DECOR Lifestyle Lifie

Uudet tuolit

Kaunista sunnuntaihuomenta ♥

Miten siellä on viikonloppu sujunut? Onko tullut tehtyä hyviä Black Friday löytöjä? 🙂

Täällä ollaan käyty puistossa ja kaupoilla. Eilisellä puistoreissulla nähtiin ainakin sata koiraa 😀 Minea rakastaa koiria ja jälleen kerran jäätiin jututtamaan puistossa tavattuja Batmania ja Zorroa. Ihanat vanhat herrat ♥

Täällä on myös vaihdettu vähän järjestystä ja pääsette sen näkemään ensi viikolla 😉

Sitä ennen esittelen teille meidän uudet ruokapöydän tuolit! Ollaan jo tovi näissä ehditty istuskella ja halusinkin kertoa teille samalla käyttökokemuksia. Koko tuolien vaihtoprojekti lähti itseasiassa J:n ehdotuksesta (uskokaa pois!) hankkia helppo hoitoisemmat tuolit ja tässä sitä ollaan. Vaikka tykkäsinkin vanhoista tuoleista täytyy myöntää ettei ne ole oikein sopivat tähän elämänvaiheeseen. Neiti kun haluaa itse opetella syömistä jolloin ruoka saattaa lentää milloin minnekkin ei tarvitsen tuolien likaantumisesta samalla tavalla huolehtia enään. Tekstiilipinta imee lian helpommin itseensä ja on tietty myös vaikeampi saada puhdistettua.

Pähkäiltiin muutamien eri vaihtoehtojen välillä ennen näiden hankintaa. Pitkään kyllä mietin ylipäätään muovisia tuoleja, onko ne liian kovat tai liian kylmät istua, liian kliiniset yms.. Saati, kun ei näitä tuoleja päästy koeistumaan ennen hankintaa.

Hankittiin tuolit Veke.fi * verkkokaupasta ja paketit saapui muutamassa päivässä ovellemme. Jännityksellä avattiin ja koottiin tuolit heti niiden saavuttua. Nyt meillä on klassisen kauniit muoviset tuolit, jotka sopivat pyöreän pöydän kanssa kuin nenä päähän! Ja ennen kaikkea nämä DIX tuolit on helppohoitoiset, joka oli meille se suurin tekijä. Muutamia kertoja istuttuani joudun kumoamaan kaikki pelkoni näitä tuoleja kohtaa! Tuolit ovat erittäin kevyet ja hyvät istua eikä todellakaan mitkään kovat tai epämukavat. Ja etenkin lapsiperheeseen ihan ehdoton valinta!!

Koko ruokailutilan ilme muuttui kertaheitolla. Oonkin itseasiassa alkanut tykkäämään tuoleista tosi paljon niiden siron ja kauniin ulkomuodon ansiosta. Ne tekevät tilasta ilmavamman ja mahtuvat kivasti pöydänkin alle. Kokovalkoinen ruokailutila on rauhaisan seesteinen. Mietin muuten alkuun miten yhdistää kulta metallisiin jalkoihin, mutta yhtälö onkin oikein onnistunut!

Jotkut lämpöiset taljat olis kivat laittaa tuoleihin näin talviaikaan, joten vinkatkaahan jos tiedätte!

Kaiken kaikkiaan tuolit oli siis ihan nappi valinta ♥

Miltäs näyttää teidän mielestänne?

Suosittelen kurkkaamaan vielä tämän päivän jatkuvat huikeat Black Friday tarjoukset Veken verkkokaupasta, johon pääset tästä!Good morning! How was your weekend has been going? We have been in park and have some shopping! Also we have a new order in our livingroom and that you will see on next week 😉 Before that I show you our new dining chairs. we have been using these now for a while and we like it so much! Those are not any uncomfortable to sit what I think first. DIX chair is petite and beautiful so I like it very much ♥ What do you think?

*yhteistyössä

4 Comments
Previous Post
26.11.2017
Next Post
26.11.2017

4 Comments

  • Chandelierhome

    Todella hyvältä näyttää! Varsinkin kun olen alkanut itsekkin tykästymään tuohon kultaiseen väriin sisustuksessa ja muutenkin modernimpiin ratkaisuihin niin täytyy sanoa että keittiö on just eikä melkein <3

    • Marjut

      Voi kiitos paljon <3 Täytyy myöntää, etten joskus voinut sietää kultaa ollenkaan 😀 Ei siis koskaan kannata sanoa ei koskaan ;D

  • Marianna

    Kaunista! Mikä sinulla on tuo pyöreä pöytä ja paljonko halkaisija? sopisiko siihen 6 tuolia ympärille?

    • Marjut

      Kiitos sinulle <3 Pöytä on Arrogant Designin ja halkaisija 120 cm. Riippuu tuolista, mutta esimerkiksi uusia tuolejamme mahtuisi hyvin ilman syöttötuolia kuusi. Ihana pöytä, niin tukeva ja helppo hoitoinen, suosittelen!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts