DECOR Lifestyle Lifie

Sokeriton syyskuu

Pirtsakkaa syyskuun ensimmäistä päivää!

Niin se vain on myönnettävä, että kesä on ohitse ja syksy on virallisesti saapunut. Kyllähän tässä on syksyn tuntua jo hetken aikaa ollut ilmassa. Vaikka kesä onkin upeaa aikaa niin en voi sanoa ettenkö odottaisi syksyä. Syksyssä on jotain niin kaunista ja tunnelmallista, kuten talviajassa muutenkin. Onneksi kukkien avulla päästään vielä takaisin kesään, vaikka ulkona vihmoisi tuuli ja puut huojuisivat tuulen voimasta.

Ajateltiin J:n kanssa pitää sokeriton syyskuu. Idea lähti yhdeltä ystävältäni ja niinpä haastoin mukaan myös ystäväpariskuntamme, instagram seuraajani ja nyt myös teidät! Näin kesän herkuttelujen jälkeen ei oo yhtään pahaksi vähän katsoa syömisiään. Sokerin pois jättäminen saa toivottavasti aikaan turvotuksen poistumisen kropasta ja mielen virkeämmäksi. Omat paheeni on irtokarkit ja suklaa ja niitä söinkin parit viime päivät ;D Vaikka en voi sanoa, että niiden syöminen mitenkään överiksi olisi mennyt koskaan, otan haasteen vastaan innolla. On myös jännittävää haastaa itseään, koskaan, kun en ole aiemmin mitään vastaavia pitänyt. Sen verran mainitsen, että hunajan käyttö on sallittu. Muutenhan  loppuisi teen juominen tähän!

Eli siis, otatko haasteen vastaan ja pidät kanssani sokerittoman syyskuun? 

Toinen toisiamme tsempaten saadaan kuukausi kulumaan ja onhan se ihanaa saada kroppa kuntoon ja olo keveämmäksi, vai mitä? 😉

Vinkkinä muuten, että neilikoista saa kivan kimpun aikaan yhdistämällä ne eucalyptuksen kanssa! Oon ihan totaalisen rakastunut näihin Kähler desing kynttilänjalkoihin ja vaasiin <3 Mielettömän kaunis helmenhohtoinen pinta yhdistettynä ajattomaan muotoiluun iskee just nyt kovastikin ainakin itelleni. Löytyykö teiltä Omaggio-sarjaa kotoa?

Oikein ihanaa viikonlopun aloitusta teille sinne!

*yhteistyössä

Hi there and lovely day first of September! We start today sugar free month and I give you a challenge to join with us! Are you ready to take it? I hope after this month I feel better inside and outside.

I’m in loove in those candleholders and vase <3 Do you like it too?

Ei kommentteja
Previous Post
1.9.2017
Next Post
1.9.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!