DECOR Lifie

Pehmeyttä & tuoksuja

Kivaa alkanutta viikkoa murut!

Olin saanut ihanan paketin Luin Spalta matkamme aikana ja pääsin sen viikonloppuna avaamaan ♥ Samassa paketissa oli sekä tuoksua että pehmeyttä! Tuoksun muodossa meille tuli tuoksukynttilä ja huonetuoksu. Etenkin tuo Because I’m Happy- huonetuoksu on ihan älyttömän hyvän tuoksuinen! Vaihdoinkin sen yöpöydälle tuomaan uutta raikasta tuoksua makuuhuoneeseen. Tuoksun punaiset marjat ja männyn modernin pirteään tuoksuyhdistelmään on helppo tykästyä ja se sopii moneen tilaan. Let me get cozy- tuoksukynttilä löytyy tällä hetkellä sohvapöydältä. Puuvillan ja liljan rentouttava yhdistelmä takaa kotiin pehmeän tuoksun. Sen rauhoittava tuoksu onkin tähän hetkeen erinomainen.

Paketista löytyi myös upeat sisustusmatot. Ne käyvät hyvin tietty kylpyhuoneeseen, mutta myös muihin kodin tiloihin. Itse laitoin ne makuuhuoneeseen sängyn molemmin puolin. Niiden koko on 70×120 cm ja ovatkin just passelit sängynvierusmatoiksi. Matot on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleista ja niiden materiaali valmistetaan Suomessa. Matot ovat käsinkudottuja ja siksi jokainen matto on uniikki kappale. Jannekin kehaisi eilen niiden pehmeyttä ja Minea makoili matolla sen lattialle laitettuani ♥ Aamulla herätessä on mukava sujauttaa jalkaan pehmeät kylpytossut etenkin, jos kärsii kylmistä varpaista kesät talvet, kuten minä. Nämä on sitä arjen luksusta, joista itse nauttii tällä hetkellä ♥

Tällä hetkellä muuten kaikki Touch of Spa- matot ovat -30%, jos joku tykästyi niihin myös! Tässä suora linkki 🙂

Paketista paljastui myös muutama joululahja, josta olen hys hys 😉

No Comments
Previous Post
18.12.2017
Next Post
18.12.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
  • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋
  • Ihana viikonloppu vietetty Pohjanmaan vieraiden kanssa💗 Leivottiin vielä Minean kanssa tänään pipareita, kun oli jäänyt taikinaa pakkaseen 😋
Miten teidän viikonloppu meni?
  • Oh God I'm so proud about my hair 🦁❤️ En voi uskoa, että 1,5 vuodessa oon saanu mulle takaisin näin mielettömän upeat ja paksut hiukset 😍 #FUCKCANCER 
Ja hei ihan hyvin sitä on pärjännyt ilman ripsienpidennyksiä 🤭
Kivaa torstaita ihanat!

Follow Me!