beauty Lifie style

Syksyisempi tyyli + alekoodi

Ihanaa alkanutta viikkoa ja lokakuuta!

Näin syksyn tullen tekee mieli laittaa sisustuksen lisäksi omaa lookkia uuteen uskoon. Ja mikäs sen parempi keino kuin kampaajalla käynti! Se on ihan parasta hemmottelua arjen keskellä ja vieläpä omaa aikaa 😉 Viime kampaamokäynnistä onkin hyvä tovi ja pidemmän aikaa oon ite värjänny vain tyvikasvua kotona. En oo mikään värjäysexpertti, mutta jotenkin sen oon värjäyksen onnistumaan peilin avulla kikkaillen ;D Nyt kaipasin ehkä jopa hieman tylsään tukkaani jotain eloa ja lämpimämpää sävyä. Toisaalta myös vaaleaa väriä on havitellut takaisin, mutta ihan radikaalisti en kyllä uskaltaisi siihen vaihtaa. Ehkä ensi kesään mennessä voisi vaalentaa raidoittamalla pikku hiljaa. Mitenköhän muuten Minea reagoisi blondiin äitiin? 🙂

Istahdin reilu viikko sitten Helsingin Viikissä sijaitsevaan Lux Salon kampaamon tuoliin. Kerroin toiveistani hiusten suhteen ihanalle Marialle, joka on toimii myös liikkeen omistaja, ja hän tiesi heti minkälaista lopputulosta hakisin. Täytyy sanoa, että mun mielestä on tosi tärkeää, että tietää kampaajan ymmärtävän sun toiveet lopputuloksen suhteen. Joskus, kun on käynyt niinkin ettei lopputulema vastaan yhtään sitä mitä itse on toivonut ja yrittänyt selittää. Kuvankin voi ottaa mukaan ja sillä voi yrittää myös näyttää minkälaista tyyliä on etsimässä. Tietysti meillä kaikilla on erilaiset hiukset ja värit vaikuttaa eri tavoilla.

Luottavaisin mielin rentoudun penkin uumenissa lehti kädessäni ja odotin lopputulosta. Pistin merkille liikkeessä ollessani miten ihanasti ja iloisesti asiakkaita palveltiin ja kuinka lämmin ilmapiiri liikkeessä vallitsi <3 Aina tuntuu, että jokapaikassa on hirveä kiirus ja ihmiset sitä myötä vähän kireitäkin. Asiakaspalvelu työssä, kun itsekkin on niin arvostaa miellyttävää ja iloista asiakaskohtaamista. Siitä tulee hyvä mieli molemmin puolin ja varmasti näin oli myös niille suloisille mummoille, jotka kävivät aikaa varaamassa minun siellä ollessani 🙂

Olin jo pesun jälkeen varma, että hiuksista tuli just täydelliset, vaikka hiukset oli vielä märkänä. Ja niin se päähieronta pesun yhteydessä oli taivaallista! Väri yleensä vaalenee kuivauksen yhteydessä. Föönauksen jälkeen napsastiin vielä sentin verran huonoja latvoja pois. Lopuksi Maria hieman kiharsi hiuksiani ja lopputulos oli ihan 10+ !! Siis just sellaset mitä odotin niiden olevan ja onneksi mun hiukset otti vaalennusaineen hyvin vastaan, joka edesauttoi oikean sävyn saamista. Hiukseni saivat kaivattua lämpöä ja kauniin liukuvärjäyksen.

Halusin ehdottomasti suositella myös teille tätä ammattitaitoista ja osaavaa Lux Salon kampaamoa! Tätä on vuorovaikutus parhaimmillaan ja voi olla varma, että sinua ymmärretään 🙂

Lux Salon kampaamo haluaa tarjota lukijoilleni -15% alennuksen kaikista hiuspalveluista! Edun saa varaamalla ajan puhelimitse, tiedot löydät täältä ja kertomalla puhelimessa koodin marjutlux. Etú on voimassa ennen 31.10.17 varattuun aikaan.

Tämä upea etu kannattaa nyt käyttää olet sitten esim.  leikkausta tai värjäystä vailla!

Uusi look piristää myös kivasti ja kotonakin sai kivoja kehuja 😉 Omasta puolestani voin vain suositella lämpimästi!

Mitäs pidätte?

coat / SUBWAY CLOTHING* jeans / GINA TRICOT shirt / MOHITO shoes / ZARA scarf / LV bag / GUESS

*yhteistyössä

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat, hurja muutos eikö?

I love my new hair and it just like I dream it to be! I gladly recommend to you this professional Lux Salon! They offer to you -15% discount all hair services booking time by phone. Use code luxmarjut and it is in force before 31.10.17 booked times.

2 Comments
Previous Post
2.10.2017
Next Post
2.10.2017

2 Comments

 • Jani-75

  Hienot kengät:)

  • Marjut

   Voi kiitos, ne onkin yhdet lempparini <3 Vaikkakin nykyään vähemmän käytössä!

Leave a Reply

Instagram

 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!