beauty Lifie style

Syksyisempi tyyli + alekoodi

Ihanaa alkanutta viikkoa ja lokakuuta!

Näin syksyn tullen tekee mieli laittaa sisustuksen lisäksi omaa lookkia uuteen uskoon. Ja mikäs sen parempi keino kuin kampaajalla käynti! Se on ihan parasta hemmottelua arjen keskellä ja vieläpä omaa aikaa 😉 Viime kampaamokäynnistä onkin hyvä tovi ja pidemmän aikaa oon ite värjänny vain tyvikasvua kotona. En oo mikään värjäysexpertti, mutta jotenkin sen oon värjäyksen onnistumaan peilin avulla kikkaillen ;D Nyt kaipasin ehkä jopa hieman tylsään tukkaani jotain eloa ja lämpimämpää sävyä. Toisaalta myös vaaleaa väriä on havitellut takaisin, mutta ihan radikaalisti en kyllä uskaltaisi siihen vaihtaa. Ehkä ensi kesään mennessä voisi vaalentaa raidoittamalla pikku hiljaa. Mitenköhän muuten Minea reagoisi blondiin äitiin? 🙂

Istahdin reilu viikko sitten Helsingin Viikissä sijaitsevaan Lux Salon kampaamon tuoliin. Kerroin toiveistani hiusten suhteen ihanalle Marialle, joka on toimii myös liikkeen omistaja, ja hän tiesi heti minkälaista lopputulosta hakisin. Täytyy sanoa, että mun mielestä on tosi tärkeää, että tietää kampaajan ymmärtävän sun toiveet lopputuloksen suhteen. Joskus, kun on käynyt niinkin ettei lopputulema vastaan yhtään sitä mitä itse on toivonut ja yrittänyt selittää. Kuvankin voi ottaa mukaan ja sillä voi yrittää myös näyttää minkälaista tyyliä on etsimässä. Tietysti meillä kaikilla on erilaiset hiukset ja värit vaikuttaa eri tavoilla.

Luottavaisin mielin rentoudun penkin uumenissa lehti kädessäni ja odotin lopputulosta. Pistin merkille liikkeessä ollessani miten ihanasti ja iloisesti asiakkaita palveltiin ja kuinka lämmin ilmapiiri liikkeessä vallitsi <3 Aina tuntuu, että jokapaikassa on hirveä kiirus ja ihmiset sitä myötä vähän kireitäkin. Asiakaspalvelu työssä, kun itsekkin on niin arvostaa miellyttävää ja iloista asiakaskohtaamista. Siitä tulee hyvä mieli molemmin puolin ja varmasti näin oli myös niille suloisille mummoille, jotka kävivät aikaa varaamassa minun siellä ollessani 🙂

Olin jo pesun jälkeen varma, että hiuksista tuli just täydelliset, vaikka hiukset oli vielä märkänä. Ja niin se päähieronta pesun yhteydessä oli taivaallista! Väri yleensä vaalenee kuivauksen yhteydessä. Föönauksen jälkeen napsastiin vielä sentin verran huonoja latvoja pois. Lopuksi Maria hieman kiharsi hiuksiani ja lopputulos oli ihan 10+ !! Siis just sellaset mitä odotin niiden olevan ja onneksi mun hiukset otti vaalennusaineen hyvin vastaan, joka edesauttoi oikean sävyn saamista. Hiukseni saivat kaivattua lämpöä ja kauniin liukuvärjäyksen.

Halusin ehdottomasti suositella myös teille tätä ammattitaitoista ja osaavaa Lux Salon kampaamoa! Tätä on vuorovaikutus parhaimmillaan ja voi olla varma, että sinua ymmärretään 🙂

Lux Salon kampaamo haluaa tarjota lukijoilleni -15% alennuksen kaikista hiuspalveluista! Edun saa varaamalla ajan puhelimitse, tiedot löydät täältä ja kertomalla puhelimessa koodin marjutlux. Etú on voimassa ennen 31.10.17 varattuun aikaan.

Tämä upea etu kannattaa nyt käyttää olet sitten esim.  leikkausta tai värjäystä vailla!

Uusi look piristää myös kivasti ja kotonakin sai kivoja kehuja 😉 Omasta puolestani voin vain suositella lämpimästi!

Mitäs pidätte?

coat / SUBWAY CLOTHING* jeans / GINA TRICOT shirt / MOHITO shoes / ZARA scarf / LV bag / GUESS

*yhteistyössä

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat, hurja muutos eikö?

I love my new hair and it just like I dream it to be! I gladly recommend to you this professional Lux Salon! They offer to you -15% discount all hair services booking time by phone. Use code luxmarjut and it is in force before 31.10.17 booked times.

2 Comments
Previous Post
2.10.2017
Next Post
2.10.2017

2 Comments

 • Jani-75

  Hienot kengät:)

  • Marjut

   Voi kiitos, ne onkin yhdet lempparini <3 Vaikkakin nykyään vähemmän käytössä!

Leave a Reply

Instagram

 • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
 • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
 • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
 • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
 • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha
 • Has anybody else already put Christmas lights?🙈 I LOVE Christmas and I can't help myself about it😁 Have a lovely new week ♡ .
.
.
.
.
.
#livingroom #christmas #christmaslight #interior #candles

Follow Me!