baby DECOR Lifestyle Lifie

Suloiset mammutit

Pirtsakkaa tiistaita!

Mitenkäs siellä on viikko lähtenyt käyntiin? Me tehtiin eilen yllätysvierailu ystäviemme luokse ja illan olin töissä. Tänäänkin on luvassa iltavuoro, mutta seuraava vuoro on vasta sunnuntaina 🙂  Vitsit miten kauniita aamuja täällä on ollut, kuura maassa ja muutamia asteita pakkasta <3 Ah, en malta odottaa ensilumen tuloa!

Kurkataanpas pitkästä aikaa neidin huoneeseen! Mitään sen ihmeempää ei huoneen sisustuksen osalta ole tapahtunut, mutta kuten huomaatte on meille muuttanut pari karvaista ystävää <3 Hankittiin Minealle synttärilahjaksi nämä söpöt mammutit. Tilattiin ne Miniroomin sivuilta ja paketti saapui päivässä perille (samaisesta verkkokaupasta on hankittu myös Minean huoneessa oleva katosverho).

Minea on aina niin innoissaan kaikista keinuista niin saakin nyt kiikkailla sitten kotonakin 🙂 Ja ellei kiikkailla niin vähintäänkin mammutteja käydään aijaamassa tuon tuosta. Pienempää mammuttia neiti vetelee perässään pitkin asuntoa, mutta mammutti ei kyllä ihan kokoaikaa neidin perässä kerkeä pysyä 😀 Pakko myöntää, että mammutit sopii aika kivasti myös tyyliltä ja väriltään meidän sisustukseen, vai mitä?

Niin söpöjä otuksia, eikös? Ihanaa päivää murut <3

This time we are in Minea’s room. We had couple new flurry friends here <3 Those are our birthday gift to Minea. We ordered them at Miniroom. Minea loves them so much and gives hugs and kisses all the time <3 Have a lovely day!

Ei kommentteja
Previous Post
24.10.2017
Next Post
24.10.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit