DECOR Lifestyle Lifie

HABITARE 2017 kooste

Habitare messut yllätti todella positiivisesti ja ovat olleet tähän mennessä inspiroivimmat kokonaisuudeltaan. Tänä vuonna Habitaren teemanahan oli huomisen koti, joka on turvapaikka hektisen elämän ja jatkuvan muutoksen keskellä. Samalla sopeutuen muuttuviin tarpeisiin. Teema näkyi osastoilla kodikkuutena ja luonnonläheisyytenä. Oltiin tosiaan sunnuntaina viitisen tuntia koko perheen voimin messuja kiertämässä ja paljon jäi ideoita mieleen 🙂 Kuviakin tuli räpsittyä melkoisesti, joka sekin kertoo onnistuneista osastoista ja messujen toteutuksessa. Moni brändeistä ylitti odotukseni, mutta sitten kovasti hehkutettu MUJI ei ikävä kyllä iskenytkään yhtään. Innostuitteko te?

Mikäli et päässyt osallistumaan tämän vuoden messuille niin nyt pääset fiililstelemään!

– Annon osasto oli juuri niin upea kuin osasin odottaakin! Kauniit maanläheiset sävyt, samettia ja pellavaa nähtiin paljon. Harmi vain ettei heidän osastolla ollu myynnissä tuotteita, mutta seinän toisella puolella olevan Hobby Hallin osastolta pääsi tekemään ostoksia Annon tuotteista.

-IKEAn ja Avotakan osastot miellytti myös kovasti silmääni! 

KEA toi kyllä osastollaan messuihin väriä ja eloa. Onhan heidän iskulauseensa ”tee olohuoneesta #elohuone” 😉Tämä pöytä (ikävä kyllä en muista valmistajaa, huikatkaa, jos joku tietää) oli kerrassaan upea ja ottaisin sellaisen ihan ehdottomasti terassillemme myös <3 Kauniit kattaukset Pentikin käsialaa.

Plusliving, Tapio Anttila Collection ja HOISKO CLT rakensivat yhdessä kodin Habitareen #kimppakämppä -teemalla. Osasto herättikin jo kahden ensimmäisen messupäivän aikana paljon positiivista huomiota. Sisustustoimittajat ry palkitsi osaston messujen parhaana kolmen muun osaston ohella. Myös Minea ja J viihtyivät osastolla ♥

– Luhta Home  Luonnonmukaiset sävyt ja materiaalit sekä korkea laatu ovat asioita, joista Luhta Home aikoinaan tunnettiin. Messuilla esitteltiin täysin uudistunut mallisto, joka hurmasi ainakin allekirjoittaneen täysin! Kuulettekin siis lisää piakkoin 😉

-Be & Liv osastolla ihastelin kauniita kynttelikköjä, joihin olen jo aiemmin törmännyt instatileissä. Tuollaisen voisin meillekkin kotiuttaa ehkä, jopa kultaisena!

Havi’s syksyn ja talven mallisto näyttää todella upealta ja kutsuvalta. Osasto oli näyttävästi toteutettu ja trendikäs tummansininen alkoi, jopa omaa silmääni puhuttelemaan. Yöpöydältäni löytyvä Havi’s After the rain– tuoksu on edelleen ykkös huonetuoksuni!

– Matrin osasto miellytti itseäni jo viime vuonna ja sama jatkui tänä vuonna myös!Heidän osastollaan näkyi myös maanläheisiä murrettuja sävyjä ja kauniita kuoseja. Matrilta saa laadukkaat sängyt, mutta myös kaiken mitä tarvitaan täydelliseen petaukseen sängynpäädystä helmalakanaan ja petivaatteisiin.

 – Nordic Swan Living oli messujen yksi ensikertalaisista. Kyseessä on kotimainen brändi, jonka tuotteissa näkyy ja tuntuu luksus sekä laatu. Hedän valikoimasta löytyy asusteita sekä sisutustekstiilejä luonnollisissa sävyissä. Upea uusi tuttavuus!

– Mielenkiintoani herätti kovasti myös Satu Nisu Desing, jonka upeat käsityönä kudotut designtekstiilit olivat ihan omaa luokkaansa. Satu halusin luoda tuotteen, jossa on erilaisia pintoja ja näin syntyi näyttävä viltti, jota voi käyttää myös vaikka seinävaatteena.Jokaiseen vilttiin ommellaan 4 000 kangaspalaa yksitellen, joten aikamoinen työ valmiin tuotteen takana kyllä on. Kaikkine työvaiheineen yhden viltin valmistuminen kestää 60 tuntia. Upea idea, miellyttävä kosketus tuntuma ja kaunis kokonaisuudessaan!

Pääsin messuvieraaksi aina yhtä iloisen Virpi Mäkisen Keltaisen keinutuolin osastolle ja jälleen pääsin ihastelemaan hänen tekemiään töitä. Akustiikkalevylle maalatut taulut ovat nyt iso juttu ja etenkin, jos kotona on ongelmia kaikumisen kanssa. Oon edelleen niin tykästynyt Virpin meille maalaamiin tauluihin ♥

Kiitos vielä Virpille kutsusta tulla osastollenne vieraaksi ja iso kiitos teille, jotka tulitte mua moikkaamaan! Oli ihana nähdä teitä ja sitä kautta oppia tuntemaan teitä lukijoitani paremmin!

MIetin muuten olisiko kiva joskus järkätä jonkinlainen lukija-ilta, miltäs kuulostaisi? 🙂

Habitare messuista onkin hyvä jatkaa sisustussyksyä, joka on täällä ainakin menossa kovaa vauhtia! Ensi kuussa onkin sitten vuorossa I LOVE ME messut, nähdään!

Tässä vielä Ikean osastolla otettu kuva meistä ♥

 

I really liked Habitare this year! There was so inspirational and my head id full on ideas. Hope you get some ideas too with these pictures!

No Comments
Previous Post
19.9.2017
Next Post
19.9.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Be proud of yourself ❤️
En varmaan aiemmin olisi uskaltanut julkaista vastaavaa kuvaa itsestäni, mutta oon vain niin onnellinen mennessäni rinnankorjaukseen 🙏🏻 Oon saanu mun kropan takaisin ja sitä myöden itsevarmuus on palannut suurempana kuin koskaan. Jotenkin sitä kaiken tämän jälkeen osaa arvostaa omaa vartaloa eri tavalla ja kantaa sen myös arvokkaasti. Tämä tunne on ihan 💯💯
Muistakaa, että te jokainen olette upeita sellaisina kuin olette, kunhan näette itse itsenne upeana❤️
#fuckcancer 
Blogissa lisää aiheesta! *asu saatu
  • Years' goe's by but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!

Follow Me!