Lifestyle Lifie

Luonnon helmassa Luukissa

Ihanaa lauantaita teille sinne!

Tällä viikolla ollaan saatu ainakin täällä pääkaupunkiseudulla nauttia muutamista aurinkoisista ilmoista, toivottavasti muuallakin päin Suomea. Me päätettiin yhtenä iltana lähteä metsäretkelle lähellä olevan Luukin ulkoilualueelle. Se taitaa olla yksi suosituimmista ulkoilualueista Nuuksion ohella täällä päin. Jo ajellessamme perille ihailimme matkalla peltomaisemia ja moottoritien hälinä jäikin nopeasti taaksemme. Astuessamme ulos autosta tuoksui raikkaalle metsälle ja miten olikaan ihana pitkästä aikaa päästä metsän keskelle. Itsehän oon pienen ikäni leikkinyt metsissä naapurin poikien kanssa milloin mitäkin pyssyleikkejä 😀 Mulle on tärkeää, että Mineakin pääsee lähelle luontoa ja oppii sen merkityksen. Harmittaa oikein ettei nykyään tule käytyä samalla tavalla luonnossa edes marjastuksen avulla.

Mulla, kun kulkee kamera aina matkassa en malttanut jättää sitä autoon vaan oli pakko kuvailla kaunista luontoa. Luukki on kerrassaan mielettömän hieno paikka ja vaikka tällä kertaa kierrettiinkin vain hetken aikaa oltiin ihan lumoutuneita. Siellä oli myös makkaranpaistoa varten katos ja päätettiinkin mennä mahdollisimman pian uudestaan eväiden kera 🙂 Minskukin oli ihan innoissaan naureskellen ja kädet heiluen rintarepussa ♥ J hokikin, että miksei me olla käyty täällä jo aiemmin? No nyt aletaan käymään ihan varmasti!

Suunnatkaa tekin aina, kun mahdollista luonnon helmaan nauttimaan ♥

Hope you had a great and sunny week! Near here is outdoor place called Luukki. We went there at first time ever and it was so beautiful place ♥ I love to be at forrest and feel fresh air and just breath! Go to nature everytime when you got a change!

No Comments
Previous Post
16.9.2017
Next Post
16.9.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
  • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
  • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
  • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
  • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new  golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
  • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!