Lifestyle Lifie

Luonnon helmassa Luukissa

Ihanaa lauantaita teille sinne!

Tällä viikolla ollaan saatu ainakin täällä pääkaupunkiseudulla nauttia muutamista aurinkoisista ilmoista, toivottavasti muuallakin päin Suomea. Me päätettiin yhtenä iltana lähteä metsäretkelle lähellä olevan Luukin ulkoilualueelle. Se taitaa olla yksi suosituimmista ulkoilualueista Nuuksion ohella täällä päin. Jo ajellessamme perille ihailimme matkalla peltomaisemia ja moottoritien hälinä jäikin nopeasti taaksemme. Astuessamme ulos autosta tuoksui raikkaalle metsälle ja miten olikaan ihana pitkästä aikaa päästä metsän keskelle. Itsehän oon pienen ikäni leikkinyt metsissä naapurin poikien kanssa milloin mitäkin pyssyleikkejä 😀 Mulle on tärkeää, että Mineakin pääsee lähelle luontoa ja oppii sen merkityksen. Harmittaa oikein ettei nykyään tule käytyä samalla tavalla luonnossa edes marjastuksen avulla.

Mulla, kun kulkee kamera aina matkassa en malttanut jättää sitä autoon vaan oli pakko kuvailla kaunista luontoa. Luukki on kerrassaan mielettömän hieno paikka ja vaikka tällä kertaa kierrettiinkin vain hetken aikaa oltiin ihan lumoutuneita. Siellä oli myös makkaranpaistoa varten katos ja päätettiinkin mennä mahdollisimman pian uudestaan eväiden kera 🙂 Minskukin oli ihan innoissaan naureskellen ja kädet heiluen rintarepussa ♥ J hokikin, että miksei me olla käyty täällä jo aiemmin? No nyt aletaan käymään ihan varmasti!

Suunnatkaa tekin aina, kun mahdollista luonnon helmaan nauttimaan ♥

Hope you had a great and sunny week! Near here is outdoor place called Luukki. We went there at first time ever and it was so beautiful place ♥ I love to be at forrest and feel fresh air and just breath! Go to nature everytime when you got a change!

Ei kommentteja
Previous Post
16.9.2017
Next Post
16.9.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit