DECOR Lifestyle Lifie

Lumoava koti

Postauksen otsikon perusteella tässä voisi hyvinkin olla kuvia lumoavasta kodista. Kyseessä on kuitenkin upouusi sisustusliike Tikkurilassa, Vantaalla. Tämä ihastuttava liike kätkee sisälleen juurikin niitä tuotteita joilla lumoava koti saadaan aikaan <3 Miten osuva nimi liikkeelle onkaan keksitty, vai mitä? 😉 Olen käynyt tässä liikkeessä jo muutaman kerran ja halusin päästä sen teillekkin esittelemään!

Lumoava koti sijaitsee liikekeskus Tikkurilan Bulevardissa, osoite Tikkurilantie 55, 01300 Vantaa. Valikoimasta löytyy sisustus – ja lifestyletuotteita. Yrittäjinä toimii kaksi ihastuttavaa ja energistä naista Laura ja Maria. Heidän intohimonsa sisustamista kohtaan näkyy niin liikkeen esillepanossa kuin heidän työssään. Aina liikkeessä käydessä on ollut uusia ihastelemisen aiheita, uutuuksia, kun tulee säännöllisesti. Heiltä löytyy mm.  tekstiilejä, elintarvikkeita, huonetuoksuja ja valasimia, unohtamatta bling bling juttuja 😉

Valikoima on tarkoin valittua ja tällä hetkellä tuotemerkeistä löytyy mm. AmandaB, Siluettiverstas, Merino Finland, Kulkurin kartano, Luin Spa, Soso Factory makusuolat ja Dear Home&Body huonetuoksut. Suurin osa merkeistä on itselleni entuudestaan tuttuja, joten olikin iloinen yllätys, että juuri nämä merkit ovat päässeet heidän valikoimiin. Liikkeeseen on saatu kauniin lattian ja esillepanon ansiosta loihdittua lämmin ja kodikas tunnelma. Sellainen, että siellä viihtyisi pidempäänkin ihastellen tuotteita toisensa perään.

Samasta tilassa toimii myös Kukka- ja juhlapalvelu Freesi. Kymmenettä vuotta toimiva yritys palvelee niin kukkien sidontatöissä, somistuspalveluiden kuin somisteiden vuokrauksessa. Usean vuoden ammattitaito näkyy Marian työnlaadussa ja jäljessä. Hänen kauttaan onnistuu myös tapahtumien ja juhlien organisointi! Myös tunnelmallisen kotiseututalo Påckaksen vuokraus onnistuu hänen kauttaan.

Lumoavan kodin avajaiset on 1.-2.9. jolloin liikkeessä on paljon huikeita tarjouksia!

Kannattaa siis käydä tutustumassa 😉

I want to tell you about this lovely new interior shop Lumoava koti. Shop located in Tikkurila, Vantaa. It’s full of beautiful product’s and also there is flower and gift shop Freesi. They have a opening party at this weekend so be there! 🙂

Ei kommentteja
Previous Post
31.8.2017
Next Post
31.8.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Ollaa tänään järkätty tyttöjen huonetta ja saatiin vihdoin heille uusi sänky 😍 Näette pian lisää miltä huone nyt näyttää!
Mites teidän sunnuntai on menny? 🤍
Ihanaa iltaa ❣️
  • Onnea vielä rakas @seppapete ❤️🎈💥 Oli todellakin kaiken stressin arvoista nähdä sun reaktio eilisistä yllätys juhlista ❣️😭 🤩
" Sinä vain olet mun
Juhlien kuohuvaa
Sinä vain olet mun
Sydämen humala
Ja vain sinun kanssasi olen tuntenut
Magneetin voiman" ❤️ @jannikabofficial

Rakastan sua muruseni @seppapete ❣️
  • ✨ SUPRISE HONEY ✨ Järjestin eilen Peten kavereiden kanssa @seppapete lle 40v yllätys juhlat mielettömän upeassa Herttoniemen @ravintolafatlizard penthousessa *🤩 Olin kertonut Petelle meidän menevän dinnerille, mut sanoin et käydään ennen syömistä ottamassa yhteistyön takia penthouse tilasta stoori ja siellä odottikin frendit yllärinä 🥳🥳 - > swaippaa videoon 🤩
Sankarille kaikki meni täydestä ja Pete oli todella yllättynyt ja hieman jopa liikuttunut ❣️

Tajuttoman upeat puitteet, todella hyvät safkat ja mieletön porukka, kiitos kaikki❤️

Koristeet @mydreamday.fi
Kakku @bakerymanteli
*tilasta saatu alennusta
  • Sekasorto - aihe, joka tuottaa mulle stressiä ja minkä suhteen pitäisi löytää ratkaisuja! Ehdin tottumaan siihen, että Minean poissaollessa siivoan hänen huoneen ja laitan asunnon järjestykseen. Nyt, kun meitä onkin täällä puolet ajasta viisi tyyppiä niin voitte kuvitella onko enään yhtä järjestyksessä paikat, no ei ole ei 🙈 Lisäksi kaapeista loppuu tila kesken ja tytöille pitäisi hommata uusi sänky.

Puuh paljon on juttuja, joiden suhteen pitäisi keksiä jotain, mutta kaikesta huolimatta en vaihtaisi tätä pois ❤️

Onko yhtään tuttu aihe muilla? 🙉
  • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
  • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha

Seuraa minua!