DECOR Lifestyle Lifie

Sokeriton syyskuu

Pirtsakkaa syyskuun ensimmäistä päivää!

Niin se vain on myönnettävä, että kesä on ohitse ja syksy on virallisesti saapunut. Kyllähän tässä on syksyn tuntua jo hetken aikaa ollut ilmassa. Vaikka kesä onkin upeaa aikaa niin en voi sanoa ettenkö odottaisi syksyä. Syksyssä on jotain niin kaunista ja tunnelmallista, kuten talviajassa muutenkin. Onneksi kukkien avulla päästään vielä takaisin kesään, vaikka ulkona vihmoisi tuuli ja puut huojuisivat tuulen voimasta.

Ajateltiin J:n kanssa pitää sokeriton syyskuu. Idea lähti yhdeltä ystävältäni ja niinpä haastoin mukaan myös ystäväpariskuntamme, instagram seuraajani ja nyt myös teidät! Näin kesän herkuttelujen jälkeen ei oo yhtään pahaksi vähän katsoa syömisiään. Sokerin pois jättäminen saa toivottavasti aikaan turvotuksen poistumisen kropasta ja mielen virkeämmäksi. Omat paheeni on irtokarkit ja suklaa ja niitä söinkin parit viime päivät ;D Vaikka en voi sanoa, että niiden syöminen mitenkään överiksi olisi mennyt koskaan, otan haasteen vastaan innolla. On myös jännittävää haastaa itseään, koskaan, kun en ole aiemmin mitään vastaavia pitänyt. Sen verran mainitsen, että hunajan käyttö on sallittu. Muutenhan  loppuisi teen juominen tähän!

Eli siis, otatko haasteen vastaan ja pidät kanssani sokerittoman syyskuun? 

Toinen toisiamme tsempaten saadaan kuukausi kulumaan ja onhan se ihanaa saada kroppa kuntoon ja olo keveämmäksi, vai mitä? 😉

Vinkkinä muuten, että neilikoista saa kivan kimpun aikaan yhdistämällä ne eucalyptuksen kanssa! Oon ihan totaalisen rakastunut näihin Kähler desing kynttilänjalkoihin ja vaasiin <3 Mielettömän kaunis helmenhohtoinen pinta yhdistettynä ajattomaan muotoiluun iskee just nyt kovastikin ainakin itelleni. Löytyykö teiltä Omaggio-sarjaa kotoa?

Oikein ihanaa viikonlopun aloitusta teille sinne!

*yhteistyössä

Hi there and lovely day first of September! We start today sugar free month and I give you a challenge to join with us! Are you ready to take it? I hope after this month I feel better inside and outside.

I’m in loove in those candleholders and vase <3 Do you like it too?

No Comments
Previous Post
1.9.2017
Next Post
1.9.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Autumn vibes 🍂🍁
Kävin tänään työhaastattelussa ja julkaisin sitä koskien uuden IG-TV videon! Millä fiiliksillä te meette työhaastiksiin? Jännittääkö teitä koskaan?
.
.
#flower #flowerpower #kukkakimppu #syyskukka #flowerbouquet #bouquet #ihanakukkanen #autumnstyle #autumnvibes
  • Mainos/AD x @lindexofficial /
Winter I'm ready for you with my 🐻 coat! .
.
Oikein odotan jo, että saan heittää tämän ihanan teddytakin päälleni 🐻 Tykkäättekö yhtä paljon kuin mä?
.
.
  • Tänään tuli siivottua kunnolla ja ai, että oli ihana tulla puhtaaseen kotiin ❤️ Kivaa iltaa ihanaiset 😘
.
.
Have a relaxing evening people 💗
.
.
#olohuone #interior4you1 #interiorinspiration #instablogitfinland #livingroominterior #livingroomdecor #livingroomdecor #laatukaluste #nivalanlaatukaluste #flos2097 #ruokailutila #ruokapöytä #pyöreäpöytä #valkoinenkoti #valkoinenpöytä #diningtable #scandinavianhome #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome
  • Parasta just nyt ❤️ Vitsit tää viikko meni ihan super nopeesti! Mitäs vkl suunnitelmia teillä on? Ps. Nuo kukat sais viskata jo meneen 🙈
.
.
.
Home right now ❤️ Any plans for the weekend?
.
.
  • Miten teidän torstai on mennyt? Mulla oli tänään hammaslääkäri, kun pelkäsin mulla olevan elämäni eka reikä, mutta eipä ollutkaan, huh 👏🏻 Mitä tuntemuksia hammaslääkäri teissä aiheuttaa? 😁
.
.
.
How was your day sweeties? 💛
  • Voi Habitare minkä sisustusvimman sait aikaan 💭 Mietin mm. pitäisikö maalata tuo olohuoneen takaseinä beigeksi - mitäs sanotte? Storyista löydätte  Habitare fiiliksiä!
.
.
I was wondering that should I paint that livingroom wall to beige?
.
.
#sisustusinspiraatio #scandinavianhome #mynordicroom #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome

Follow Me!