DECOR Lifestyle Lifie

Voita lippu Habitare messuille!

Heippahei!

Varma merkki syksyn saapumisesta on pian lähestyvät  Habitare messut.  Tänä vuonna messujen ajankohta on 13.-17.9 ja paikkana on tuttu Helsingin messukeskus. Tiesittekö muuten, että kyseessä Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma?  Habitaressa on noin 400 yritystä, 11 erikoisnäyttelyä, 4 teema-aluetta ja ohjelmaa aamusta iltaan keskiviikosta sunnuntaihin. Tämän vuoden messuista on tulossa poikkeuksellisen mielenkiintoiset sillä mukana on kiinnostavia ensikertalaisia, kuten MUJI, Ikea ja Stockmann sekä ennätysmäärä pieniä designtoimijoita Suomesta ja ulkomailta.  MUJI perustaa pop up -myymälän Habitaren Ahead-muotoiluhalliin esitellen maailmankuulun konseptinsa ensimmäistä kertaa Suomessa. Itse olen tästä todella innoissani ja malttamattomana odotan näkemääni!  Messut ovat pullollaan sisustusideoita sekä ne tarjoavat kurkistuksen trendeihin. Luvassa on siis yllin kyllin nähtävää ja koettavaa ihan jokaiselle kävijälle.

Sain yhteistyössä Habitaren kanssa arvottavaksi kaksi lippua ja toisen niistä arvon täällä blogin puolella teille ihanat lukijani!  

̶A̶r̶v̶o̶n̶t̶a̶a̶n̶ ̶o̶s̶a̶l̶l̶i̶s̶t̶u̶t̶ ̶ ̶j̶ä̶t̶t̶ä̶m̶ä̶l̶l̶ä̶ ̶j̶o̶n̶k̶i̶n̶ ̶k̶i̶v̶a̶n̶ ̶k̶o̶m̶m̶e̶n̶t̶i̶n̶ ̶t̶ä̶h̶ä̶n̶ ̶p̶o̶s̶t̶a̶u̶k̶s̶e̶e̶n̶.̶ ̶J̶o̶s̶ ̶o̶l̶e̶t̶ ̶a̶n̶o̶n̶y̶y̶m̶i̶ ̶n̶i̶i̶n̶ ̶m̶u̶i̶s̶t̶a̶ ̶l̶i̶i̶t̶t̶ä̶ä̶ ̶m̶u̶k̶a̶a̶n̶ ̶s̶ä̶h̶k̶ö̶p̶o̶s̶t̶i̶o̶s̶o̶i̶t̶t̶e̶e̶s̶i̶.̶ ̶O̶s̶a̶l̶l̶i̶s̶t̶u̶m̶i̶s̶a̶i̶k̶a̶a̶ ̶o̶n̶ ̶s̶u̶n̶n̶u̶n̶t̶a̶i̶h̶i̶n̶ ̶3̶.̶9̶.̶1̶7̶ ̶k̶l̶o̶.̶ ̶2̶2̶.̶0̶0̶ ̶a̶s̶t̶i̶.̶ ̶V̶o̶i̶t̶t̶a̶j̶a̶ ̶j̶u̶l̶k̶a̶i̶s̶t̶a̶a̶n̶ ̶p̶o̶s̶t̶a̶u̶k̶s̶e̶s̶s̶a̶ ̶m̶a̶a̶n̶a̶n̶t̶a̶i̶n̶a̶ ̶4̶.̶9̶.̶1̶7̶.̶ ̶L̶i̶p̶p̶u̶ ̶t̶o̶i̶m̶i̶t̶e̶t̶a̶a̶n̶ ̶s̶ä̶h̶k̶ö̶p̶o̶s̶t̶i̶l̶l̶a̶,̶ ̶j̶o̶t̶t̶a̶ ̶v̶o̶i̶t̶t̶a̶j̶a̶ ̶s̶a̶a̶ ̶s̶e̶n̶ ̶v̶a̶r̶m̶a̶s̶t̶i̶ ̶a̶j̶o̶i̶s̶s̶a̶ ̶p̶e̶r̶i̶l̶l̶e̶.̶ ̶(̶Y̶k̶s̶i̶ ̶l̶i̶p̶p̶u̶ ̶o̶i̶k̶e̶u̶t̶t̶a̶a̶ ̶y̶h̶t̶e̶e̶n̶ ̶k̶e̶r̶t̶a̶k̶ä̶y̶n̶t̶i̶i̶n̶ ̶m̶e̶s̶s̶u̶i̶l̶l̶a̶ ̶j̶a̶ ̶s̶i̶l̶l̶ä̶ ̶p̶ä̶ä̶s̶e̶e̶ ̶k̶a̶i̶k̶k̶i̶i̶n̶ ̶s̶a̶m̶a̶n̶a̶i̶k̶a̶i̶s̶i̶n̶ ̶t̶a̶p̶a̶h̶t̶u̶m̶i̶i̶n̶.̶)̶ EDIT/ Arvonta päättynyt!

 ̶P̶s̶s̶t̶!̶ ̶T̶u̶p̶l̶a̶a̶ ̶m̶a̶h̶d̶o̶l̶l̶i̶s̶u̶u̶t̶e̶s̶i̶ ̶j̶a̶ ̶o̶s̶a̶l̶l̶i̶s̶t̶u̶ ̶t̶o̶i̶s̶e̶n̶ ̶l̶i̶p̶u̶n̶ ̶a̶r̶v̶o̶n̶t̶a̶a̶n̶ ̶I̶n̶s̶t̶a̶g̶r̶a̶m̶i̶n̶ ̶p̶u̶o̶l̶e̶l̶l̶a̶ ̶;̶)̶ Arvonta käynnistyy tämän illan aikana!

Vieläkö te muuten muistatte tarinat meidän tilaustyönä teetettyjen taulujen takaa? Keltaisen keinutuolin taiteilija Virpi Mäkinen pyysi minut kertomaan hänen maalaamista tauluistamme hänen osastolleen Habitare messuille. Olenkin tästä pyynnöstä kovin otettu ja innoissani! Mikäli siis satut olemaan messuilla sunnuntaina17.9, klo. 13.00-13.30 välillä niin tulehan moikkaamaan osastolle 3c40. Saatetaan olla koko perheen voimin paikalla ainakin osan tuosta ajasta 😉

Olisi ihanaa nähdä teitä <3

 

vases/ Kähler desing*

*yhteistyössä

Now you have a change to win one ticket to Habitare! Leave some comment down and also your email and you are in 😉 Habitare is in Messukeskus 13.-17.9. I’ll be there also invited by Keltainen Keinutuoli 17.9. at 1. pm to 1.30 pm area 3c40. See you!

43 Comments
Previous Post
30.8.2017
Next Post
30.8.2017

43 Comments

 • Eve

  Aurinkoista syksyä!
  Arvonnassa mukana 🙂

 • NannaS

  Olisi ihana päästä 🙂 Mukavaa syksyn aikaa!

 • Heli Savela

  Muji kiinnostaa minuakin kovasti!

 • Hanne68

  Onpa sinulla kauniita kuvia ????Liityin oitis seuraajiin. Habitareen lähtisin mielelläni ????.

 • Tanja

  Tulossa olen. Toivoisin voittavani lipun. Mukavaa alkavaa syksyä sinulle!

 • Sanna

  Ensimmäistä kertaa pääsemässä messuille! Mukana arvonnassa 🙂

  • Marjut

   Olet arvonnan voittaja onneksi olkoon! Laittaisitko minulle sähköpostia 🙂

 • Tanita

  Olisi ihanaa päästä ensimmäistä kertaa käymään messuilla! 🙂 käsintaiottu@gmail.com

 • Mummo ja koira

  Värikästä syksyä!

 • Jonsku

  Aurinkoista syksyä ja mukavia messuja ????

 • Päivi2

  Mukana.Mukavaa syksyä

 • Pia Salo

  Siis niin Upeeta olisi päästä katsomaan ihania ideoita ! ????

 • Maria

  Pakko päästä katsomaan Mujia!

 • Ritva Lepikkö

  Jep, sinne ois tarkoitus mennä, ilmainen lippu ois kiva????

 • Katja

  mukana lippuarvonnassa

 • Janni-Marie

  Raikasta sekä lämpöistä ☀️ syksyn???????? alkua ☺️ Kaunista ????
  Seuraan ja messuille mielelläni mukana.
  Instagram jannimari3

 • Sanna P

  Oij, messuille olisi niin kiva päästä!

 • Noora

  Olisi niin kiva päästä messuille ensimmäistä kertaa! 🙂

 • MarjaKoo

  Mukana arvonnassa, viime kerrasta on jo tosi kauan!

 • Karita

  Ihanat maljakot ja kaunis sisustus ???? Messuille olisi kyllä kiva päästä katsomaan vinkkejä ????

 • Janna

  Sisustuskuumetta pukkaa ja messut olisi oiva parannuskeino!
  Kaunista alkavaa syksyä ♡

 • Sirkkuli

  Olisi mahtava käydä ensimmäistä kertaa 🙂

 • Elise H.

  Mukana lippuarvonnassa! Toivottelen ihanaa syksyä 🙂

 • Tanja Lintunen

  Aurinkoista syksyn jatkoa 🙂 Messuille olisi mukava päästä 🙂

 • Paula

  Mukavaa syksyä! Liput kyllä kelpaisivat jotta pääsisi ihmettelemään uusia tuulia.

 • Heli

  Mukana arvonnassa 🙂

 • Cecilia

  Mukana arvonnassa

 • SannaMi

  Mukana ollaan 🙂

 • Saara

  Habitare kiinnostaa aina, inspiraatiota saa takuuvarmasti 🙂

 • Heidi

  Kauniit taulut ja ihana sohva! <3

 • Kati Surakka

  Heippa!
  Superihanat taulut! Kiitoksia kovasti arvonnasta! Tahtoisin viedä messuille sisustuksesta kiinnostuneen sisareni, joka seuraa sisustusblogeja innolla, ja joka ei vielä kertaakaan ole Habitaressa käynyt. 🙂 Mukavaa syksyä!

 • Anniina

  Oi Muji! Ehdottomasti menossa ????

 • Taina

  EcoDesign ja Muji kiinnostavat.

 • Merja Seidler

  Olisi mukava päästä syksyn piristykseksi tutustumaan messuihin ????

 • Sanski

  Kiitos arvonnasta ja mukavaa syksyä! 🙂

 • Hanna

  Sisustuskuume on iskenyt syksyn tullen. Olisi kiva päästä katselemaan sisustusvinkkejä ihan “livenä” Habitareen eikä vain blogien kautta pelkkinä kuvina.

 • Annika.J

  Habitare messut kiinnostavat tosi paljon 🙂
  Olen juuri muuttanut uuteen tilavampaan asuntoon ja kaipaan tänne sisustusvinkkejä

 • Meeri

  Niin kauniita kuvia tässä postauksessa! <3

 • Anni

  Tänä vuonna messuilla on kyllä paljon uutta 🙂 Mukana arvonnassa!

 • Krista

  Aivan ihana olohuone kaikkia yksityiskohtia myöten! Jotkut tuon tyyliset maalaukset haluaisin meidänkin seinille!

  Olen mukana arvonnassa. 🙂

 • Siinatar

  Vielä ehtii, mukaan arvontaan =)!

 • Kisilei

  Kissa on ihana kissana ja erityisen kodikkuuden luova “sisustuselementtikin” 🙂 Tuohon sohvalle lampaantaljalle mustavalkolaikkuinen kissa -> OOH!!!

  • Marjut

   Hihi kuulostaa hyvältä sisustuskissalta 😉 Just tänään mietin, että kuun alussa tuli vuosi täyteen meidän Oskun taivaaseen menosta, ikävä on kova <3 Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
 • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
 • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍
 • Miten se aina meneekin niin, että mitä enemmän on odottanut iltaa viinin ja Vain elämää uusinnan parissa niin sen varmemmin se ilta menee ketuilleen? 😵 Neidillä on taas jatkunut yskä, mutta mitään selitystä ei löytynyt lääkärissä 😑 Nytkin hereillä, kun ei voi nukkua yskältään😫 Mites muiden ilta?
.
.
I waited for evening with wine and tv but nope because Minea is having terrible cough and can't sleep 😫
 • Tänään 11.10. vietetään Roosa Nauha - päivää ja tiedätte, että asia koskettaa mua liiankin hyvin. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi 6500 naista ja mä olen yksi niistä. Siksi aloitin oman keräykseni jo viime vuonna, jotta voin olla mukana keräämässä varoja rintasyövän ja naisten gynekologisten syöpien tutkimukseen. Olkaa tekin mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja lahjoittakaa keräykseeni tai ostakaa Roosa Nauhan tuotteita 🎀❤️ Ilman hoitoja en olisi nyt tässä 🙏

Keräykseni löytyy osoitteesta :
oma.syopasaatio.fi/9341
 • Huomenna on jo perjantai 🧡Mihin tää viikko oikein meni? Mä kovasti haaveilen takasta omassa kodissa🔥🧡 Löytyykö teiltä takkaa? Ehkä sitten jonain päivänä ikiomaan kotiin saa takan, mutta vielä joutuu tyytymään YouTube videoihin 🙈
.
.
It's already Friday tomorrow🧡 I'm dreaming about fireplace to our home but maybe some day when we have our own home 👌🏻

Follow Me!