baby DECOR Lifestyle Lifie

Pulkkailua & kuppi kuumaa

Lumista tiistaita!

Nyt sitä lunta saatiin vihdoin tänne eteläänkin, jeee!! Eipä kyllä taida tätä iloa kauaa kestää, mutta me otetaan siitäkin ajasta kaikki ilo irti! Lähdettiinkin Minean kanssa jo aamusta pulkkaostoksille ja löydettiinkin just hyvä vauvapulkka. Söpö pinkki pulkka odottelee nyt oven pielessä, että neiti herää päikkäreiltä niin päästään kokeilemaan pulkkailemaan ensi kertaa.

Voi sitä riemua, kun oli ite pieni ja pääsi laskemaan mäkeä lumen tultua! Tai no me laskettiin mäkeä maalla traktorin renkaan sisäkumella, haha ;D On sitä mäestä tässä välissäkin tullut laskettua milloin Ninnin kanssa ja milloin ihan vain kaveriporukalla, kuten viime vuonna Kemissä. Silloin Minea veteli sikeitä vaunuissa, mutta nyt päästää hänenkin kanssa kunnolla peuhaamaan lumessa!

Mikäs onkaan sen parempaa ulkona riehumisen jälkeen kuin kuppi kuumaa juotavaa ja herkku siihen kylkeen, vai mitä?  Tällä kertaa nautitaan herkut ennen ulkoilua, eikai sen niin väliä 😉 Nuo vaniljapiparit on muuten toooosi hyviä!!

Varattiin muuten liput Pohjanmaalle ja ollaankin neidin kanssa kaksin reissussa ensi kuun alkupuolella ♥

Nauttikaa päivästänne ♥

Finally we got snow also here in southern Finland! We buy for Minea a sled and now I wait that she wakes up on hers nap than we can go to try sled on first time 🙂 I still remember my childhood when we sledding all the winter time and it was so much fun! And best thing after that is cup of some hot drink and some delicacy with that, right? Enjoy your day!

Ei kommentteja
Previous Post
21.11.2017
Next Post
21.11.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit