DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Kotiinpaluu & uusi vitriini

Täällä ollaan palattu kotiin eilen illalla ja matka meni hyvin. Mitä nyt juna oli puoli tuntia myöhässä, perus VR! Neitikin alkoi olla jo vähän kärttyinen väsymyksestä, mutta jaksoi kuitenkin odottaa mummun ja papan tulon vielä kotiin selvittyämme. Mietin junamatkalla, että mua jotenkin jännittää kohdata kaikki läheiset, joita en ollut vielä nähnyt sairauteni tiedon jälkeen. Hyvä ystäväni tuli meidät hakemaan juna-asemalta ja olihan siinä vedet silmissä ♥ Miten meidän matka saikaan koko elämän ihan päälaelleen tuosta noin vain? Ei tätä oikein voi vieläkään todeksi uskoa.. Välillä musta tuntuu tässä kotona touhuillessa, että kaikki on ihan normaalisti, mutta sitten iskee se vihan ja surun sekainen tunne. Voisinko nyt vain herätä tästä painajaisesta? Ikävä kyllä tämä painajainen on nyt mun todellisuus ja siitä herätään sitten, kun tuo kauheus on saatu musta pois. Mä vain rukoilen, että se ei ole levinnyt muualle ja saataisiin leikkauksella pois. Hoitoja joka tapauksessa tulen saamaan, mutta oloa varmasti helpottaa itse leikkaus. Luin jostain, että vatsasta voidaan ottaa rasvaa rinnan korjaukseen ja siinä vaiheessa, mulla tais päästä JES huuto ilmoille 😀 Vatsan seudulle, kun on vähän jäänyt/kerääntynyt ylimääräistä, kun taas pepusta/reidestä ei saa mitään otettua, sopii siis mulle 😀 Ehkä tää on sit sitä mustaa huumoria, jolla tästä myös selvitään 😉 Kotona on kuitenkin hyvä olla kaikesta huolimatta ♥

Kerroin teille aiemmin, että  meille haettiin uusi huonekalu ja tässä se on, vitriini. Muistatte mun ostaneen Jyskistä kesällä toisen vitriinin ja pohdin aluksi sen luonnonvalkoista väriä. Päätin ostaa sen ja maalauttaa jossain, koska tykkäsin sen mallista muuten. Noh kävikin niin, että maalausprosessi osoittautui hiukka hankalaksi ja luonnonvalkoinen näytti ihan keltaiselta kodissamme. Siirsin vitriinin vierashuoneeseen ja päätinkin myydä sen kokonaan pois. Onneksi kävi hyvä tuuri ja ystäväni oli aikeissa myydä oman Ikean vitriininsä, joka oli ykkösvaihtoehtoni uuden vitriinin suhteen. Halusin sellaisen ilmavan mallin, jossa olisi reunat lasia, jolloin ei olisi liian raskas olemukseltaan. Tämä Ikean Liatorp vitriini on täydellinen! Olin jo suunnitellut laittavani vitriiniin kranssin ja peilissä kiinni ollut kranssi sopii ihan loistavasti tuohon! Kranssi on helppo vain nostaa ovien aukaisua varten, kun laitoin sen pienellä naulalla ylhäältä kiinni. Eikös ollut kiva idea?

Lähdetään neidin kanssa kurkkaamaan mummun ja papan uutta kotia iltapäivällä. Isi onkin siellä jo auttamassa ja muutto on kuulemma jo hyvällä mallilla 🙂

Nauttikaa päivästänne ♥

6 Comments
Previous Post
16.12.2017
Next Post
16.12.2017

6 Comments

 • Mari

  Kauniisti sisustettu! Asuisinpa teillä niin voin ryhtyä kodinhoitajaksi 😀
  Harmi että kämpässäni noin 34m on vaikeaa sisustella kun pitää ottaa huomioon huoneenkalusten koosta.

  • Marjut

   Kiitos 🙂 Haha, tervetuloa kohta täällä tarvitaankin apua 🙂 Kannattaa aina koittaa pyöritellä järjestystä useampaan otteeseen niin saattaa saada uutta näkökulmaa 😉

 • Marianne Jokisalo

  Ajatukseni ovat luonasi.
  tv. täti naapurista

  • Marjut

   Kiitos ihana sinä <3

 • Marie

  Uudelleen vielä tsempitykset. Onhan noita paljon tarinoita, jotka päättyneet heikosti, mutta älä lue niitä. Sen sijaan, keskity selviytymistarinoihin. Anoppini on käynyt kahteen kertaan homman läpi. Joskus kauan sitten, kun en vielä häntä tuntenut. Ja jokunen vuosi sitten, kun oli tullut uudelleen. Hänen kohdallaan ei jotenkin missään vaiheessa pelätty tai puhuttu siitä s-sanasta. Homma hoidettiin pois rutiininomaisesti ihan niinkuin mikä tahansa muu leikkausta vaativa juttu. Hän nävi ne hoidot, hiukset lähti, mutta käytti peruukkia sen ajan. Hoitokäyntien yhteydessä oli aina päivän pari saikulla, mutta muuten oli oli normisti duunissa. Jossain vaiheessa poistettiin toinen rinta ja proteesi oli käytössä sen ajan, kun ootti toista leikkausta. Jostain sitä materiaalia hälläkin napattiin. Saikut taas siinäkin, mutta nyt hommasta useempi vuosi ja painaa täysillä menemään. Hän ei tosiaan kauheesti pysähtynyt missään vaiheessa.

  Iloisempiin asioihin. Teillä on kyllä niin hirmu nättiä. Toi vitriini ja kranssi.❤

  • Marjut

   Kiitos Marie <3 Paljon on tullut googlattua heti alkuun, mutta vähemmän enään. Lääkärit kertoo sen mitä tehdään ja jokaiselle vaikuttaa yksilöllisesti miten edetään ja miten hoidot vaikuttaa. Itseänikin ällöttää koko s-sana ja heti sen kuulutani ensimmäisen kerran ajattelin vain kuolema. Onneksi nykyään on aika rutiinijuttuja ja siksi toivonkin pikaista paranemista <3

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • 🌟JOULUKALENTERI 18. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @wilfasuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Meidän Minealla oli pitkään yskää ja viimein se on helpottanut 🙏 Yksi iso apu on ollut tämä @wilfasuomi MOIST S ilmankostutin*. Tämä tyylikäs ultraääni-ilmankostutin tuottaa hienojakoista höyryä ja kosteuttaa ilmaa, jopa 10 tunnin ajan. Ollaan pidetty sitä joka puolella asuntoa ja eron aiempaan huoneilmaan todella huomaa! Tämän luukun alta voi siis voittaa tämän modernin ja erittäin hiljaisen MOIST S ilmankostuttimen (arvo 99€) ♡ .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @wilfasuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 20.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a happy day!
.
.
#wilfa #wilfasuomi #moists #ilmankostutin #livingroom .
.
*saatu
 • 🌟JOULUKALENTERI 17. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @luklabelofficial kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Illan päätteeksi on ihana pujahtaa söpöihin lakanoihin, jolloin unikin tulee paremmin ♡ Ja vieläpä niin, että ne ovat ekologisesti valmistettu ja valmiissa tuotteessa haitallisten kemikaalien määrä ei ylitä Öko-tex 100:n määrittämiä raja-arvoja. 
Tämän luukun alta voi voittaa joko nämä suloiset Unicorn tai Panda-pussilakanat* (arvo 68€) .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @luklabelofficial
3. Kommentoi valitsetko 🦄 vai 🐼
Ja tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 19.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a great new week! .
.
#luklabel #Unicorn #panda #kidsinspo
.
*saatu
 • 🌟JOULUKALENTERI 16. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @havishome kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Pimeään vuodenaikaan ehdoton lemppari fiilistelyni on kynttilöiden polttaminen ♡ Joulupöydän kattaminen ja sen äärelle rauhoittuminen ovat taas vuoden odotetuimpia hetkiä ♡ Näissä tilanteissa @havishome on ehdoton suosikkkini ♡ Tämän luukun alta voi voittaa upean tuotepaketin kynttilöitä & lautasliinoja (arvo yht 39,55€) ♡ tuotteet näet swaippaamalla sivulle.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @havishome
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 18.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a lovely Sunday ♡
.
.
#havis #havishome #cozy
 • Today I have Pre-Christmas party vol. 2 🎄💋 and we have a Bollywood theme 💛 Any plans for the evening? ♡ .
.
.
Have a great evening!
.
.
.
.
#interior #interior4you1 #dinnertable
 • 🌟JOULUKALENTERI 15. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @kivikivi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ 
KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären perustama yritys. He haluavat tuotteillaan synnyttää  harmoniaa ja arjen luksusta myös lapsille. Heiltä löytyy niin yöpukuja, pyyhkeitä, kylpytakkeja kuin pellavalakanoita. Tämän luukun alta voi voittaa tämän kauniin kylpytakin* (arvo 64€) joko valkoisena tai harmaana ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @kivikivi.fi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 17.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful Satuday ♡
.
.
#kivikivi #kylpytakki #kids #kidsinterior .
*saatu
 • 🌟JOULUKALENTERI 14. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @zaomakeupsuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Viikonloppuna mulla on luvassa kahdet pikkujoulut ja aion loihtia itselleni meikin näillä upeilla @zaomakeupsuomi tuotteilla, jotka ovat 100% luonnollisia ja hoitavia ♡
Tänään voi voittaa itselleen tämän luomiväripaletti Clin d` oleil n2, joka sisältää 10 kaunista luomiväriä, jotka ovat runsas pigmenttisiä, helmiäisiä ja metallisia. Sävyjä jokaiseen tilanteeseen ♡ 
Lisäks tämäni huulilakan sävyssä 035 Rasberry , joka antaa täyteläisen sävyn kiiltoa unohtamatta. (Arvo yht. 80,80€)
.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @zaomakeupsuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 16.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful day!
.
.
#zaomakeup

Follow Me!