DECOR Lifestyle Lifie

Sokeriton syyskuu

Pirtsakkaa syyskuun ensimmäistä päivää!

Niin se vain on myönnettävä, että kesä on ohitse ja syksy on virallisesti saapunut. Kyllähän tässä on syksyn tuntua jo hetken aikaa ollut ilmassa. Vaikka kesä onkin upeaa aikaa niin en voi sanoa ettenkö odottaisi syksyä. Syksyssä on jotain niin kaunista ja tunnelmallista, kuten talviajassa muutenkin. Onneksi kukkien avulla päästään vielä takaisin kesään, vaikka ulkona vihmoisi tuuli ja puut huojuisivat tuulen voimasta.

Ajateltiin J:n kanssa pitää sokeriton syyskuu. Idea lähti yhdeltä ystävältäni ja niinpä haastoin mukaan myös ystäväpariskuntamme, instagram seuraajani ja nyt myös teidät! Näin kesän herkuttelujen jälkeen ei oo yhtään pahaksi vähän katsoa syömisiään. Sokerin pois jättäminen saa toivottavasti aikaan turvotuksen poistumisen kropasta ja mielen virkeämmäksi. Omat paheeni on irtokarkit ja suklaa ja niitä söinkin parit viime päivät ;D Vaikka en voi sanoa, että niiden syöminen mitenkään överiksi olisi mennyt koskaan, otan haasteen vastaan innolla. On myös jännittävää haastaa itseään, koskaan, kun en ole aiemmin mitään vastaavia pitänyt. Sen verran mainitsen, että hunajan käyttö on sallittu. Muutenhan  loppuisi teen juominen tähän!

Eli siis, otatko haasteen vastaan ja pidät kanssani sokerittoman syyskuun? 

Toinen toisiamme tsempaten saadaan kuukausi kulumaan ja onhan se ihanaa saada kroppa kuntoon ja olo keveämmäksi, vai mitä? 😉

Vinkkinä muuten, että neilikoista saa kivan kimpun aikaan yhdistämällä ne eucalyptuksen kanssa! Oon ihan totaalisen rakastunut näihin Kähler desing kynttilänjalkoihin ja vaasiin <3 Mielettömän kaunis helmenhohtoinen pinta yhdistettynä ajattomaan muotoiluun iskee just nyt kovastikin ainakin itelleni. Löytyykö teiltä Omaggio-sarjaa kotoa?

Oikein ihanaa viikonlopun aloitusta teille sinne!

*yhteistyössä

Hi there and lovely day first of September! We start today sugar free month and I give you a challenge to join with us! Are you ready to take it? I hope after this month I feel better inside and outside.

I’m in loove in those candleholders and vase <3 Do you like it too?

No Comments
Previous Post
1.9.2017
Next Post
1.9.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @lapland_hotels
Viime viikonloppuna vietin #mytime aikaa upeassa Tampereen @lapland_hotels issa 💭🖤 Näin siellä muutamia kavereita ja pääsin osallistumaan upeaan Winemaker's Dinneriin, joka oli🌲/5
Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, joten suosittelen #pohjoinenstaycation irtiottoa yksin tai yhdessä ✨
Mites teidän viikonloppu meni?  #staycation #laplandhotelstampere
  • My Valentine now & forever❤️ Ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille sinne 💋💋
  • Tuhannet kiitokset teille ihanat kaikista viesteistä ja kommenteista ero asiaan liittyen ❤️🙏🏻 Helpotti saada sanottua asia ulos, vaikka se yhtä aikaa jännitti. 
Helppoa tämä ei ole, vaikka päätös onkin oma. On vain mentävä eteenpäin ja annettava ajan kulua 🕊️ Kuva: @inanen
  • Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan ja me jatketaan Jannen kanssa tästä eteenpäin eri teitä. Avaan asiaa sen verran, että päätös on ollut kokonaan mun ja Janne on aivan mielettömän hieno ihminen ja upea isä meidän tyttärelle❤️ Upeinta mitä ollaan yhdessä saatu aikaan on Minea ja siitä oon ikuisesti kiitollinen ❤️🙏🏻Sairastumisen jälkeen asioita vain ajattelee eri tavalla ja se on vaikuttanut mun päätökseen. Muutot uusiin asuntoihin on jo kuun lopussa, joten seuraavaksi aletaan pakkailemaan. Toivon teiltä rauhaa asian osalta ja palaan asiaan myöhemmin, jos siltä tuntuu.

From now on we go separate ways with Janne. This is my decicion and I'm so thankful that  Minea has so amazing father ❤️🙏🏻
  • Kaupallinen yhteistyö @newbielovers 🐰 Minea on aivan erityisen ihastunut uusiin #newbie sisustusmalliston tuotteisiin ja etenkin näihin matkalaukkuihin💗 swaippaa lähikuviin 💼
Mitäs tykkäätte?

#newbie #newbielovers #newbie10years #thenewbieroom #newbieborastapeter #borastapeter #newbiewallpaper
  • 💗 WORLD CANCER DAY 💗
Tämä päivä iskee ja kovaa, mutta tässä sitä ollaan entistä vahvempana kaiken sen koettelemuksen jälkeen. Se valtava koettelemus on jättänyt ikuiset arvet, mutta ne tekee musta sellasen kuin oon nyt 💪🏻
Tämä päivä on meille syövän läpikäyneille ja niille, jotka ovat sen vuoksi tärkeän ihmisen menettäneet ❤️
#fuckcancer

Follow Me!