DECOR Lifie

Ruukku rakkautta

Ihanaa perjantaita teille!

Olin jo tovin etsinyt tietynlaista ruukkua takan päälle. Olin nähnyt eräässä Instagramin kuvassa ison savisen ruukun ja iskin siihen silmäni välittömästi! Olin kolunnut nettikaupat läpi, huudellut facebookin sisustussivustoilla ja kysellyt kaikki mahdolliset paikat läpim mutta kukaan ei tiennyt ruukun alkuperästä. Satuin käymään Espoossa Light & Style Outletissa pari viikkoa sitten ja siellä se oli just täydellinen ruukku. En voinut uskoa silmiäni, että ruukku oli lähempänä kuin osasinkaan odottaa. Oon käynyt kyseissä sisustusvalaisimien ja -tuotteiden maahantuojan outletissa aiemminkin ja nyt seuraava järjestetäänkin viikolla 38. Heillä on paljon vaihtuvuutta ja joskus saattaa tehdä löydön mallikappaleesta tai kyse on vain muutamasta tuotekappaleesta. Näin ollen voi myös löytää uniikkeja juttuja 😉 Vinkkinä muuten , että siitä lähetlä löytyy myös Lumenen tehtaanmyymälä!

Tällainen löytö tällä kertaa, mitäs pidätte? 


Me ollaan tosiaan saatu nauttia koko viikko äitini ja hänen miehensä kyläilystä <3 On ollut niin ihanaa saada viettää aikaa yhdessä, mutta aika meni vain harmittavan nopeasti. Tänään he joutuivat jo lähtemään takaisin Pohjanmaalle.  Itkusilmässä sitä joutuu aina hyvästelemään <3 On se ikävää, että meillä on niin paljon kilometrejä välissämme. Onneksi kuitenkin nähdään piakkoin veljeni pojan ristiäisissä <3

Rentouttavaa iltaa!

We had all week my mom and stepfather here with us <3 It’s been so lovely to spend time together! I’m so sad that they need to leave home today ;( I have been looking for one vase that I see in Instagram. I try to find it in all webstores, ask peoples in Facebook but nobody didn’t know where can I find that one. I went few weeks ago Light & Style outlet and there it was, the perfect vase! I like it so much and it totally same kind of I have been looking for. Next outlet is opening week 38, go there if you have a change! 

Have a lovely evening <3

Ei kommentteja
Previous Post
8.9.2017
Next Post
8.9.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!