beauty Lifie style

Syksyisempi tyyli + alekoodi

Ihanaa alkanutta viikkoa ja lokakuuta!

Näin syksyn tullen tekee mieli laittaa sisustuksen lisäksi omaa lookkia uuteen uskoon. Ja mikäs sen parempi keino kuin kampaajalla käynti! Se on ihan parasta hemmottelua arjen keskellä ja vieläpä omaa aikaa 😉 Viime kampaamokäynnistä onkin hyvä tovi ja pidemmän aikaa oon ite värjänny vain tyvikasvua kotona. En oo mikään värjäysexpertti, mutta jotenkin sen oon värjäyksen onnistumaan peilin avulla kikkaillen ;D Nyt kaipasin ehkä jopa hieman tylsään tukkaani jotain eloa ja lämpimämpää sävyä. Toisaalta myös vaaleaa väriä on havitellut takaisin, mutta ihan radikaalisti en kyllä uskaltaisi siihen vaihtaa. Ehkä ensi kesään mennessä voisi vaalentaa raidoittamalla pikku hiljaa. Mitenköhän muuten Minea reagoisi blondiin äitiin? 🙂

Istahdin reilu viikko sitten Helsingin Viikissä sijaitsevaan Lux Salon kampaamon tuoliin. Kerroin toiveistani hiusten suhteen ihanalle Marialle, joka on toimii myös liikkeen omistaja, ja hän tiesi heti minkälaista lopputulosta hakisin. Täytyy sanoa, että mun mielestä on tosi tärkeää, että tietää kampaajan ymmärtävän sun toiveet lopputuloksen suhteen. Joskus, kun on käynyt niinkin ettei lopputulema vastaan yhtään sitä mitä itse on toivonut ja yrittänyt selittää. Kuvankin voi ottaa mukaan ja sillä voi yrittää myös näyttää minkälaista tyyliä on etsimässä. Tietysti meillä kaikilla on erilaiset hiukset ja värit vaikuttaa eri tavoilla.

Luottavaisin mielin rentoudun penkin uumenissa lehti kädessäni ja odotin lopputulosta. Pistin merkille liikkeessä ollessani miten ihanasti ja iloisesti asiakkaita palveltiin ja kuinka lämmin ilmapiiri liikkeessä vallitsi <3 Aina tuntuu, että jokapaikassa on hirveä kiirus ja ihmiset sitä myötä vähän kireitäkin. Asiakaspalvelu työssä, kun itsekkin on niin arvostaa miellyttävää ja iloista asiakaskohtaamista. Siitä tulee hyvä mieli molemmin puolin ja varmasti näin oli myös niille suloisille mummoille, jotka kävivät aikaa varaamassa minun siellä ollessani 🙂

Olin jo pesun jälkeen varma, että hiuksista tuli just täydelliset, vaikka hiukset oli vielä märkänä. Ja niin se päähieronta pesun yhteydessä oli taivaallista! Väri yleensä vaalenee kuivauksen yhteydessä. Föönauksen jälkeen napsastiin vielä sentin verran huonoja latvoja pois. Lopuksi Maria hieman kiharsi hiuksiani ja lopputulos oli ihan 10+ !! Siis just sellaset mitä odotin niiden olevan ja onneksi mun hiukset otti vaalennusaineen hyvin vastaan, joka edesauttoi oikean sävyn saamista. Hiukseni saivat kaivattua lämpöä ja kauniin liukuvärjäyksen.

Halusin ehdottomasti suositella myös teille tätä ammattitaitoista ja osaavaa Lux Salon kampaamoa! Tätä on vuorovaikutus parhaimmillaan ja voi olla varma, että sinua ymmärretään 🙂

Lux Salon kampaamo haluaa tarjota lukijoilleni -15% alennuksen kaikista hiuspalveluista! Edun saa varaamalla ajan puhelimitse, tiedot löydät täältä ja kertomalla puhelimessa koodin marjutlux. Etú on voimassa ennen 31.10.17 varattuun aikaan.

Tämä upea etu kannattaa nyt käyttää olet sitten esim.  leikkausta tai värjäystä vailla!

Uusi look piristää myös kivasti ja kotonakin sai kivoja kehuja 😉 Omasta puolestani voin vain suositella lämpimästi!

Mitäs pidätte?

coat / SUBWAY CLOTHING* jeans / GINA TRICOT shirt / MOHITO shoes / ZARA scarf / LV bag / GUESS

*yhteistyössä

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat, hurja muutos eikö?

I love my new hair and it just like I dream it to be! I gladly recommend to you this professional Lux Salon! They offer to you -15% discount all hair services booking time by phone. Use code luxmarjut and it is in force before 31.10.17 booked times.

2 Comments
Previous Post
2.10.2017
Next Post
2.10.2017

2 Comments

 • Jani-75

  Hienot kengät:)

  • Marjut

   Voi kiitos, ne onkin yhdet lempparini <3 Vaikkakin nykyään vähemmän käytössä!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
 • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍

Seuraa minua!