Lifestyle Lifie rintasyöpä

Sekavin ajatuksin

Ensinnäkin haluan koko sydämestäni kiittää teitä kaikkia ihanista tsempeistä joita olette lähettäneet ♥ Olen enemmän kuin kiitollinen siitä, että mulla on siellä ruudun toisellakin puolella noin suuri tukijoukko tässä taistelussa mukana ♥ On upeaa kuulla myös muiden hienoja tarinoita parantumiseen liittyen ja mulla saa lähettää myös mailia halutessaan osoitteeseen marjut.keskikorpi@gmail.com ♥ Ette usko miten helpottavaa oli kertoa asiasta julkisesti! Tuntui heti olo paljon kevyemmältä ja koko sairaus tuntui pienenevän. Te annatte mulle niin valtavasti mulle myös lisää voimia ettette uskokkaan ja mielettömän suuri kiitos siitä jo tässä vaiheessa ♥

Välillä tuntuu etten edes kirjoita itsestäni tai ei tämä oikeasti oo mulle tapahtunut. Jotenkin tosi sekavat tunteet välillä eikä ihan kokonaan voi vieläkään uskoa tätä todeksi. Varmasti menee aikaa, että kokonaan tilanteen tajuaa, mutta toivon, että siinä vaiheessa ollaan jo voiton puolella. Nyt on vain odotettava ensi viikon kuvausta ja lääkärikäyntiä. Miten odottaminen voikaan olla näin raastavaa!

Tänään tosiaan matkataan kotiin täältä Kokkolasta mun äidin ja mummun luota. Tuntuu tosi pahalta lähteä heidän luotaan, mutta onni tässä oli se, että oltiin täällä diagnoosin saadessa. Onni on myös se, että äitini pääsee milloin tahansa luokseni ja voi viipyä pidempäänkin vointini mukaan. Tuntuu hyvältä mennä kotiin, mutta samalla pelottaa kaikki tuleva. Kotona on hyvä olla ja onneksi meillä on paljon ystäviä ja tänään muuttavat isovanhemmat lähellä ♥

Yritän elää elämää mahdollisimman normaalisti ja teen asioita joista todella pidän. Kuten halusin jatkaa Instagramin joulukalenterin loppuun viemistä ja ihmisten ilahduttamista arvontavoitoilla ♥ Päätin kuitenkin kieltäytyä yhdestä isosta yhteistyöpostauksesta, josta ehdin iloita jo tovin. Tähän joulunalle en ainakaan nyt ota mitään sen isompia tai vaativampia yhteistöitä. Katsotaan niitä sitten myöhemmin taas uudestaan!

Välillä sitä tuntuu olevansa niin yksin oman pään sisällä näiden ajatusten kanssa, mutta tiedän toki, että asia vaikuttaa niin paljon mun lähipiiriin myös. Tottakai kaikki haluaa toivoa parasta ja tsemppaa parhaansa mukaan, mutta välillä kieltämättä tulee pimeitä hetkiä omissa ajatuksissa. Yritän olla antamatta niille valtaa ja katson silloin Mineaa ja sydämeni pursuaa onnesta ja rakkaudesta häntä kohtaan. Hän on maailman tärkein ja rakkain mulle ♥ Hän on se kaikkein suurin voimavara, joka tässä taistelussa tätä pirulaista vastaan auttaa jaksamaan. Tottakai oman itsensä takia myös pitää taistella, mutta pakko sanoa, että varmasti olisi erilaiset voimat ilman omaa lasta, niin se vain on. Tuo pieni kultakimpale, joka onneksi ei ymmärrä vielä asiasta mitää piristää olemassaolollaan ihan joka sekuntti! Jonain päivänä tulemme asiasta hänelle kertomaan ja sitä miten paljon hän äitiä auttoi tässä hirveässä taistelussa ♥

Meillä kuvattiin Familonin verkkosivuille jouluisia kuvia ja tässä muutama niistä ♥

Hyvää viikonloppua teille ihanat ♥

pics; Hanna / Familon

10 Comments
Previous Post
15.12.2017
Next Post
15.12.2017

10 Comments

 • Eveliina Vapaniemi

  Aivan ihana kirjoitus ja niin hellyyttäviä kuvia teistä kahdesta kaunokaisesta! ???? Upeasti kirjoitat ja avoimesti, varmasti helpottavaa ja voin vaan kuvitella miten sekaisin ajatukset on kun aikaa on kulunut vasta niin vähän. Voimahaleja ja nyt tosiaan ” päivä kerrallaan”. ???? Toivottavasti tuleva joulu antaa sinulle lisää voimaa! ????❄⛄

  • Marjut

   Kiitos <3 Vaikka asia onkin niin henkilökohtainen on sen ulos kirjoittaminen helpottavaa. Muutama kysyi aionko tosiaan kertoa asiasta julkisesti ja vastasin että kyllä. Tämä on mun elämä nyt ja siitä siksi kirjoitan teille. Joku saattaa jäädä asian takia matkasta, mutta uskon, että monia liittyy seuraan <3 Ihanaa joulunaikaa teille myös <3

 • Jasmin

  Voimia taisteluun! Olet vahva ja upea nainen ja sinä selviät tästä! ✨

 • Päivi K.

  Tunnen sinut täältä somemaailmasta ja seuraan ihania kuviasi sekä tekstejäsi. Ne ovat tuottaneet iloa varmasti monelle muullekin kuin minulle. Sinulla on nyt haaste käsissäsi johon toivon siunausta ja voimia kohdata se. Sinulla on läheiset, myös täällä virtuaalisesti. Ja ihana pieni tytär joka auttaa sinua taistelemaan ja jaksamaan myös. Elämä on epäoikeudenmukaista joskus, hyvin epäoikeudenmukaista. Emme voi muuta kuin tyytyä siihen nöyränä ja uskaltaa kohdata myös vaikeat asiat. Tartu hetkeen ja nauti tästä hetkestä ja läheisistäsi sekä pienestä prinsessasta joka elää tätä hetkeä – murehtimatta tulevaa. Meillä on käsissämme aina vain tämä hetki ja toivo parempaan. SInulle toivon kaikkea parasta isojen koettelemusten äärellä. Ja uskoa sekä voimaa sekä suomalaista sisua ison haasteen äärellä. Paljon enkeleitä ja sydämiä rinnallesi-

  • Marjut

   Kiitos ihana Päivi sanoistasi <3 Epäoikeudenmukaista sitä tämä juuri onkin vaikkei tätä kenellekkään toivoisi. Tuntuu vain niin pahalta, että miksi juuri nyt, miksei vaikka 30 vuoden päästä, kun Mineakin on jo isompi? Toisaalta toivon koko sydämestäni, että tästä selvitään voittajana ja Minea ei onneksi muista ajasta vielä paljoakaan <3 Kyllä tämä selätetään ja ollaan entistä vahvempia!!

 • Eeva Kallio

  Tsemppiä sinulle ja perheellesi♡

 • kotikulmalassa

  Upeesti kirjotettu ja hieno asenne – toi vika kappale sai todella kyyneleen silmäkulmaan. <3 Hyvä sinä ja koko teijän perhe! 🙂

  • Marjut

   Pakko ei tästä muuten selviä! Onneksi mulla on maailman parhaat tukijoukot <3 Kiitos <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Friday bouquet 🤍🤍 Kiitos @munkkivuorenpuutarhakeidas upeasta kimpusta 🌸 *saatu
Ihanaa viikonloppua 💕
 • Mainos @revontuliresort Meillä oli super ihana miniloma mielettömän kauniissa lasi-iglussa Revontuli resortissa Hankasalmella ❤️ Järvi, sauna, poreallas ja illallinen 💯
Suositellaan lämpimästi mikäli kaipaatte rentouttavan ja elämyksellisen lomakohteen 🤍
Onko teistä joku muukin käynyt Revontulessa?
#100syytämatkaillasuomessa
 • Kaupallinen yhteistyö @fiksuruoka.fi Mun syöpään sairastumisen jälkeen ollaan pyritty syömään enemmän #vegaani ruokia ja vähentämään lihan määrää. Tilatessasi #fiksuruoka palvelusta saatat säästää jopa 20-90% tuotteiden normaalihinnasta! Ruokahävikin vähentäminen säästää 🌍 Syöttekö te vegaanisia ruokia usein?

@boksiapp #mävähensin
 • After 8 years our lives get together ❤️❤️❤️
" I need you like a heart needs a beat."

📷: @joniautiophoto
 • " You glow differently when you're happy" ❤️
Ihanaa viikonloppua murut 😘
 • "Being your mom is the best thing in the world" ❤️

Yhteistyössä @susannahynynen

Pääsin tekemään upean yhteistyön mielettömän taitavan valokuvaajan kanssa, kun kävimme neidin kanssa @susannahynynen kuvauksissa😍 Rakastuin Susannan boheemiin studioon jo aikaisemmin, mutta paikallaollessa se oli vieläkin kauniimpi 🤍🤎 Kontakti, jonka Susanna otti heti ensi hetkestä alkaen Mineaan oli ihastuttavaa seurata vierestä 🥰 Suosittelen lämpimästi Susannaa mikäli kaipaatte mitä tahansa kuvia otettavaksi 💯

Myöhemmin luvassa vielä lahjakortin arvonta!

#susannahynynenphotography

Follow Me!