DECOR Lifestyle Lifie

Asuntomessut 2017 / Terassit ja julkisivut

Palataan vielä muutaman postauksen verran Mikkelin asuntomessujen tunnelmiin. Tällä kertaa vuorossa on upeat julkisivut ja terassit. Edelleen voin vain hehkuttaa näiden talojen niin sisäpintoja kuin ulkokuorta! Ihan mielettömän hienoja kokonaisuuksia ja ratkaisuja. Muutaman kohteen mainitakseni, Wave on totetukseltaan erikoisen upea. Mahtavaa, että on uskallettu tehdä normaalista poikkeavaa puuarkkitehtuuria. Aaltomainen muoto myötäilee Saimaan kaunista rantaa täydellisesti.  Tykkään myös Villa Saimaanhelmen puhdaslinjaisesta ja modernista arkkitehtuurista. Villa Saimaanhelmen kohokohta on sen korkea olohuone, joka kylpee valossa ja tuo edessä avautuvat maisemat Saimaalle osaksi sisätiloja. Voi, kun joskus saisi oman talon näin upealle paikalle!  Ihailin myös muutamia kivitaloja, joiden osalta hieman kalsea ulkoinen olemus kätkee kuitenkin sisäänsä kodikkuutta ja lämpöä.  Talo Vahvaselkä on gorlffarin paratiisi, sen pihalta löytyy nimittäin terassi, kotikylpylä ja golfviheriö, jonne aurinko paistaa koko päivän, aika mieletöntä vai mitä? Julkisivussa nähtiin harvemmin käytettynä ja kokonaan pystyyn aseteltuja lautoja, yleensä, kun on vaakatasossa.

Messualueen terassit olivat isossa asemassa ja niihin halutaan tietysti myös panostaa niiden viihtyyvden osalta. Etenkin messualueen rantakohteiden terassit näkymineen ovat hulppeita! Pihoilla pintansa pitävät edelleen porealtaat, mutta näkyipä siellä myös uima-allas allastaloineen. Lasitetun terassin avulla kesä saa jatkua ulos ja lämmittimien avulla vielä pitkälle syksyyn. Yhden talon parveketerassille oli laitettu iso löhölavetti (kuvassa alla), jossa saa takuuvarmasti otettua rennosti päikkärit! Kesäkeittiötä nähtiin myös useassa kohteessa ja mikä sen kivempi paikka kokkailla kesäisin 🙂

Postaussarjan aiemmat osat löydät täältä; Kylpyhuoneet ja saunat, makuu- ja lastenhuoneet, keittiöt ja ruokailutilat sekä olohuoneet.

Asuntomessujen postaussarjassa on luvassa vielä viimeinen osa; Omat lempparini 

Pahoittelen hiljaiseloa tällä viikolla, meillä on tosiaan pohjoisenvieraita käymässä <3

Ihanaa torstai!

1 Comment
Previous Post
7.9.2017
Next Post
7.9.2017

1 Comment

  • Tuula Lipponen

    On mielenkiintoista, että asuntomessuilla keskitytään tällä kertaa julkisivuihin. On totta, että julkisivut, joissa on puujalkoja, ovat hyvin kauniita. Tutkin parhaillaan aihetta, koska haluamme myös julkisivumme uusiksi eli maalata ja tiivistää.

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts