DECOR Lifestyle Lifie

Monday to sunday home

Sateista tiistaita!

Kylläpä on syksyinen keli vettä sataa ja on ihan harmaata! Me juostiin jo asioilla tuolla sateessa ja nyt onkin tämän päivän todo-lista taas hoidossa 🙂 Pysytellään kotona siihen asti, että meen illaksi töihin, joten toivotaan et vähän alkaisi sade loppumaan.

Jokos te ootte käyneet tutustumassa Espoon Mankkaalla avattuun Monday TO Sunday Home- liikkeeseen? Käväisin siellä jokunen aika sitten ja onneksi jälleen oli kamera mukana 🙂 Siis vitsi miten mielettömän ihana liike olikaan kyseessä. Oon kyllä Päiviä instagramissa seurannut, mutta liikkeessä käynti oli jo sellainen elämys itsessään että huh! Niin paljon ihania tuotteita ja niiden esillepano hivelivät silmiäni mihin tahansa katseeni käänsinkään. Päivillä oli aiemmin  paljon pienempi liike Kivenlahdessa ja he muuttivat  elokuussa isompiin tiloihin Mankkaan rouheaan teollisuuskiinteistöön. Samassa osoitteessa sijaitsee myös GardenLiving ja Country White. Ehkä muistatte minun olleen Garden Living lifestyleliikkeen avajaisissa kesällä. Nyt nämä kaikki kolme ihanaa liikettä sijaitsee saman katon alla ja Country Whitessa voit hengähtää kahvikupposen äärellä.

Monday TO Sunday Home liikkeeseen palatakseni, Päivi etsii inspiraatiota ympäri maailmaa. Hän saattaa tuoda vain pieniä eriä kauniita tuotteita matkalaukussaan reissuilta ja näin ollen valikoimissa onkin ihan todella uniikkeja juttuja. Päivi suunnittelee itse keramiikkaa, jotka valmistetaan Puolassa. Kuvissa näkyvät keramiikka tuotteet ovatkin juuri Päivin käsialaa. Valikoimissa on sisustustuotteiden lisäksi myös vaatteita ja asusteita. Vaikka liikkeen tyyli ei ihan varsinaisesti lähentele meidän kotia, on siinä suuri viehätys voima. Freesi, kevyt ja ilmava sisustus maanläheisin sävyin iskee varmasti moneen meistä ja lähtiessäni liikkeestä pääni pursusi uusia ideoita!

Vielä ei lähtenyt kotiinviemisiä, mutta muutamaan juttuun iskin silmäni aika kovastikin, joten katsotaan 😉

Sadepäivän kunniaksi hieman enemmän fiilisteltävää! Ja sadepäivänä voikin hyvin lähteä vaikka kurkkaaman näitä liikkeitä 😉

What a rainy day we have here, oh not good at all! Have you visit in lovely Sunday TO Monday Home store in Mankkaa? It’s absolutely a amazing with all decoration and products. I just love it! In same place there is Garden Living and Country White stores.

2 Comments
Previous Post
3.10.2017
Next Post
3.10.2017

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts