DECOR Lifestyle Lifie

Ruusuja & kuulumiset

Tunnelmallista iltaa!

Meillä on J:n vanhemmat kylässä, joten täällä on ollut aikas vauhdikas viikko! He ovat täällä viettämässä syyslomaa ja huomenna suuntaavat takaisin pohjoiseen. Siellä on muuten jo satanut ensilumi!

Mutta siis nyt ehdin hetkeksi istuutumaan koneen ääreen kertoakseni teille pikaiset kuulumiset. Me ollaan käyty keskustassa, ( jossa muuten kuvasin yhden uuden liikkeen, jonka esittelen teille myöhemmin ), kahviteltu, ulkoiltu ja syöty hyvin. Niin ja pari työvuoroakin on tullut tehtyä tälle viikolle. Olenpahan ehtinyt vähän siivoilemaan myös kaappeja, joka on ollut listalla jo kauan aikaa. Laitoin aika rankalla kädellä pois tavaraa mitä en oo hetkeen käyttänyt tai mille ei oo ollut paikkaa. Mietin muuten laitanko tavarat täällä blogin puolella myyntiin vai facebookin sivulla..? Toiveissa olisi, että tavarat menisi ilman postitteluja. Onko siellä kiinnostuneita kuulemaan lisää?

Eilisellä kauppareissulla matkaani lähti pari kimppua näitä Pirkan Roosa nauhan vaaleanpunaisia ruusuja. Niin kauniita ja upeaa, kun osa rahoista menee todella tärkeän asian hyväksi.

Huomenna meillä on edessä ihanan pienen pojan ristiäiset <3 Näihin tunnelmiin, hyvää yötä sinne teille!

We have J:s parents here with us all the week and tomorrow they are going back home. There has been snowing already, can you believe it? We have so lovely time together ♥ Love this pink roses ♥ Have a wonderful evening!

2 Comments
Previous Post
21.10.2017
Next Post
21.10.2017

2 Comments

  • Milla - Sukhimatot

    Ensilumi tuntuu kyllä aika uskomattomalta!
    Kauniita kuvia, teillä on niin ihanan tunnelmallista joka paikassa. Ruusut <3

    • Marjut

      Voi kunpa saisimme tännekkin edes valkoisen joulun <3 Kiitos kauniista sanoistasi <3 Ihanaa päivää!

Leave a Reply

Artikkelit