baby DECOR Lifestyle Lifie

One year birthday party

Kivaa sunnuntaita!

Nyt on aika teidänkin päästä viime viikonlopun juhlatunnelmiin! En voi sanoin kuvailla miten ihana päivä meillä oli ♥ Juhlittiin aika isolla porukalla neidin synttäreitä, vaikkakin paikalla oli vain meidän ihana ystäväpiirimme ♥ Halusin ehdottomasti, että Minean ensimmäiset synttärit on aivan samanlaiset juhlat kuin tulevinakin vuosina, vaikka hän ei varmaankaan näistä vielä mitään muista. Aikanaan voidaan sitten näyttää valokuvia hänen ensimmäisistä juhlista ♥ Toki tiedän, että juhlat voi olla juhlat ilman, että on koristeet sun muut jutut! Mä nyt satun pitämään juhlien järjestämisestä niin paljon, että mielelläni näen vaivaa 🙂

Koristeet tilattiin jo hyvissä ajoin Juhlahumun* verkkokaupasta. Heillä löytyy laaja valikoima ihania juhlatarvikkeita kaikenlaisiin juhliin. Juhlahumusta voi etsiä tuotteita värimaailmalla tai juhlan teeman mukaan. Meillä ei tosiaan ollut mitään varsinaista teemaa juhlissa tänä vuonna, mutta katsotaan sitten ensi vuonna mikä on neidin hittijuttu 😉 Vaaleanpuna-valko-hopeisella värimaailmalla saatiin aikaan ihanan tyttömäinen koristelu. Metallinhohtoiset ilmapallot, paperiviuhkat, nimikirjaimet foliopalloilla, pom pomssit, lippunauha, kirjainbanneri, numeropallo sekä pandapallo oli kertakaikkisen söpöjä pienen tytön juhlissa. Arvatkaapa vaan oliko Minsku innoissaan kaikista ilmapalloista! Ja niin oli kaikki muutkin lapset, jotka tulivat juhlimaan kanssamme. Koristeilla saa helposti ja kätevästi kodin juhlatunnelmaan eikä olla vieläkään niistä luovuttu 😀 Ehkä pikkuhiljaa ensi viikon aikana kerätään koristeet talteen.

Tarjoilupöytään valitsin Juhlahumusta kertakäyttöiset isot ja pienet lautaset, mukit, pillit ja servetit. Ne sopivat värimaailmaan kauniisti ja kultaiset yksityiskohdat viimeistelivät kokonaisuuden. Kertakäyttöisillä tuotteilla päästiin vähemmällä tiskaamisella ja siivoamisella 😉

Juhlat oli kaikenkaikkiaan täydellisen onnistuneet ja palaan teille vielä erillisellä postauksella tarjottaviin ♥

Juhlahumua tarjoaa lukijoilleni -10 % alennuksen kaikista ostoksista ja etu on voimassa 30.11.2017 Edun saa syöttämällä koodin “lovingwhitestyle” ostoskorissa kuponki kohtaan.

We had a such a lovely Minea’s birthday party last weekend ♥ These Juhlahumua decoration was so cute and so easy to use. I love to organize all kind of party and these was once in a life time ♥

*yhteistyössä Juhlahumua

 

Ei kommentteja
Previous Post
15.10.2017
Next Post
15.10.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!