Lifestyle Lifie style

Pehmeitä neuleita + alekoodi

Moikkamoi!

Viikko on jo puolessa välissä, jee! Vaikkakin sunnuntaina on työvuoro, on viikonloppu aina viikonloppu 🙂 Onko jo jotain suunnitelmia loppuviikolle? Kenties joululahjaostoksia? 

Näin kun ollaan vuoden pimeimmässä ja kylmimässä ajassa, on ihan parasta pukea päälle lämmin neule. Mun kaapista löytyy useampikin muhkea neule ja nyt uusimpana tämä super ihana neuletakki. Tykkään etenkin sen pituudesta ja sävystä. Klassisen kaunis ja ajaton neule sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen riippuen mitä muuta sen kanssa pukee. Mikäs sen parempi vaate ihan farkkujen pariksi kuin lämmittävä neule ja lisäämällä asuun vaikka kauluspaidan neuleen alle saat kokonaisuudesta astetta siistimmän. Hameeseen yhdistettynä neule toimii rentona, mutta samalla asiallisena.

Tuohon hattuun oon muuten ihan rakastunut ♥ Täytyy myöntää, että kaapista löytyy pari muutakin hattua, mutta just tämä sopii mun päähän ihan täydellisesti! En varmaan aiemmin osannut edes kuvitella pitäväni hattuja, mutta never say never 😉 Täällä etelässä talvet on melko lauhoja, joten hatuilla pärjää hyvinkin vielä hetken ainakin!

Onko teillä omia lemppareita tällä hetkellä pukeutumisen suhteen?

Nyt olisi loistava tilaisuus lisätä vaatekaappiin tai pukinkonttiin vaikka pari neuletta, nimittäin Chiquelle tarjoaa lukijoilleni -15% alennuksen koodilla HOLIDAY1517

Alekoodi on voimassa 29.11.2017 asti, joten pidähän kiirettä 😉

Kivaa keskiviikkoa ♥

knit/ Chiquelle* pants/ Bikbok shoes/ Blanco hat/Subway Clothing* shirt/ Mohito

Hello! I think it’s so nice to wear warmly knits and hat when you go outside. Here is not even that cold so this is perfect outfit with coat and shoes. I’m so in love with that hat ♥ Maybe few years back I couldn’t even believe that I wear hats!

Chiquelle offers to you now -15% discount so use code HOLIDAY1517 and it’s valid until 29.11.2017 Maybe you find something new for your closet 😉 Have a great day!

*gifted

Ei kommentteja
Previous Post
22.11.2017
Next Post
22.11.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts