DECOR Lifestyle Lifie

HABITARE 2017 kooste

Habitare messut yllätti todella positiivisesti ja ovat olleet tähän mennessä inspiroivimmat kokonaisuudeltaan. Tänä vuonna Habitaren teemanahan oli huomisen koti, joka on turvapaikka hektisen elämän ja jatkuvan muutoksen keskellä. Samalla sopeutuen muuttuviin tarpeisiin. Teema näkyi osastoilla kodikkuutena ja luonnonläheisyytenä. Oltiin tosiaan sunnuntaina viitisen tuntia koko perheen voimin messuja kiertämässä ja paljon jäi ideoita mieleen 🙂 Kuviakin tuli räpsittyä melkoisesti, joka sekin kertoo onnistuneista osastoista ja messujen toteutuksessa. Moni brändeistä ylitti odotukseni, mutta sitten kovasti hehkutettu MUJI ei ikävä kyllä iskenytkään yhtään. Innostuitteko te?

Mikäli et päässyt osallistumaan tämän vuoden messuille niin nyt pääset fiililstelemään!

– Annon osasto oli juuri niin upea kuin osasin odottaakin! Kauniit maanläheiset sävyt, samettia ja pellavaa nähtiin paljon. Harmi vain ettei heidän osastolla ollu myynnissä tuotteita, mutta seinän toisella puolella olevan Hobby Hallin osastolta pääsi tekemään ostoksia Annon tuotteista.

-IKEAn ja Avotakan osastot miellytti myös kovasti silmääni! 

KEA toi kyllä osastollaan messuihin väriä ja eloa. Onhan heidän iskulauseensa ”tee olohuoneesta #elohuone” 😉Tämä pöytä (ikävä kyllä en muista valmistajaa, huikatkaa, jos joku tietää) oli kerrassaan upea ja ottaisin sellaisen ihan ehdottomasti terassillemme myös <3 Kauniit kattaukset Pentikin käsialaa.

Plusliving, Tapio Anttila Collection ja HOISKO CLT rakensivat yhdessä kodin Habitareen #kimppakämppä -teemalla. Osasto herättikin jo kahden ensimmäisen messupäivän aikana paljon positiivista huomiota. Sisustustoimittajat ry palkitsi osaston messujen parhaana kolmen muun osaston ohella. Myös Minea ja J viihtyivät osastolla ♥

– Luhta Home  Luonnonmukaiset sävyt ja materiaalit sekä korkea laatu ovat asioita, joista Luhta Home aikoinaan tunnettiin. Messuilla esitteltiin täysin uudistunut mallisto, joka hurmasi ainakin allekirjoittaneen täysin! Kuulettekin siis lisää piakkoin 😉

-Be & Liv osastolla ihastelin kauniita kynttelikköjä, joihin olen jo aiemmin törmännyt instatileissä. Tuollaisen voisin meillekkin kotiuttaa ehkä, jopa kultaisena!

Havi’s syksyn ja talven mallisto näyttää todella upealta ja kutsuvalta. Osasto oli näyttävästi toteutettu ja trendikäs tummansininen alkoi, jopa omaa silmääni puhuttelemaan. Yöpöydältäni löytyvä Havi’s After the rain– tuoksu on edelleen ykkös huonetuoksuni!

– Matrin osasto miellytti itseäni jo viime vuonna ja sama jatkui tänä vuonna myös!Heidän osastollaan näkyi myös maanläheisiä murrettuja sävyjä ja kauniita kuoseja. Matrilta saa laadukkaat sängyt, mutta myös kaiken mitä tarvitaan täydelliseen petaukseen sängynpäädystä helmalakanaan ja petivaatteisiin.

 – Nordic Swan Living oli messujen yksi ensikertalaisista. Kyseessä on kotimainen brändi, jonka tuotteissa näkyy ja tuntuu luksus sekä laatu. Hedän valikoimasta löytyy asusteita sekä sisutustekstiilejä luonnollisissa sävyissä. Upea uusi tuttavuus!

– Mielenkiintoani herätti kovasti myös Satu Nisu Desing, jonka upeat käsityönä kudotut designtekstiilit olivat ihan omaa luokkaansa. Satu halusin luoda tuotteen, jossa on erilaisia pintoja ja näin syntyi näyttävä viltti, jota voi käyttää myös vaikka seinävaatteena.Jokaiseen vilttiin ommellaan 4 000 kangaspalaa yksitellen, joten aikamoinen työ valmiin tuotteen takana kyllä on. Kaikkine työvaiheineen yhden viltin valmistuminen kestää 60 tuntia. Upea idea, miellyttävä kosketus tuntuma ja kaunis kokonaisuudessaan!

Pääsin messuvieraaksi aina yhtä iloisen Virpi Mäkisen Keltaisen keinutuolin osastolle ja jälleen pääsin ihastelemaan hänen tekemiään töitä. Akustiikkalevylle maalatut taulut ovat nyt iso juttu ja etenkin, jos kotona on ongelmia kaikumisen kanssa. Oon edelleen niin tykästynyt Virpin meille maalaamiin tauluihin ♥

Kiitos vielä Virpille kutsusta tulla osastollenne vieraaksi ja iso kiitos teille, jotka tulitte mua moikkaamaan! Oli ihana nähdä teitä ja sitä kautta oppia tuntemaan teitä lukijoitani paremmin!

MIetin muuten olisiko kiva joskus järkätä jonkinlainen lukija-ilta, miltäs kuulostaisi? 🙂

Habitare messuista onkin hyvä jatkaa sisustussyksyä, joka on täällä ainakin menossa kovaa vauhtia! Ensi kuussa onkin sitten vuorossa I LOVE ME messut, nähdään!

Tässä vielä Ikean osastolla otettu kuva meistä ♥

 

I really liked Habitare this year! There was so inspirational and my head id full on ideas. Hope you get some ideas too with these pictures!

Ei kommentteja
Previous Post
19.9.2017
Next Post
19.9.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
  • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
  • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?

Seuraa minua!