DECOR Lifestyle Lifie

Lumoava koti

Postauksen otsikon perusteella tässä voisi hyvinkin olla kuvia lumoavasta kodista. Kyseessä on kuitenkin upouusi sisustusliike Tikkurilassa, Vantaalla. Tämä ihastuttava liike kätkee sisälleen juurikin niitä tuotteita joilla lumoava koti saadaan aikaan <3 Miten osuva nimi liikkeelle onkaan keksitty, vai mitä? 😉 Olen käynyt tässä liikkeessä jo muutaman kerran ja halusin päästä sen teillekkin esittelemään!

Lumoava koti sijaitsee liikekeskus Tikkurilan Bulevardissa, osoite Tikkurilantie 55, 01300 Vantaa. Valikoimasta löytyy sisustus – ja lifestyletuotteita. Yrittäjinä toimii kaksi ihastuttavaa ja energistä naista Laura ja Maria. Heidän intohimonsa sisustamista kohtaan näkyy niin liikkeen esillepanossa kuin heidän työssään. Aina liikkeessä käydessä on ollut uusia ihastelemisen aiheita, uutuuksia, kun tulee säännöllisesti. Heiltä löytyy mm.  tekstiilejä, elintarvikkeita, huonetuoksuja ja valasimia, unohtamatta bling bling juttuja 😉

Valikoima on tarkoin valittua ja tällä hetkellä tuotemerkeistä löytyy mm. AmandaB, Siluettiverstas, Merino Finland, Kulkurin kartano, Luin Spa, Soso Factory makusuolat ja Dear Home&Body huonetuoksut. Suurin osa merkeistä on itselleni entuudestaan tuttuja, joten olikin iloinen yllätys, että juuri nämä merkit ovat päässeet heidän valikoimiin. Liikkeeseen on saatu kauniin lattian ja esillepanon ansiosta loihdittua lämmin ja kodikas tunnelma. Sellainen, että siellä viihtyisi pidempäänkin ihastellen tuotteita toisensa perään.

Samasta tilassa toimii myös Kukka- ja juhlapalvelu Freesi. Kymmenettä vuotta toimiva yritys palvelee niin kukkien sidontatöissä, somistuspalveluiden kuin somisteiden vuokrauksessa. Usean vuoden ammattitaito näkyy Marian työnlaadussa ja jäljessä. Hänen kauttaan onnistuu myös tapahtumien ja juhlien organisointi! Myös tunnelmallisen kotiseututalo Påckaksen vuokraus onnistuu hänen kauttaan.

Lumoavan kodin avajaiset on 1.-2.9. jolloin liikkeessä on paljon huikeita tarjouksia!

Kannattaa siis käydä tutustumassa 😉

I want to tell you about this lovely new interior shop Lumoava koti. Shop located in Tikkurila, Vantaa. It’s full of beautiful product’s and also there is flower and gift shop Freesi. They have a opening party at this weekend so be there! 🙂

No Comments
Previous Post
31.8.2017
Next Post
31.8.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
  • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
  • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
  • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
  • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new  golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
  • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!