DECOR Lifestyle Lifie

Asuntomessut 2017 / Omat suosikit

Sateista lauantaita!

Nyt ollaan Asuntomessujen postaussarjan viimeisessä osassa, johon kokosin omia suosikkijuttujani. En osannut valita yhtä kokonaista taloa omaksi lempparikseni vaan keräsin sieltä täältä yksityiskohtia. 

Nyt on saatu vuoden 2017 Asuntomessut taputeltua ja täytyy vielä kerran sanoa, että messualue oli ihan mieletön! Mikkelin asuntomessut jäivät mieleeni etenkin Saimaan rannan huikeiden näkymien ja siihen tarkasti harkittujen talo kokonaisuuksien myötä. Oon tykännyt Mikkelin messualueen lisäksi erityisesti Vaasan ja Kokkolan messuista. Kaikkiahan yhdistää rantatontit, jollaisesta myös itse haaveilen 😉

Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa 13.7.-12.8.2018. Asuntomessualue on Karjarannassa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja vain sillan ylityksen päässä Kirjurinluodon loistavista ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksista. Sinne siis ensi kesänä 🙂

Rainy Saturday evening! Now it’s time to add my favourite things at housing fair in Mikkeli. I really like that area and houses! Next year housing fair is in Pori, so see you there 😉

Ei kommentteja
Previous Post
9.9.2017
Next Post
9.9.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!