DECOR Lifestyle Lifie

Tärpit Habitareen 2017

kuva: IKEA

Huomenna alkaa odotetut Habitare messut ja poimin teille muutamia vinkkejä, joita ei kannata missata. Ensinnäkin Instagramin puolella on jaossa vielä 2 kpl lippupaketti ja osallistumisaikaa on tänään klo. 21.00 sieltä siis kokeilemaan arpaonnea 🙂 Tänä vuonna messuilla on luvassa niin paljon kaikkea mielenkiintoista ohjelmaa ja upeita brändejä! Olenkin enemmän kuin innoissani näistä messuista ja odotan sunnuntaina kuin kuuta nousevaa. Sohvan metsästys on edelleen menossa, joten katsotaan josko unelmiemme sohva tulisi vastaan.

Mutta siis mitäs tänä vuonna onkaan luvassa? 

IKEA haluaa tulla lähemmäksi meitä suomalaisia sisustajia ja he ovatkin tänä vuonna ensi kertaa mukana Habitaressa. Heidät löydät Ahead-alueen pääkäytävältä osastolta 6G50. Olin näkemässä Ikean uusimman kuvaston lanseerauksen, joten voin kertoa, että luvassa on mielettömän kauniita värejä ja materiaaleja.

HUOM; Osta messulippusi ennakkoon netistä, niin saat
IKEA FAMILY-jäsenenä kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla (norm. 16,-/kpl). Edun saat käyttämällä koodia IKEA.

” IKEA kutsuu sisustuksesta ja muotoilusta kiinnostuneet suomalaiset viihtymään ja osallistumaan Habitare-osastolleen, jossa olohuone muuttuu elohuoneeksi.
Messuosastollemme on suunniteltu muuntautuvilla huonekaluilla sisustusratkaisuja olohuoneen eri toiminnoille, muun muassa rentoutumiselle, seurustelulle,
levolle ja ruokailulle. ”

kuvat; DEKO 

Odotan innolla Anno-brändin paluuta! Hobby Hallinkin omistava SGN Group Oy osti Anno tuotemerkin Anttilan konkurssipesältä viime talvena. Uusi mallisto esitellään Habitaressa sekä samalla julkistetaan myös tieto jälleenmyyjistä. Luvassa on kuvien perusteella ainakin pestyä pellavaa, pehmeää samettia, sekä villaa. Heidät löytää osastoilta 6F48 ja 6P1

” Susanna Vento on suunnitellut tuotemerkille pienen Myrtillus-kokoelman, jossa on luonnonläheisiä materiaaleja ja vaikutteita suomalaisesta käsityöhistoriasta. ”

 

MUJI yksi maailman merkittävimmistä lifestyle-ketjuista, japanilainen MUJI, esittelee konseptinsa ensi kertaa Suomessa Habitare-messuilla. MUJIn tulee myös popup-myymälä Habitaren Ahead-muotoiluhalliin. MUJI on tunnettu vähäeleisen esteettisistä päivittäistavaroista, vaatteista ja kodintarvikkeista.  MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai on Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017 ja valitsee Habitaren kiinnostavimmat tuotteet ja ilmiöt.

Lisäksi aion vierailla näiden brandien osastoilla kurkkaamassa syksyn uutuuksia;

Familon – 6H50

Luhta Home – 6M49

HAVI’S – 6G48

Siluettiverstas – 6N80

be&liv – 6G40 

Lennol Oy – 6M61

Sessak – 6H1

Stockmann – 6F50

Itse olen messuilla sunnuntaina ja paikalla Keltainen keinutuolin osastolla 3C40 klo. 13.00-13.30 välisen ajan.

Tulkaahan moikkailemaan ja inspiroivia messuja!

 

 

 

2 Comments
Previous Post
12.9.2017
Next Post
12.9.2017

2 Comments

  • Ilkka Pekanheimo

    Olen arvioinut muutamia Habitare-messujen valaisinuutuuksia. Saa kommentoida

    • Marjut

      Kiitos kommentistasi, täytyykin käydä kurkkaamassa!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!