistä käydä vielä  ulkoilemassa ja otettiin suunnaksi Malminkartanon portaat. Viime kerrasta oppineena päätin nyt ottaa vähän iisimmin, että pääsee seuraavana päivänä sängystä ylös.. Otin Minskun kantoreppuun ja eikun menoksi! Kavuttiin portaat ylös ja tultiin mäkeä alas, Ninni se reippaana juoksi portaat kahteen otteeseen! Huh, jaksaispa itekkin 😀 Päätettiin käydä urheilemassa uudestaan vielä ennen Ninnin kotiinlähtöä. Vois kyllä ottaa tavaksi käydä portaissa Minskun kanssa parisen kertaa viikossa, sekin olis jo hyvä määrä vai mitä? Kotiintullessa me käytiin kyllä hakemssa ”vähän” herkkuja Filmtownista, hups! Taitaa tulla herkuteltua vähän muutenkin, täytyy nimittäin testaa uusia leivontajuttuja 😉

Huomenna meillä oli ajatuksena lähteä käymään Lahdessa Kärkkäisellä ja Finnmarinin liikkeissä. Piti käydä jo silloin Mikkelin reissun yhteydessä, mutta yllättäin ei ihan aika rittäny kaikkiin. Ninni haluaisi myös käydä katsomassa eläimiä jossain, joten mietittiin Fallkullan eläntilalla piipahtaimista. Katsotaan mitä meidän huominen päivä siis tuo tullessaan 🙂

 

Ihanaa viikonloppua <3

 

Is it such a beautiful bouquet from my little sister Ninni? <3 Do you have plans for the weekend?  Ninni is here with us over the weekend and J is in Oulu so we have girl’s weekend, how cool is that! We were today in Malminkartano because there is a big hill and over 400 stairs so we had a little bit exercise. Ninni ran those stairs two times up and down:D Maybe we go there again before Ninni goes back home. We may drive to Lahti tomorrow do some shopping. Ninni would like to see animals so maybe we go also in Fallkulla homeanimalpark. Have a lovely weekend <3

 

2 Comments
Previous Post
4.8.2017
Next Post
4.8.2017

2 Comments

 • Happystarhome

  Ihanaa viikonloppua ❤️

  • Marjut

   Kiitos on kyllä ollut oikein ihana viikonloppua! Ihanaa sunnuntaita sinne myös 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Kerron ajatukset huomisesta rinnan korjausleikkauksesta sekä näytän kirurgin tekemät piirrokset leikkausta varten.
 • [Kaupallinen yhteistyö @fazersuomi & @indieplace ]
Father's Day ❤️ Tänään hemmoteltiin isiä viemällä lahja ja aamiainen sänkyyn✨ Erityisiin hetkiin sopii loistavasti ylelliset Fazer Premium Praline - keksit, jotka on keksin ja konvehdin sekoituksia. Käytin pralineja myös tehdessäni herkullisen kerrosjogurttiannoksen lasiin! Makuina löytyy Hasselpähkinä-Kinuski & Vadelma - Valkosuklaa, jotka meillä upposi molemmat 👌🏻
Ja hei ihaninta Isänpäivää kaikille iseille❤️
#fazerpremiumkeksit #pysäyttävänhyvää
 • ✨ ARVONTA w/@laatukaluste ✨
Pimeää aikaa piristämään me päätettiin yhdessä @laatukaluste kanssa järjestää teille arvonta, jonka palkintona on 100€ lahjakortti @laatukaluste verkkokauppaan🧡
.
.
Ohjeet menee näin :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @laatukaluste
3. Kerro sun unelmiesi sisustushankinta ja tägää kaverisi mukaan (eri kaveri on aina uusi arpa). 4. Osallistumisaikaa keskiviikkoon 13.11.19 asti.
.
.
Instagram ei ole osallisena arvontaan.

Onnea matkaan ✨
 • Kuivakukat 🧡🌾 Ostin viime vuonna ekat pampaheinät ja loppua ei näy! Kuivakukat on kauniita sekä kestäviä, joten ne ovat kaikin puolin hyvä valinta 👌🏻 Löytyykö teiltä kuivakukkia? Niin ja hei ihanaa viikonloppua ✨
.
.
Dried flowers 🌾 I really love them 🧡 Do you like it too?
 • Kiitos superisti teidän ihanista kommenteista tulevaan leikkaukseen liittyen ❤️🙏 Te ette tiedä kuinka paljon te siellä annette mulle voimaa joka ikinen päivä ❤️Ootte kultaa ⭐Pitkästä aikaa kuvaa makuuhuoneesta ✨
.
.
Thank you for your support for my upcoming surgery❤️
 • Oon menossa ensi tiistaina rinnan korjausleikkaukseen ja mun syöpäleikkauksessa laitettu silikoni otetaan otetaan pois ja vatsasta tehdään uusi rinta. Jännittävin mielin odotan tulevaa!

Follow Me!