DECOR Lifestyle Lifie

Sokeriton syyskuu

Pirtsakkaa syyskuun ensimmäistä päivää!

Niin se vain on myönnettävä, että kesä on ohitse ja syksy on virallisesti saapunut. Kyllähän tässä on syksyn tuntua jo hetken aikaa ollut ilmassa. Vaikka kesä onkin upeaa aikaa niin en voi sanoa ettenkö odottaisi syksyä. Syksyssä on jotain niin kaunista ja tunnelmallista, kuten talviajassa muutenkin. Onneksi kukkien avulla päästään vielä takaisin kesään, vaikka ulkona vihmoisi tuuli ja puut huojuisivat tuulen voimasta.

Ajateltiin J:n kanssa pitää sokeriton syyskuu. Idea lähti yhdeltä ystävältäni ja niinpä haastoin mukaan myös ystäväpariskuntamme, instagram seuraajani ja nyt myös teidät! Näin kesän herkuttelujen jälkeen ei oo yhtään pahaksi vähän katsoa syömisiään. Sokerin pois jättäminen saa toivottavasti aikaan turvotuksen poistumisen kropasta ja mielen virkeämmäksi. Omat paheeni on irtokarkit ja suklaa ja niitä söinkin parit viime päivät ;D Vaikka en voi sanoa, että niiden syöminen mitenkään överiksi olisi mennyt koskaan, otan haasteen vastaan innolla. On myös jännittävää haastaa itseään, koskaan, kun en ole aiemmin mitään vastaavia pitänyt. Sen verran mainitsen, että hunajan käyttö on sallittu. Muutenhan  loppuisi teen juominen tähän!

Eli siis, otatko haasteen vastaan ja pidät kanssani sokerittoman syyskuun? 

Toinen toisiamme tsempaten saadaan kuukausi kulumaan ja onhan se ihanaa saada kroppa kuntoon ja olo keveämmäksi, vai mitä? 😉

Vinkkinä muuten, että neilikoista saa kivan kimpun aikaan yhdistämällä ne eucalyptuksen kanssa! Oon ihan totaalisen rakastunut näihin Kähler desing kynttilänjalkoihin ja vaasiin <3 Mielettömän kaunis helmenhohtoinen pinta yhdistettynä ajattomaan muotoiluun iskee just nyt kovastikin ainakin itelleni. Löytyykö teiltä Omaggio-sarjaa kotoa?

Oikein ihanaa viikonlopun aloitusta teille sinne!

*yhteistyössä

Hi there and lovely day first of September! We start today sugar free month and I give you a challenge to join with us! Are you ready to take it? I hope after this month I feel better inside and outside.

I’m in loove in those candleholders and vase <3 Do you like it too?

Ei kommentteja
Previous Post
1.9.2017
Next Post
1.9.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!