Lifestyle Lifie style

10 * reasons to smile

Lumi, jota on niiiin kovasti odotettu satavaksi! Kaikki näyttää ulkona taas paljon kauniimmalta ja valoisammalta. Toivotaan vain, että lumi pysyy edes jonkin aikaa.

♥ Meitä pyydettiin pienen prinsessan kummeiksi ja sitä myöden ensi kuussa on luvassa Kemin reissu. Ihanaa nähdä pitkästä aikaa kaikkia siellä asuvia ♥

♥ Yksi iso syy hymyyn on tietysti myös pienentynyt kasvain! Ensi tiistaina on sitten seuraava hoitokerta ja nyt vain odottaa taas saavansa antaa pirulaiselle lisää kyytiä!

♥ Tuleva ystävänpäivä, jota ajateltiin tyttöjen kanssa viettää hieman etukäteen, kun meidän reissu osuu just sille viikolle. Brunssi ois aika huippu!

♥ Vaikka sairatuminen on ikävä asia, oon kuitenkin sen kautta saanut tutustua uuteen ystävään. On myös helpottavaa jakaa ajatuksia toisen samaa sairautta sairastavan kanssa.

♥ Meillä on tiedossa alkuvuodesta rentoutumista hotellireissun merkeissä ja sitä reissua odotan myös innolla. Pääsette kuulemaan siitä myöhemmin lisää!

Coat Zara // Jeans Gina Tricot // Bag Michael Kors // Beanie, scarf & glove Nordic Swan Living*

Hetket Minean kanssa ♥ Kun kutittelen häntä ja hän sanoo ”Äitiii” naurun keskeltä, ihan parasta ♥

Pidentyneet päivät joiden myötä kohta ollaan jo kunnolla keväässä. Lintujen viserrys on saanut jo ihanan keväisiä fiiliksiä aikaan!

♥ Meillä on Jannen kanssa tässä kuussa vuosipäivä ja ollaan oltu pian jo 5 vuotta yhdessä ♥

♥ Suupielet nousee väkisinkin ylös, kun mietin meidän tämän aamuista pulkkamäkireissua ystäviemme kanssa! Vitsit tuli kyllä naurettua pienille hurjapäille 😀 Lisää Instagram storiesin puolella 😉

 

Kaikkein tärkeintä on muistaa nauttia hetkestä, miettimättä liikaa tulevaa. Olla vain ja tallettaa niitä muistoja sydämiin, joita sitten myöhemmin voi muistella. Antaa mennä fiiliksen mukaan ja heittaytyä uusiin juttuihin! Itse oon ainakin tehnyt just näin ja koittanut olla stressaamatta liikaa kaikesta. Me ei kukaan tiedetä mitä huominen tuo tullessaan, joten nautitaan just tästä hetkestä ♥

Nämä kuvat jää toistaiseksi viimeisiksi omien pitkien hiusten osalta. Oon nimittäin leikkauttanut polkkamittaiset hiukset otsatukalla!! Jep, luitte oikein 😀 Toivottavasti ehdin näyttää teille myös nykyisen lookin ennenkuin kaikki hiukset tippuu päästä!

ps. nuo kamelinvillaiset asusteet on super ihanat ja lämpimät ♥

Mitkä asiat tuo just sun kasvoille nyt hymyn? Oliko päivässä jotain ihanaa tai onko tiedossa jotain kivoja juttuja?

*yhteistyössä

2 Comments
Previous Post
18.1.2018
Next Post
18.1.2018

2 Comments

  • Chandelierhome

    Sä nainen olet rautaa ❤ aloin hymyilemään tätä postausta lukiessa. Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

    • Marjut

      Kiitos ihana ja samoin teille oikein rentouttavaa viikonloppua <3

Leave a Reply

Artikkelit