DECOR Lifestyle Lifie

HABITARE 2017 kooste

Habitare messut yllätti todella positiivisesti ja ovat olleet tähän mennessä inspiroivimmat kokonaisuudeltaan. Tänä vuonna Habitaren teemanahan oli huomisen koti, joka on turvapaikka hektisen elämän ja jatkuvan muutoksen keskellä. Samalla sopeutuen muuttuviin tarpeisiin. Teema näkyi osastoilla kodikkuutena ja luonnonläheisyytenä. Oltiin tosiaan sunnuntaina viitisen tuntia koko perheen voimin messuja kiertämässä ja paljon jäi ideoita mieleen 🙂 Kuviakin tuli räpsittyä melkoisesti, joka sekin kertoo onnistuneista osastoista ja messujen toteutuksessa. Moni brändeistä ylitti odotukseni, mutta sitten kovasti hehkutettu MUJI ei ikävä kyllä iskenytkään yhtään. Innostuitteko te?

Mikäli et päässyt osallistumaan tämän vuoden messuille niin nyt pääset fiililstelemään!

– Annon osasto oli juuri niin upea kuin osasin odottaakin! Kauniit maanläheiset sävyt, samettia ja pellavaa nähtiin paljon. Harmi vain ettei heidän osastolla ollu myynnissä tuotteita, mutta seinän toisella puolella olevan Hobby Hallin osastolta pääsi tekemään ostoksia Annon tuotteista.

-IKEAn ja Avotakan osastot miellytti myös kovasti silmääni! 

KEA toi kyllä osastollaan messuihin väriä ja eloa. Onhan heidän iskulauseensa ”tee olohuoneesta #elohuone” 😉Tämä pöytä (ikävä kyllä en muista valmistajaa, huikatkaa, jos joku tietää) oli kerrassaan upea ja ottaisin sellaisen ihan ehdottomasti terassillemme myös <3 Kauniit kattaukset Pentikin käsialaa.

Plusliving, Tapio Anttila Collection ja HOISKO CLT rakensivat yhdessä kodin Habitareen #kimppakämppä -teemalla. Osasto herättikin jo kahden ensimmäisen messupäivän aikana paljon positiivista huomiota. Sisustustoimittajat ry palkitsi osaston messujen parhaana kolmen muun osaston ohella. Myös Minea ja J viihtyivät osastolla ♥

– Luhta Home  Luonnonmukaiset sävyt ja materiaalit sekä korkea laatu ovat asioita, joista Luhta Home aikoinaan tunnettiin. Messuilla esitteltiin täysin uudistunut mallisto, joka hurmasi ainakin allekirjoittaneen täysin! Kuulettekin siis lisää piakkoin 😉

-Be & Liv osastolla ihastelin kauniita kynttelikköjä, joihin olen jo aiemmin törmännyt instatileissä. Tuollaisen voisin meillekkin kotiuttaa ehkä, jopa kultaisena!

Havi’s syksyn ja talven mallisto näyttää todella upealta ja kutsuvalta. Osasto oli näyttävästi toteutettu ja trendikäs tummansininen alkoi, jopa omaa silmääni puhuttelemaan. Yöpöydältäni löytyvä Havi’s After the rain– tuoksu on edelleen ykkös huonetuoksuni!

– Matrin osasto miellytti itseäni jo viime vuonna ja sama jatkui tänä vuonna myös!Heidän osastollaan näkyi myös maanläheisiä murrettuja sävyjä ja kauniita kuoseja. Matrilta saa laadukkaat sängyt, mutta myös kaiken mitä tarvitaan täydelliseen petaukseen sängynpäädystä helmalakanaan ja petivaatteisiin.

 – Nordic Swan Living oli messujen yksi ensikertalaisista. Kyseessä on kotimainen brändi, jonka tuotteissa näkyy ja tuntuu luksus sekä laatu. Hedän valikoimasta löytyy asusteita sekä sisutustekstiilejä luonnollisissa sävyissä. Upea uusi tuttavuus!

– Mielenkiintoani herätti kovasti myös Satu Nisu Desing, jonka upeat käsityönä kudotut designtekstiilit olivat ihan omaa luokkaansa. Satu halusin luoda tuotteen, jossa on erilaisia pintoja ja näin syntyi näyttävä viltti, jota voi käyttää myös vaikka seinävaatteena.Jokaiseen vilttiin ommellaan 4 000 kangaspalaa yksitellen, joten aikamoinen työ valmiin tuotteen takana kyllä on. Kaikkine työvaiheineen yhden viltin valmistuminen kestää 60 tuntia. Upea idea, miellyttävä kosketus tuntuma ja kaunis kokonaisuudessaan!

Pääsin messuvieraaksi aina yhtä iloisen Virpi Mäkisen Keltaisen keinutuolin osastolle ja jälleen pääsin ihastelemaan hänen tekemiään töitä. Akustiikkalevylle maalatut taulut ovat nyt iso juttu ja etenkin, jos kotona on ongelmia kaikumisen kanssa. Oon edelleen niin tykästynyt Virpin meille maalaamiin tauluihin ♥

Kiitos vielä Virpille kutsusta tulla osastollenne vieraaksi ja iso kiitos teille, jotka tulitte mua moikkaamaan! Oli ihana nähdä teitä ja sitä kautta oppia tuntemaan teitä lukijoitani paremmin!

MIetin muuten olisiko kiva joskus järkätä jonkinlainen lukija-ilta, miltäs kuulostaisi? 🙂

Habitare messuista onkin hyvä jatkaa sisustussyksyä, joka on täällä ainakin menossa kovaa vauhtia! Ensi kuussa onkin sitten vuorossa I LOVE ME messut, nähdään!

Tässä vielä Ikean osastolla otettu kuva meistä ♥

 

I really liked Habitare this year! There was so inspirational and my head id full on ideas. Hope you get some ideas too with these pictures!

No Comments
Previous Post
19.9.2017
Next Post
19.9.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • I was so afraid that my cancer has come back 😭 Over three weeks my thorax has felt bad and hurt. I had CAT last Friday and today I heard that everything was OK ❤️🙏😭 Thank you Lord that you take care of me❤️
.
.
.
En oo teille kertonut tai edes uskaltanut sanoa, että mun rintakehää ja tervettä rintaa on sattunut jo useamman viikon ajan. Oon pelännyt, että syöpä on uusiutunut ja kaikki alkaa alusta. Kävin viime perjantaina TT-kuvissa ja tänään sain kuulla kaiken olevan kunnossa ❤️🙏😭 Voi tätä helpotuksen määrää ja onnen kyyneleitä ❤️😭 Blogissa pian lisää ajatuksia!
.
.
.
.
📷: @rakkaudellasisustettu
  • Yesterday was full of love ❤️ Can't wait that we celebrate our own wedding😍😭 You are love of my life @hosionpoika ❤️
.
.
.
Eilinen päivä oli täynnä rakkautta ja onnen kyyneleitä ❤️ En malttaisi odottaa milloin päästään juhlimaan meidän omia häitä 😍😭 Olet elämäni rakkaus @hosionpoika ❤️
.
. 
Kuinka moni teistä muuten on naimissa? ❣️💍
  • Yhteistyössä @storytel_fi + linkki 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon 🎧

Kesälomareissullakin ehti muutamaan otteeseen istua alas, laittaa kuulokkeet korviin ja kuunnella äänikirjaa💭

Aikaa sitten kuuntelin ekan äänikirjan, joka oli Josie Silverin Ole minun. Se on heittämällä paras kirja koskaan 😭😍 Myös kertojan äänellä oli iso merkitys siihen mikä fiilis kirjaa kuunnellessa tulee.

Tässä teille 30 päivän ilmainen kokeilujakso Storyteliin:
storytel.com/fi/fi/lovingwhitestyle

Onko äänikirjat teille tuttuja?

#storytel #äänikirjat #kesänsuositus
  • Such a lovely day with my family & friends 💗 Tomorrow we travel back to home. How was your day?
.
.
.
Tänään on vietetty viimeinen lomapäivä reissussa perheen ja ystävien kanssa 💗 Huomenna edessä vajaan 500km matka kotiin. Miten teidän päivä on mennyt?
.
.
.
#peonys #interiorinspiration #interior4you1 #interior_design #interior4all #inspiration #homedecor #home_design68 #classyinterior #maliacompany
  • My holiday face 🥰 We have travelled now almost 2 weeks. I'm so happy and thankful for all these people on our life ❤️ Also I news today that my pap-test was OK🙏
How about your summer? .
.
.
Ollaan oltu jo kohta kaksi viikkoa reissussa ja torstaina ajetaan takaisin kotiin. Oon niin kiitollinen ihmisistä ympärilläni, joita ollaan pitkästä aikaa nähty ❤️ Sain myös juuri kuulla, että papakokeen jatkotutkimus tulos on negatiivinen 🙏🙏
Miten siellä on kesäpäivät menny?
.
.
.
📷: @rakkaudellasisustettu
  • My biggest interior dream came true when I bought this Flos 2907/30* 😍
.
.
.
Vuosien haaveilun jälkeen hankin meille unelmavalaisimeni @laatukaluste 😍 Flos 2097/30* on ikuinen klassikko, joka ajattomuudellaan on loppuelämän valaisin! Pidättekö myös? ☺️ Ihanaa iltaa ❣️
.
.
.
*tuotteesta saatu alennusta
#flos2097 #flos #nivalanlaatukaluste

Follow Me!