Lifestyle Lifie

Girl’s weekend

Aurinkoista perjantaita!

Eikö ole kerrassaan kaunis kimppu, jonka sain Ninniltä synttärilahjaksi? <3

Aamulla satoi kaatamalla, mutta nyt saadaan nauttia kauniista ilmasta vaikkakin tuulee jonkin verran. Mitäs puuhaa ootte viikonlopulle suunnitelleet? Me saatiin eilen Ninni kyläilemään meille vielä ennen koulujen alkamista <3 J puolestaan lähti Ouluun viikonlopuksi, joten me vietellään tyttöjen viikonloppua täällä, ihan parasta siis 😉 Ollaan oltu kotosalla, kun saatiin vieraita kylään aamupäivällä ja Minea nukkui kolmen tunnin päilkkärit 😀 Päätettiin ennen päivällistä käydä vielä  ulkoilemassa ja otettiin suunnaksi Malminkartanon portaat. Viime kerrasta oppineena päätin nyt ottaa vähän iisimmin, että pääsee seuraavana päivänä sängystä ylös.. Otin Minskun kantoreppuun ja eikun menoksi! Kavuttiin portaat ylös ja tultiin mäkeä alas, Ninni se reippaana juoksi portaat kahteen otteeseen! Huh, jaksaispa itekkin 😀 Päätettiin käydä urheilemassa uudestaan vielä ennen Ninnin kotiinlähtöä. Vois kyllä ottaa tavaksi käydä portaissa Minskun kanssa parisen kertaa viikossa, sekin olis jo hyvä määrä vai mitä? Kotiintullessa me käytiin kyllä hakemssa ”vähän” herkkuja Filmtownista, hups! Taitaa tulla herkuteltua vähän muutenkin, täytyy nimittäin testaa uusia leivontajuttuja 😉

Huomenna meillä oli ajatuksena lähteä käymään Lahdessa Kärkkäisellä ja Finnmarinin liikkeissä. Piti käydä jo silloin Mikkelin reissun yhteydessä, mutta yllättäin ei ihan aika rittäny kaikkiin. Ninni haluaisi myös käydä katsomassa eläimiä jossain, joten mietittiin Fallkullan eläntilalla piipahtaimista. Katsotaan mitä meidän huominen päivä siis tuo tullessaan 🙂

 

Ihanaa viikonloppua <3

 

Is it such a beautiful bouquet from my little sister Ninni? <3 Do you have plans for the weekend?  Ninni is here with us over the weekend and J is in Oulu so we have girl’s weekend, how cool is that! We were today in Malminkartano because there is a big hill and over 400 stairs so we had a little bit exercise. Ninni ran those stairs two times up and down:D Maybe we go there again before Ninni goes back home. We may drive to Lahti tomorrow do some shopping. Ninni would like to see animals so maybe we go also in Fallkulla homeanimalpark. Have a lovely weekend <3

 

2 Comments
Previous Post
4.8.2017
Next Post
4.8.2017

2 Comments

 • Happystarhome

  Ihanaa viikonloppua ❤️

  • Marjut

   Kiitos on kyllä ollut oikein ihana viikonloppua! Ihanaa sunnuntaita sinne myös 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • Yesterday was full of love ❤️ Can't wait that we celebrate our own wedding😍😭 You are love of my life @hosionpoika ❤️
.
.
.
Eilinen päivä oli täynnä rakkautta ja onnen kyyneleitä ❤️ En malttaisi odottaa milloin päästään juhlimaan meidän omia häitä 😍😭 Olet elämäni rakkaus @hosionpoika ❤️
.
. 
Kuinka moni teistä muuten on naimissa? ❣️💍
 • Yhteistyössä @storytel_fi + linkki 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon 🎧

Kesälomareissullakin ehti muutamaan otteeseen istua alas, laittaa kuulokkeet korviin ja kuunnella äänikirjaa💭

Aikaa sitten kuuntelin ekan äänikirjan, joka oli Josie Silverin Ole minun. Se on heittämällä paras kirja koskaan 😭😍 Myös kertojan äänellä oli iso merkitys siihen mikä fiilis kirjaa kuunnellessa tulee.

Tässä teille 30 päivän ilmainen kokeilujakso Storyteliin:
storytel.com/fi/fi/lovingwhitestyle

Onko äänikirjat teille tuttuja?

#storytel #äänikirjat #kesänsuositus
 • Such a lovely day with my family & friends 💗 Tomorrow we travel back to home. How was your day?
.
.
.
Tänään on vietetty viimeinen lomapäivä reissussa perheen ja ystävien kanssa 💗 Huomenna edessä vajaan 500km matka kotiin. Miten teidän päivä on mennyt?
.
.
.
#peonys #interiorinspiration #interior4you1 #interior_design #interior4all #inspiration #homedecor #home_design68 #classyinterior #maliacompany
 • My holiday face 🥰 We have travelled now almost 2 weeks. I'm so happy and thankful for all these people on our life ❤️ Also I news today that my pap-test was OK🙏
How about your summer? .
.
.
Ollaan oltu jo kohta kaksi viikkoa reissussa ja torstaina ajetaan takaisin kotiin. Oon niin kiitollinen ihmisistä ympärilläni, joita ollaan pitkästä aikaa nähty ❤️ Sain myös juuri kuulla, että papakokeen jatkotutkimus tulos on negatiivinen 🙏🙏
Miten siellä on kesäpäivät menny?
.
.
.
📷: @rakkaudellasisustettu
 • My biggest interior dream came true when I bought this Flos 2907/30* 😍
.
.
.
Vuosien haaveilun jälkeen hankin meille unelmavalaisimeni @laatukaluste 😍 Flos 2097/30* on ikuinen klassikko, joka ajattomuudellaan on loppuelämän valaisin! Pidättekö myös? ☺️ Ihanaa iltaa ❣️
.
.
.
*tuotteesta saatu alennusta
#flos2097 #flos #nivalanlaatukaluste
 • Greetings from Kemi 💗 We will visit Janne's friends and relatives. Last time we were here over a year ago so it's lovely to be here❣️ Have a nice eve! .
.
.
Terkkuja Kemistä 💗 Ollaan täällä Jannen sukulaisten luona ja viime kerrasta on jo yli vuosi aikaa. Täällä on ihanaa ❣️Kivaa iltaa!

Follow Me!