DECOR Lifie

Pehmeyttä & tuoksuja

Kivaa alkanutta viikkoa murut!

Olin saanut ihanan paketin Luin Spalta matkamme aikana ja pääsin sen viikonloppuna avaamaan ♥ Samassa paketissa oli sekä tuoksua että pehmeyttä! Tuoksun muodossa meille tuli tuoksukynttilä ja huonetuoksu. Etenkin tuo Because I’m Happy- huonetuoksu on ihan älyttömän hyvän tuoksuinen! Vaihdoinkin sen yöpöydälle tuomaan uutta raikasta tuoksua makuuhuoneeseen. Tuoksun punaiset marjat ja männyn modernin pirteään tuoksuyhdistelmään on helppo tykästyä ja se sopii moneen tilaan. Let me get cozy- tuoksukynttilä löytyy tällä hetkellä sohvapöydältä. Puuvillan ja liljan rentouttava yhdistelmä takaa kotiin pehmeän tuoksun. Sen rauhoittava tuoksu onkin tähän hetkeen erinomainen.

Paketista löytyi myös upeat sisustusmatot. Ne käyvät hyvin tietty kylpyhuoneeseen, mutta myös muihin kodin tiloihin. Itse laitoin ne makuuhuoneeseen sängyn molemmin puolin. Niiden koko on 70×120 cm ja ovatkin just passelit sängynvierusmatoiksi. Matot on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista ja niiden materiaali valmistetaan Suomessa. Matot ovat käsinkudottuja ja siksi jokainen matto on uniikki kappale. Jannekin kehaisi eilen niiden pehmeyttä ja Minea makoili matolla sen lattialle laitettuani ♥ Aamulla herätessä on mukava sujauttaa jalkaan pehmeät kylpytossut etenkin, jos kärsii kylmistä varpaista kesät talvet, kuten minä. Nämä on sitä arjen luksusta, joista itse nauttii tällä hetkellä ♥

Tällä hetkellä muuten kaikki Touch of Spa- matot ovat -30%, jos joku tykästyi niihin myös! Tässä suora linkki 🙂

Paketista paljastui myös muutama joululahja, josta olen hys hys 😉

No Comments
Previous Post
18.12.2017
Next Post
18.12.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!