DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Kotiinpaluu & uusi vitriini

Täällä ollaan palattu kotiin eilen illalla ja matka meni hyvin. Mitä nyt juna oli puoli tuntia myöhässä, perus VR! Neitikin alkoi olla jo vähän kärttyinen väsymyksestä, mutta jaksoi kuitenkin odottaa mummun ja papan tulon vielä kotiin selvittyämme. Mietin junamatkalla, että mua jotenkin jännittää kohdata kaikki läheiset, joita en ollut vielä nähnyt sairauteni tiedon jälkeen. Hyvä ystäväni tuli meidät hakemaan juna-asemalta ja olihan siinä vedet silmissä ♥ Miten meidän matka saikaan koko elämän ihan päälaelleen tuosta noin vain? Ei tätä oikein voi vieläkään todeksi uskoa.. Välillä musta tuntuu tässä kotona touhuillessa, että kaikki on ihan normaalisti, mutta sitten iskee se vihan ja surun sekainen tunne. Voisinko nyt vain herätä tästä painajaisesta? Ikävä kyllä tämä painajainen on nyt mun todellisuus ja siitä herätään sitten, kun tuo kauheus on saatu musta pois. Mä vain rukoilen, että se ei ole levinnyt muualle ja saataisiin leikkauksella pois. Hoitoja joka tapauksessa tulen saamaan, mutta oloa varmasti helpottaa itse leikkaus. Luin jostain, että vatsasta voidaan ottaa rasvaa rinnan korjaukseen ja siinä vaiheessa, mulla tais päästä JES huuto ilmoille 😀 Vatsan seudulle, kun on vähän jäänyt/kerääntynyt ylimääräistä, kun taas pepusta/reidestä ei saa mitään otettua, sopii siis mulle 😀 Ehkä tää on sit sitä mustaa huumoria, jolla tästä myös selvitään 😉 Kotona on kuitenkin hyvä olla kaikesta huolimatta ♥

Kerroin teille aiemmin, että  meille haettiin uusi huonekalu ja tässä se on, vitriini. Muistatte mun ostaneen Jyskistä kesällä toisen vitriinin ja pohdin aluksi sen luonnonvalkoista väriä. Päätin ostaa sen ja maalauttaa jossain, koska tykkäsin sen mallista muuten. Noh kävikin niin, että maalausprosessi osoittautui hiukka hankalaksi ja luonnonvalkoinen näytti ihan keltaiselta kodissamme. Siirsin vitriinin vierashuoneeseen ja päätinkin myydä sen kokonaan pois. Onneksi kävi hyvä tuuri ja ystäväni oli aikeissa myydä oman Ikean vitriininsä, joka oli ykkösvaihtoehtoni uuden vitriinin suhteen. Halusin sellaisen ilmavan mallin, jossa olisi reunat lasia, jolloin ei olisi liian raskas olemukseltaan. Tämä Ikean Liatorp vitriini on täydellinen! Olin jo suunnitellut laittavani vitriiniin kranssin ja peilissä kiinni ollut kranssi sopii ihan loistavasti tuohon! Kranssi on helppo vain nostaa ovien aukaisua varten, kun laitoin sen pienellä naulalla ylhäältä kiinni. Eikös ollut kiva idea?

Lähdetään neidin kanssa kurkkaamaan mummun ja papan uutta kotia iltapäivällä. Isi onkin siellä jo auttamassa ja muutto on kuulemma jo hyvällä mallilla 🙂

Nauttikaa päivästänne ♥

6 Comments
Previous Post
16.12.2017
Next Post
16.12.2017

6 Comments

 • Mari

  Kauniisti sisustettu! Asuisinpa teillä niin voin ryhtyä kodinhoitajaksi 😀
  Harmi että kämpässäni noin 34m on vaikeaa sisustella kun pitää ottaa huomioon huoneenkalusten koosta.

  • Marjut

   Kiitos 🙂 Haha, tervetuloa kohta täällä tarvitaankin apua 🙂 Kannattaa aina koittaa pyöritellä järjestystä useampaan otteeseen niin saattaa saada uutta näkökulmaa 😉

 • Marianne Jokisalo

  Ajatukseni ovat luonasi.
  tv. täti naapurista

  • Marjut

   Kiitos ihana sinä <3

 • Marie

  Uudelleen vielä tsempitykset. Onhan noita paljon tarinoita, jotka päättyneet heikosti, mutta älä lue niitä. Sen sijaan, keskity selviytymistarinoihin. Anoppini on käynyt kahteen kertaan homman läpi. Joskus kauan sitten, kun en vielä häntä tuntenut. Ja jokunen vuosi sitten, kun oli tullut uudelleen. Hänen kohdallaan ei jotenkin missään vaiheessa pelätty tai puhuttu siitä s-sanasta. Homma hoidettiin pois rutiininomaisesti ihan niinkuin mikä tahansa muu leikkausta vaativa juttu. Hän nävi ne hoidot, hiukset lähti, mutta käytti peruukkia sen ajan. Hoitokäyntien yhteydessä oli aina päivän pari saikulla, mutta muuten oli oli normisti duunissa. Jossain vaiheessa poistettiin toinen rinta ja proteesi oli käytössä sen ajan, kun ootti toista leikkausta. Jostain sitä materiaalia hälläkin napattiin. Saikut taas siinäkin, mutta nyt hommasta useempi vuosi ja painaa täysillä menemään. Hän ei tosiaan kauheesti pysähtynyt missään vaiheessa.

  Iloisempiin asioihin. Teillä on kyllä niin hirmu nättiä. Toi vitriini ja kranssi.❤

  • Marjut

   Kiitos Marie <3 Paljon on tullut googlattua heti alkuun, mutta vähemmän enään. Lääkärit kertoo sen mitä tehdään ja jokaiselle vaikuttaa yksilöllisesti miten edetään ja miten hoidot vaikuttaa. Itseänikin ällöttää koko s-sana ja heti sen kuulutani ensimmäisen kerran ajattelin vain kuolema. Onneksi nykyään on aika rutiinijuttuja ja siksi toivonkin pikaista paranemista <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
 • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
 • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?

Seuraa minua!