DECOR Lifestyle Lifie

Makuuhuoneen hygge

Ihanaa marraskuun ensimmäistä iltaa ♥

Uskomatonta, että ollaan jo niin lähellä joulua ja vuodenvaihdetta! Mähän voisin jo kohta kantaa kuusen sisälle, mutta pakko varmaan odotella sen kans ens kuun puolelle 😉 Harmi vaan, että lumi on enään muisto vain eikä saatu nauttia siitä paria päivää pidempään. Mun ihanne keli talviaikaan olisi lunta, pieni pakkanen ja aurinko ♥ Toivotaan, että tuollaisista keleistä päästäisiin pian nauttimaan!

Talvifiilistelystä päästäänkin makuuhuoneen hieman tummempaan ilmeeseen. Kaivoin kaapista tämän ihanan torkkupeiton, jonka viime vuonna hankin Sisustusliike Dreamsista. Torkkupeiton kaveriksi löysin Eurokankaasta ruskean tyynynpäällisen. Keinonahkainen tyynynpäällinen on tosi pehmeää matskua ja tuo kivasti särmää huoneen muuhun ilmeeseen. Aika pienellä muutoksella saa aikaan ihan eri tunnelman vai mitä?

Kynttilöitä, pehmeitä torkkuja ja lämmintä nautittavaa, siitä on hyggeily tehty ♥

Iskeekö teihin tämä tummempi ilme makuuhuoneessa?

Have a lovely 1st of November ♥ I can’t believe that we are so close to christmas and new year! Hopefully we get soon snow because first time it melt only fiew days. I could already bring christmas tree inside but maybe I should wait until next month 😉

This time we had little bit darker bedroom. This flurry blanket and new pillow looks so cozy, do you think? Candels, blankets and some hot drink ♥

8 Comments
Previous Post
1.11.2017
Next Post
1.11.2017

8 Comments

 • Chandelierhome

  Voi harmi kun sieltä lumet kaikkos. Meillä on paljon lunta ja just pieni pakkanen kera auringon. Asutaan mäkisellä kylällä maaseudulla niin tänne tulee aikaisin lumi ja lähtee myös vikana, liian pitkälle kestää sulaminen 😀

  • Marjut

   Voi vitsi miten ihanaa <3 Toki kesän odotus voi tuntua pitkältä 😀 Nauttikaa siellä 🙂

 • Milla - Sukhimatot

  Hyggeily on ihanaa (inspiroinut meitäkin viime aikoina).
  Tuo makuuhuone on niin kaunis ja tunnelmallinen, juuri täydellinen kylmien kuukausien piilopaikka!

  • Marjut

   Eikö ookkin <3 Ja miten ihanaa onkin pakkaspäivän jälkeen käpertyä kuuman kaakaon kera sohvalle kynttilän valoon, ah! Mukavaa iltaa 🙂

 • Rebecca

  Niiiiiin nättiä ????

  • Marjut

   Voi kiitos sinä ihana ja kiitos, että jaksoit jättää kommentin <3 😉

 • Jenni

  Mistä tuo makuuhuoneen lattialla oleva ihanan värinen talja? ♥ meiltä löytyy valkoisia monen monta, mutta tuo näyttää niin hyvältä♥

  • Marjut

   Kiitos se on Askosta ostettu ja niitä pitäisi olla edelleen valikoimissa 🙂 Se on kyllä just ihanan värinen <3 Mukavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!